Trükkös lopás a Szent Imre téren

Csepel.info

A kereket kiszúrhatták

Trükkös lopás áldozatává válhatott egy férfi a csepeli önkormányzat épülete mellett szerdán délelőtt – értesült a Csepel.info.

A férfi a Kvassay híd melletti Lukoil benzinkútnál tankolt, majd Csepel központjához érve azt vette észre, hogy defektes lett kocsijának bal hátsó kereke. A hibát észlelve a Szent Imre téri Petz Ferenc utca bejáratánál, az önkormányzat mellett állt meg, majd hozzákezdett a defektes kerék cseréjéhez.

A jobb első ajtó a defekt kijavítása után nyitva volt

A károsult a kerékcsere után a kocsiba visszaülve észlelte, hogy a pénztárcáját, személyes iratait, orvosi papírjait időközben kivették és elvitték. A károsult gyanúja szerint a Lukoil benzinkútnál, akkor szúrhatták ki kocsijának kerekét, amikor fizetni ment, majd megvárták, míg a defekt miatt leáll, és hozzálát a kerék cseréjéhez. A személyes és orvosi iratokon kívül százezer forintját vitték el, ugyanis éppen egy napja kapta meg munkabérét – panaszolta el a károsult.

Csepel.info

19 hozzászólás “Trükkös lopás a Szent Imre téren” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Azért ez szörnyű. Egy olyan cégnél, mint a Lukoil nincs egy kamera, ami rögzíti a történéseket. Ugyancsak lehetetlen, hogy a 40 csepeli kamera egyikén sem látta az ügyeletes rendőr a lopást, a Szt.Imre tér nincs bekamerázva?
    Az is lehet, hogy olyan rendészek vannak a Lukoilnál, mint a Metrónál, ahol a rendészet vezetője, amikor ellopták kocsimat, közölte, ők a történtekért nem felelősek.
    Ha tévedtem, bocsánat.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Retnak szerint:

    Retnak

    Nagyapónak igaza van, de kár belekeverni a politikát ilyen esetben. A kamerákra tényleg szükség van, azokat minél hamarabb ki kell épiteni. Az eset egyébként elborzaszt és bizonytalanságot szül. Minél előbb el kell fogni a gazembereket és arról be kell számolni, mert a bizalmat vissza kell adni az emereknek.
    Új dologként emlitem, hogy egy másik csepeli kútnál a számlálóban hagynak 200-250.-Ft-ot és miután leveszem a töltőpisztolyt már engem terhel az összeg. Sokan nem vitatkoznak, de sok kicsi sokra megy a kutasoknak. (Velem történt az eset, mert nem néztem a kút számlálóját, rutinból tankoltam) Nem fizettem ki az összeget, de ezt csak hosszas kellemetlen vita után tudtam elérni.
    Vigyázzanak Önök is.

  3. SNOOPY szerint:

    LEVÁGNÁM AZ ILYEN KEZÉT!TÖBBÉ NEM LOPNA!SNOOPY!

  4. Lexon szerint:

    Retnak: ezen a blogon mindenbe belekeverik a politikát. Hiszen minden témánál lehet szidni az elenfelet (sôt, itt inkább ellenséget) 😀
    Egyébként nagyapónak ezúttal igaza van.
    Ha a kereket a Lukoilnál szúrták ki, akkor elég sokat tudott még vele menni. A felni nem károsodott?
    Én minden ilyen kerékcserénél, szerelésnél, vagy ha csak bemegyek fizetni a kúton, lezárom valamennyi ajtót. Sôt, Budapesten így is közlekedek. Mindenkinek ajánlom.

  5. Retnak szerint:

    Snoopy: Ha levágnád a kezét akkor Neked meg mindannyiunknak kellene eltartani, mint rokkantat. Bevarrni a börtönbe és munkát végeztetni vele, nem ám TV-t nézni! Kemény melót és reggeltől estig. Ez egyébként a munkára nevelés egyik eszköze is lenne és egy kevés hasznot is hozna.

    Nagyon együtt érzek a károsultal és sajnálom, mert borzasztó érzés lehet.

  6. Martoni Zoltán szerint:

    Azok a cuna norvég túristák!Már megint!

  7. pirinyo66 szerint:

    Sajnos ilyen világot élünk. Hozzánk betörtek elvitték az udvarról a bringámat feltörték a műhelyt. A rendőrség 1 hónap múlva lezárta a nyomozást ismeretlen tettes ellen. Most már összelakatolom a bicikliket+hozzá lakatolom a satupadhoz, hogy az új bringámat nehogy elvigyék. Lassan már a becsületes embereknek kell 7 lakat alatt élni ha azt szeretné, hogy az ingóságai biztonságban legyen.

