TEGNAPI ÚJSÁG: Iphone-t rendelt, köcsögöt kapott

Index

Iphone-t vásárolt egy 23 éves férfi az neten 90 ezer forintért, de az okostelefon helyett teljesen mást talált a postán megérkező csomagjában, írja a police.hu.

M. Norbert fertőszéplaki lakos az egyik ingyenes hirdetőportálon vásárolt, a vételárat a hirdetővel történt megegyezésnek megfelelően utánvétellel egyenlítette ki, miután a csomag postai úton megérkezett. A férfi viszont gyanúsan könnyűnek találta a küldeményt, ezért még a postán felnyitotta és megtekintette annak tartalmát. Meglepetésére a csomagban a várva várt mobiltelefon helyett, egy 7 cm magas, díszes agyagedényt talált. A férfi feljelentése alapján a Soproni Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrség felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy a netes vásárlások alkalmával mindig körültekintően járjanak el! Lehetőség szerint a vásárolt árut személyes átvételkor fizessék ki, és inkább álljanak el a vásárlási szándékuktól, ha az eladó ragaszkodik a vételár előre utalásához!

Forrás: Index

3 hozzászólás “TEGNAPI ÚJSÁG: Iphone-t rendelt, köcsögöt kapott” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Az anyja köcsögit neki! Köcsögöt kapott a köcsög! 😉

  2. Johnny szerint:

    Az a baj, hogy utánvétnél is így ki lehet szopatni bárkit és a posta sem tehet semmit. Gondolom, hogy aki átbaszta a csávót, valahová csak kérte a pénzt?
    Aki előre fizet, az meg egy igazi idióta! 🙂

  3. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Megoldás, regisztrációkor az ilyen oldalakon személyi-lakcímkártyát is pdf formátumban csatolni, azt a rendszer csak maga tárolná, és ha átbasszák az embert, a hírdetőt azonnal meg lehet találni.

Itt lehet hozzászólni !