Rendkívül szoros a verseny: segíts, hogy csepeli legyen az év hőse!

Csepel.info

Rendkívül szoros a verseny a Digi Sport Ösztöndíj, az “év hőse” elnyerésére. Ezzel egy éven keresztül, havi 100 000 forintot kaphat a kiválasztott sportoló. Segítsetek, hogy a csepeli Zupkó Balázs nyerhessen!

Ezen a versenyen a legkiemelkedőbb fiatal sportolók indulnak, de

csak az nyerhet, akit a legjobb, legaktívabb, legkitartóbb közösség támogatja.

Ezért nem elég egyszer szavazni: minden nap meg kell ismételni a szavazatot – ezzel lehet eredményesen támogatni a csepeli esélyest. A szavazás HÉTFŐ 18.00 óráig tart, és rendkívül szoros a verseny: minden szavazat számít, bármelyik eldöntheti az eredményt.

Kérek mindenkit, hogy MINDEN NAP  egy szavazattal támogassa Balázst és ha kérhetem akkor az ismerőseitek között és csapaton belül is osszátok meg! Nagyon szoros lesz a verseny és ha tudtok segítsetek, minden egyes szavazat számít.

– írta erről Zupkó Balázs édesapja. A szavazás/regisztráció itt érhető el:

http://anaphose.digisport.hu/eves-szavazas.php

A szavazáshoz szükséges egy rövid regisztráció, e-mail és mobilszám megerősítés. Csak egy percet vesz igénybe, és csak egyszer kell megcsinálni. Ez után minden nap lehet szavazni – ugyanez igaz azokra, akik a havi szavazáson már szavaztak.

Zupkó Balázs korosztályos válogatott 11 éves kora óta. 10-szeres Magyar bajnok, több nemzetközi versenyen is részt vett, utoljára a szeptemberben, Racice-ben megrendezésre került Olimpiai Reménységek Versenyén nyert 2 aranyérmet, 1 ezüstérmet és 2 bronzérmet. Következő évekre is nagy céljai és tervei vannak, többek között kijutni a 2018-as gyorsasági utánpótlás világbajnokságra. Távlati céljai a 2024-es Olimpián képviselni Magyarországot.

Ha van egy olyan fiatal csepeli sportoló, akit érdemes támogatni ebben, akkor most ő az. Segítsünk közösen!

Csepel.info

Egy hozzászólás “Rendkívül szoros a verseny: segíts, hogy csepeli legyen az év hőse!” bejegyzésre

  1. Zupkó János szerint:

    Mindenkinek köszönjük azt a sok-sok biztatást, gratulációkat amit kaptunk a heti, havi és az éves versenyben.
    Sajnos ennek ellenére nem sikerült megnyerni a versenyt.
    Nagyon szuper csapat vagytok! Ez kell a sportnak lelkes emberek akik, hajlandóak a szép és nemes célokért mindennap áldozni. Balázs a jövőben is teszi a dolgát és reméljük tisztességes, színvonalas versenyeken fogja képviselni az országot és meghálálja a rengeteg biztatást, gratulációt! Balázs nevében is mindent köszönünk! Ti is számíthattok rám! Zupkó János

Itt lehet hozzászólni !