Zámbó Krisztián kerüli a munkát

Blikk

Akár fogházba is kerülhet Zámbó Krisztián

Mint ismeretes, az énekes egy korábban általa okozott autóbaleset miatt kapta a büntetést, amelynek egy részét még az X-Faktor alatt letöltötte, a hátralévő napokat – amelyeket szintén a dunavarsányi művelődési ház könyvtárában kellett volna ledolgoznia – viszont nem.

Múlt héten megírtuk, akár fogházba is kerülhet a tragikusan elhunyt Jimmy (†42) fia, amennyiben nem kezd bele sürgősen a közmunkába.

– Húsvétkor jöttünk Lepsénybe, a szerelmem családjához. Innen viszont nem tudok visszamenni, mert elromlott az autóm, és még nincs kész. Jövő héten elkezdem a melót – magyarázta a fiatalember egy héttel ezelőtt.

Lapunk munkatársa ellátogatott a településre, hogy megbizonyosodjon, Krisztián igazat mondott-e, azonban kiderült, hétfőn és kedden sem jelent meg az intézményben. Úgy tudjuk, még a munkára sem jelentkezett, így kérdéses, mikor kezdi el a kiszabott ítélet végrehajtását.

Próbáltuk megszólaltatni Krisztiánt, miért halogatja a büntetése megkezdését, illetve nem tart-e a munkakerülés következményeitől, azonban elérhetetlennek bizonyult.

Blikk-információ

blikk.hu

3 hozzászólás “Zámbó Krisztián kerüli a munkát” bejegyzésre

  1. “Vécére menni egyedül tilos, védőfelszerelés nem jár kapásból, a kertészkedés inkább avarsöprögetés és kutyaszarszedés. Végezhet-e értelmes munkát az, aki egy közlekedési bírságot nem befizet, hanem közmunkára vált, vagy az egész olyan, mint vizet gereblyézni? Kipróbáltuk, és rájöttünk, hogy még így is sokkal jobban járunk, mint egy átlagos közmunkás.”
    .
    http://www.origo.hu/itthon/20130410-riport-egy-kozmunkaval-kivaltott-buntetesrol.html

  2. Szkeptikus szerint:

    Ez a majom már megint csak hantázik. Szegénykém nem tud visszajönni Lepsényből. Vonat vagy busz nem jár azon a vidéken? Zárják be, de ne is eresszék szabadon. Van elég szemét és mocsok Csepelen.

  3. John Doe szerint:

    Ez egy hír…

Itt lehet hozzászólni !