Klassz helyeken nyaralgat a budapesti közművezér: minden rendben Budapesten

Magyar Nemzet

Mártha Imre kollégái – a fővárosi köztisztaságnál, a Főtávnál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál – újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből – olvasható a Metropol cikkében.

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant az Egyesült Arab Emírségekbe, hogy az egyik legdrágább luxusszállodában, Abu-Dzabiban, az elnöki palota mellett található St. Regis hotelben megint csak nyaraljon egyet.

Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt.

Mártha Imre, akiről Gyurcsány Ferenc azt írta, „még több Mártha Imrét”, ezúttal is hű maradt önmagához. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy élvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol az USA-ban a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes, van ott egy luxuslakása és vett egy külön ingatlant egy magánszigeten is.

Jachtutazás a Mexikói-öbölben

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.

A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a „dicsekvés jogát”. 

Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái az újabb luxusutazásról és jachtkirándulásról a Mártha-féle ingatlan közvetlen közelében lévő Ten Thousand Islands nemzeti park meseszép szigetvilágában, vagy egy kávézóban Naples belvárosában.

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, mint később látható lesz, nem mindig sikerült.

Florida után pár nappal még tíz nap Abu-Dzabi

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai „ejtőzés” után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét.

Ezúttal a mesés Közel-Kelet, közelebbről Abu-Dzabi felé vették az irányt.

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt tíz napig. Kollégáinak – mint azt külön levélben megírták – végképp elegük van a fővárosi közművezérből – írja a Metropol. Még azt is megmutatták, hogy Mártha Imre legutóbb hol parkolta le szolgálati kocsiját a Liszt Ferenc reptér parkolójában.

Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy egy hatvanmilliós Bentley is rejtőzik a garázsában.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet.

Az egyik fotón – jobb oldalon, igaz hason fekve, maga Mártha Imre is felbukkant. 

Innen, Abu-Dzabiból lehet szép irányítani a fővárosi közműveket!

Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas…

A St. Regis Abu-Dzabiban természetesen a csúcs-luxusszállodák egyike, nem véletlenül, hiszen az emírségek elnöki palotájának közvetlen szomszédságában található.

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben

Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint például a 360 fokos panorámakilátó a Perzsa-öbölre, privát strand eldugott pihenősarkokkal, helikopterleszálló, inasszolgáltatás, ami a szálloda minden vendége számára ingyenes, teljes körű wellnessrészleg stb.

Egy fővárosi dolgozó háromévnyi fizetésébe került a nyaralás

Mindezt persze meg kell fizetni.

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát egy tíznapos pihenés ára nem kevesebb, mint 12 millió forint.

Ennyit egy átlagos dolgozó a Mártha Imre által vezetett budapesti közműcégeknél három év alatt sem keres.

A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

A Metropol szerkesztősége Mártha Imrét személyesen is meg akarta volna megkérdezni, hogy érzi magát ebben a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Forrás: Magyar Nemzet

12 hozzászólás “Klassz helyeken nyaralgat a budapesti közművezér: minden rendben Budapesten” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Hát igen, ez a Metropol csak az aluljárok szintjéig van kalibrálva. Oda nem süt be a nap. Napfényes a Florida csak álmodoztok róla! A babának mi köze hozzá? Hogy nagyapófélék csorgassák a nyálukat 2 farhát között metrón ülve? “Bizonyító erejű” nyilvános fotók. Inkább nyerjétek csak meg azt a választást.

  2. Hozzászóló szerint:

    Amíg lószar van, addig veréb is van.
    Több figyelmet érdemelne a csepeli közbiztonság a fentebbi playboynál. Nemrég megint két kutya megtámadott egy hölgyet és nyolc napon túl gyógyuló sérülést okoztak szerencsétlen járókelőnek a harapásaikkal. Ahogy a rendőrök fejőstehénnek nézik az autósokat, a közteresek is elkezdhetnék vegzálni a póráz- és szájkosárnélküli gazdikat, van ott pénz a büntire, legfeljebb egy hónapban kihagyják a kutyakozmetikust vagy a kutyapszichológust.
    Vagy ott van a héven történt jónéhány eset. Legutóbbi sztori ezzel kapcsolatban: néhány hete egy agresszív fazon állítólag kötekedett az utasokkal leginkább a nőkkel, amíg végül egy utas le nem csapta. Jó volna manapság úgy elengedni a középiskolás gyerekeket végre egyedül, hogy ne nekik kelljen az utazástól rettegniük, mert nincs senki a rendszerben, aki megvédené őket.

