Felújítási munkák miatt torlódás várható a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton

Útinform, Mr. Gabee, Csepel.info

2018. június 4. és június 6. között nagyobb mértékű korlátozásra és ezáltal torlódásra számíthatnak a közlekedők a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő út felújítása kapcsán. A munkálatok idejére a közlekedők türelmét és megértését kérjük.

Az összekötő úton 2018. június 4-től kezdődően az M0-s autóút (le- és felhajtó ágai) és a Csepeli út találkozásának (M0 északi oldalán) körforgalmú csomóponttá történő átépítésének munkái folytatódnak, melyek esetenként forgalomkorlátozással, sávszűkítéssel, sávzárással és sebességkorlátozással járnak.

Az 5-ös kilométerszelvény (LIDL áruház csomópontja) és a Petőfi Sándor utcai körforgalom között marási és aszfaltozási munkák lesznek, melyek sebességkorlátozással és félpályás lezárásokkal járnak. Napközben jelzőőrös, éjszaka jelzőlámpás forgalomirányítás lesz érvényben. A munkákat 6 ütemben 6 napon keresztül végzik a szakemberek.

Arra kérjük a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be, mindig vegyék figyelembe az aktuálisan bevezetett, az építési munkák miatt szükséges forgalmi rendet.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a közlekedők a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

#magyarkozut

13 hozzászólás “Felújítási munkák miatt torlódás várható a Csepel-Szigetszentmiklós összekötő úton” bejegyzésre

  1. mind_the_gap szerint:

    Ma reggel (7:05) még nem volt útzár, mégis az Erdősor utcáig állt a sor. Nagyon megnőtt az autók száma, amit az évtizedekkel ezelőtti úthálózat már nem bír el. Sajnos a tömegközlekedés is ugyanebben a dugóban áll, így nem nyújtva alternatívát..

  2. propaganda szerint:

    Szabó Szabolcs ma felszólalt a Parlamentben a csepeli HÉV állapota ügyében. Kérdést intézett a kormányhoz. Gondolom, a csepel.info majd beszámol róla (HA-HA-HA!).

    Németh Szilárd egyébként szintén felszólalt, bár nem a csepeli HÉV ügyében, hanem Gyurcsányt szidta.

  3. Pilsner Urquell szerint:

    Történelmi pillanat! – És vajon a kormány mit válaszolt Szabó Szabolcsnak a csepeli HÉV ügyében? (Az is történelmi pillanat lehetett volna…)

  4. propaganda szerint:

    Pilsner Urquell: semmi konkrétumot, majd felmérik az állapotot, aztán majd meglátják, és ha majd lesz rá pénz, akkor majd lesz valami – kb. ennyit.

  5. Pilsner Urquell szerint:

    Mikor lett ilyenre pénz?!… Sebaj, legfeljebb megközelíthetetlen lesz a birkózócsarnok.

  6. Nagyapó szerint:

    Megy a trollkodás! A körforgalom nem érdekes, csak a nagyszerű Szabó mekegése a HÉV-ről.
    Talán sikerül neki egy piros vonatot kiharcolni, mivel a csepelieknek villamos nem kell.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Pilsner Urquell szerint:

    Nagyapó, a tények leírása nem trollkodás.
    Szabó Szabolcs megszólalt Csepel ügyében. Ez unikális tény, akkor is, ha Szabó Szabolcsot szeretnéd megfojtani egy kanál vízben.
    A csepeli HÉV-re időtlen idők óta nem jut pénz, és már lassan működésképtelen, ez meg szakállas tény.
    Az is az lesz, amikor tömegbaleset vagy teljes leállás következik be, ez pedig nem tény, csak aggódó jóslat, aminek majdani a be-nem-következését nem tudod igazolni vagy garantálni (akkor sem, ha engem is szeretnél megfojtani egy kanál vízben. – Csak kérlek, ne Szabó Szabolccsal egy kanálban).

  8. propaganda szerint:

    Pilsner Urquell: miért lenne unikális? Szabó Szabolcs már az előző ciklusban is számtalanszor felszólalt csepeli ügyekben. Persze ha a csepelinfóból vagy a Csepeli Hírmondóból tájékozódsz, akkor erről nem tudhatsz.
    Csodák csodája, a mostani felszólalásáról sem számolt be egyik sem. Ugye, Ábel? Minek is? Elég, ha rezsiszilárd legújabb baromságait nyomatjátok.

  9. Pilsner Urquell szerint:

    Sajnálom, de más sajtóforrásból sem értesültem. Arról igen, hogy fölszólalt, meg más módokon is szerepelt, de arról – olyanról – nem, ami Csepel életére vonatkozott volna.
    Készséggel hallanék róla, ha valami legalább címszavakban tájékoztatna minket.

  10. Pilsner Urquell szerint:

    méginkább: valaki (ezt akartam írni)

  11. propaganda szerint:

    Pilsner Urquell: hát igen, nincs éppen agyonreklámozva. De a parlament honlapján meg lehet találni a felszólalásait. Korábban felszólalt már a gerincút folytatása ügyében, a hév ügyében (amikor az volt a terv, hogy villamos lesz helyette), a munkásotthon ügyében.
    Most, hogy belépett egy frakcióba, talán több lehetősége lesz felszólalni.

  12. Pilsner Urquell szerint:

    Köszönöm az infót.

Itt lehet hozzászólni !