Kishíján Komáromot is bevettük

CsepelFC, Mr.Gabee, Csepel.info

Nem sok hiányzot a Csepel FC felnőtt labdarúgó csapatának ahhoz, hogy ismét győztesen hagyja el a játékteret méghozzá a kiesés rémétől leginkább fenyegetett Komárom otthonában. Pillanatokkal a lefújás előtt azonban a házigazdák ki tudták egyenlíteni előnyünket…

Az NB III Nyugati csoportjának 29. fordulójában Komáromban a Lőrincz Péter – Hesz Olivér, Dévai Csaba, Simon Krisztián (Takács László ’80), Durso Giuliano, Haraszkó Sándor, Teplán János, Horváth Ádám (Fisli András ’51), Korozmán Norbert, Tóth Csaba, Somodi Ádám (Bencze Márton ’91) összeállítású csapattal vágtunk neki a találkozónak ahol Somodi a ’61. percben megszerezte a vezetést, de sajnos mégsem örülhettünk a végén, mert a 93. percben Solymos Zoltán kiegyenlítette a hazaiak hátrányát, így meg kellett elégednünk az egy ponttal.

Ezzel maradtunk a 12. pozicióban, de pontszámban beérve az előttünk álló Videoton FC II- t és 2 pontra lemaradva a III. Kerület otthonában győzedelmeskedő Andráshidától.

Komáromi VSE – Csepel FC 1:1 (0:1)

Komárom, Molaji Sporttelep, 200 néző, vezette: Tuczai M. (Kulman T., Szabó P.).
KVSE: Szatmári – Módi, Huszárik, Kovács I., Végh T., Musitz, Katona A., Folmer (Solymos, 19.), Csonka (Bán, 66.), Sipőcz (Simigla, 71.), Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.

Csepel FC: Lőrincz Péter – Hesz Olivér, Dévai Csaba, Simon Krisztián (Takács László ’80), Durso Giuliano, Haraszkó Sándor, Teplán János, Horváth Ádám (Fisli András ’51), Korozmán Norbert, Tóth Csaba, Somodi Ádám (Bencze Márton ’91) Szakmai vezető: Gabala Krisztián
Gólszerzők: Solymos (93.), illetve Somodi (61.).
Sárga lap: Huszárik (43.).

Itt lehet hozzászólni !