Két betörőt fogtak el a csepeli rendőrök az Ady Endre úti toronyházban

Csepel.hu

A BRFK. XXI. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai lakossági bejelentés alapján mentek el a az Ady Endre út 13-15 szám alatti épülethez, mivel onnan jelezték, hogy betörők vannak a toronyházban. A helyszínre érkező rendőrök, valamint a Ciklon térfigyelő szolgálatban lévő rendőrei megállapították, hogy a lakóépület XV. és XI. emeletén lévő lakásokba ismeretlen személyek ‑ az ajtók berúgása után – behatoltak, és onnan különböző tárgyakat tulajdonítottak el.

A bűncselekmények elkövetőit – egy 25. éves budapesti lakost és egy 39. éves sarkadi lakost- a helyszínen elfogták. Őrizetbe vételüket követően a rendőrhatóság előterjesztést tett mindkét gyanúsított személy előzetes letartoztatására, amit az illetékes bíróság jóváhagyott. Az eljárás lefolytatására a Dél-Pesti Bűnügyi Régió illetékes.

4 hozzászólás “Két betörőt fogtak el a csepeli rendőrök az Ady Endre úti toronyházban” bejegyzésre

  1. DÁVID STELLA szerint:

    sos ! ELTÜNT A TESTVÉREM CSEPELI !KÉREM SEGÍTSENEK A SZEMÉLYLEÍRÁSA !A MAI NAPON ;185 CM.MAGAS BARNA HOSSZÚHAJÚ LÁNY !42.ÉVES !ZÖLD POLÓ ÉS FEKETE FEHÉR MINTÁS HOSSZÚ NYÁRI NADRÁGBAN GUMIS DEREKÚ EGYSZERŰ RUHÁBAN !ÉS SPORT CIPŐBEN ÉS A KABÁT KÉK KOCKÁS AMI RAJTA VAN MOST !A KÓRHÁZBÓL TÜNT EL BEINEKCIÓZTÁK TEHÁT NEM NAGYON TUD BESZÉLNI AKÁR ALSZIK A PADON V. CIGIT KÉR !NINCS NÁLA SEMMI SE ÍRAT AKI LÁTTA KÉREM HÍVJON 06/304959782 SZÁMON NON STOP !!HA TUD VALAKI SEGÍTENI H MÉG HOVA TEHETŐ FÖL MINNÉL TÖBB EMBER LÁSSA AZT KÖSZÖNÖM!

  2. DÁVID STELLA szerint:

    A NEVE CSUPOR ERZSÉBET ! AZ ELTÜNT SZEMÉLYÉ AKIRŐL AZ ELŐBB ÍRTAM !!!KÖSZÖNÖM SOS.!!!!

  3. DÁVID STELLA szerint:

    06/305949782 EZEN ASZÁMON ÉRTESÍTSENEK ! AZ ELÖBB ROSSZ SZÁMOT ÍRTAM BE !!SOS.AZ ELTÜNT TESTVÉREM ÜGYÉBEN NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK !!

  4. Gál krisztina szerint:

    Szép napot!!!!!

    Ezt a cikket véletlen olvastam most!Nem tudom,hogy mennyire aktuális az eltűnés!Bízom benne,hogy már épségben előkerült!Nagyon jól ismertem az Erzsikét!Jó pár éve nem tudok róla semmit!Sokat járt nálunk Mátyásföldön is,osztálytársnője voltam!Szeretnék információt kapni róla Gál Krisztina 0670 60 90 782!!!Köszönöm

Itt lehet hozzászólni !