  3. Gyula szerint:

    És? Csíkkóla nem volt, máris jobb mint az ex-polgi Győrben. 😛

  4. Gyula szerint:

    Hozzászóló!
    Fényes nappal a Kossuth-Szent István sarkán egy idős asszony nyakából a láncot tépte ki a kohány.

  5. Nagyapó szerint:

    Miért bántják szegény Márthát! Néha változtatni kell, unalmas mindig Floridában üdülni. Ha az embernek korlátlan szabadsága van, utazzon. Mártha már tervezi áprilisi gleccsersíelését, majd a amazonasi hajótúrát. A home office bárhol működik!
    A baloldal nem szorul far-hátra, kaviárt akár Floridában, akár a Kanári szigeteken, akár Abu-Dzabiban lehet rendelni, utána egy kis pezsgő, majd indulhat az éhségmenet!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. robi szerint:

    Az udvari tollnokká lecsúszott (talán egykor még újságírók voltak)) lapírók a gazdáik szavazóival azt szeretnék elhitetni, hogy a 133 képviselőjük csirke-farháton él és a bányatavaknál tölti puritánul a szabadidejét.

    Most még nem számít a pénz, amit egy floridai magánnyomozásért adnak, a jövő héten már nem érdekelnek senkit az ilyen hírek.

  7. Nagyapó szerint:

    robi! Nagyon szépen másolja a moslékkoalíció soros-féle írnokok szövegét. De a 133 közül ki üdül februárban, márciusban? Akkor nincs szabadság. Remélem Mártha nem hivatalos kiküldetésben volt, a kukákat tanulmányozni!😛
    Mivel – sajnos tudatlan – ezért elárulom, hogy létezik telefon is, amit nyomkodva kapcsolják a floridai ingatlanközvetítőt, sőt az arab luxusszállodát is!😛😛
    De ennek ellenére szavazzon a moslékkoalícióra, aztán küldje fiát harcolni, maga meg fizessen mindenért többet! Igaz az állami vagyon 12 év alatt növekedett, újra van mit eladni és a pénzt ellopni (L. ellenzéki kerületek!)
    Apropó, mit tesz a német, ha fázik? Közelebb ül a gyertyához. Ha továbbra is fázik, meg is gyújtja!😛😛😛

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. László szerint:

    Meddig nem fogunk többet fizetni fater? Kétlem, de hátha tud valamit.

  9. Festék szerint:

    Most komolyan ennyire nincs miről cikkeznetek? Szijjártó Petikéről bezzeg nem volt cikk amikor hazudott arról, hogy Ő márpedig éppen az irodájában dolgozik holott sütötte a hasát…

  10. Gyula szerint:

    Fater! Mi növekedett, az államadósság? 😁😂
    Értem én hogy kampánynak kaptál 13. havi nyugdíjat, meg kapott a családosok egy része ezt-azt, de kérdezem, hogy én ettől a fasza országtól mit és mikor kapok? A számlákat fizetni jók vagyunk, akik nem kaptak semmit? Menjetek a büdös p..ba!
    Ki menne harcolni, te idióta? Milyen “színekben”? Te tényleg meghülyültál, ember.

  11. Nagyapó szerint:

    László! Roppant egyszerű, addig nem fogunk többet fizetni, amíg polgári kormány van, Orbán vezetésével!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Gyula szerint:

    Fater! Te is hozzájárulsz? Ugye nem? Én igen!
    A tiédhez is és ez már zavar! 😛

Itt lehet hozzászólni !