  8. shadow187 szerint:

    SNOOPY-nak és Ratnak is igaza van … mind a brutális ámbár barbár megoldás és a civilizált szintén elég kemény megoldás célravezető … mind két eljárást alkalmazzák a mai napig egyes országokban … A barbár megoldás bevett szokás a mai napig egyes arab – iszlám országokban. A civilizált megoldást pedig legeredményesebben Amerikában és a fejlettebb gondolkodású és sajnálom, hogy ezt kell írnom, de politikájú országokban hasznosítják. Mint mindig is szoktam írni a hülyeséget át tudjuk venni mindenhonnan de az eredményességet és a megoldást az nem … (hivatkozva arra, hogy az nem humanitárius megoldás, meg jaj rasszistának fognak hívni minket emiatt .. ect. nagyon sajnálom, hogy itt tartunk és ezektől félünk … a világ és a bűnözök, szervezetek meg csak röhögnek rajtunk mert itt mindent meg lehet tenni és meg is lehet úszni … :S )

  9. percsi szerint:

    A Szent Imre téren is van kamera, de minek? Még nem jöttem rá, hogy miért kellett felszerelni az adófizetők pénzéből 🙁

  10. Balek(60) szerint:

    Hasonlóképpen jártam,Csepel közeli kerületben,megettem,pedig hallottam a trükkös lopásról,arra gondoltam velem nem történhet meg!
    Röviden:Bankból lakásfelújitás miatt pénzfelvét,utána áruház,vásárlás.Hazafelé bal hátsó defekt!Kiszálltam,szelepet megnéztem
    érintetlen volt.Megfordult a fejemben,hogy trükkös lopás,de mivel a banktól
    az áruházig simán elmentem defekt nélkül,arra gondoltam hogy “rendes”defektet kaptam.Amikor a pótkereket és az emelőt kivettem a csomagtartóból_arra lettem figyelmes,hogy nyitva a jobb első ajtó hiányzik
    az autóstáskám,oda az összes pénzem,valamint minden személyes okmányom.Visszagondolva az áruház utáni lámpánál pirosat kaptam,és egy motoros állt a kocsi bal hátuljához annyira közel,azt hittem megkarcolja az autót.Nem a kocsit,hanem a gumit szúrta meg oldalról.Állitólag az autóstáskát szeretik,kifigyelik amikor leteszi az ember a kocsiba,utána jöhet a trükk.Azóta félek a pénzfelvételtől,mindenkiben trükköst látok,és övtáskám van!Tudom hogy a Rendőrségnek sok a dolga,(minden elismerésem)De ezeket az embereket valahogy megkellene ÁLLITANI!
    Üdv:egy Balek

  11. grün szerint:

    Az is a trükkös lopás egy fajtája, amikor valaki különböző orvosi szerszámokat varrat a testüregeibe és mint aki jól végezte dolgát távozik!
    Van aki már egy szívátültetést elvállalhatna az így szerzett eszközökkel!

  12. délpesti szerint:

    pénzt csak zsebben vazzeg!!!

  13. MAMI szerint:

    Ezek az esetek(lopás,rablások gyerek ellen is),a Hatóság és a hivatalok kicsúfolása,semmibevétele hisz a tér egyik oldalán Rendőrség,másik oldalán Gyámügy,harmadik oldalán Önkormányzat!
    Szükség van a térfigyelő kamerákra és ezután a szankciókra!ne lehessen semmi törvénytelent büntetlenül megúszni!!!

  14. másikbalek szerint:

    Balek (60)-nak üzenem hasonló módon loptak meg engem is november 30-án az üllői úti felüljárónál a fradi pálya mellett. egy motoros és egy fehér furgon volt a közreműködő. Önnél van azóta fejlemény?

  15. Balek (60) szerint:

    másikbalek!
    sajnos semmi fejlemény.Azóta sem a pénz,sem az okmányok nem kerültek elő!l

  16. másikbalek szerint:

    önnél nem bukkant fel egy robogós?
    nálam ő szúrhatta ki a bal hátsó gumit amikor a piros lámpánál szorosan mögém állt, aztán még menet közben figyelmeztetett, hogy defektet kaptam álljak félre. Tuti ő volt a későbbi tolvaj. Közben egy fehér skoda pick up furgon beállt elém és próbált lassítani (perzse ezt vsak utólag látom ilyen tisztán), majd amikor félre álltam a furgon is megállt kb 40 m-re tőlem és egy kopasz “fiatalember” kiszállt belőle telefonálva (ez is csak később világosodott meg, nyilván ő tudósította a robogóst arról, hogy éppen mit csinálok).
    Az a bosszantó, hogy igazából tudtam is hogy mi készül még is meg tudták csinálni.
    A rendőrség 2 hét elteltével felfüggesztette az eljárást.
    Máshol akörnyéken nem történt ilyen mostanság?

  17. admin szerint:

    Információink szerint a károsult egy motorosra gyanakodott, arra, hogy a csizmájába szerelve lehetett egy hegyes szúróeszköz, amivel a benzinkútnál belerúghatott a kocsi kerekébe.

  18. miska72 szerint:

    Jaj jaj Levizsgázott a megfigyelőrendszer? 🙂 🙂 🙂 🙂
    Nem is csodálom!
    Gazember itt csepelen az összes hatóság!
    🙂 🙂 🙂 🙂
    TAPASZTALAT!

  19. Balek (60) szerint:

    Visszagondolva,nálam is felbukkant a robogós,ezüst színű robogóval.Csodálkoztam,
    piros lámpánál álltam,szorosan a kocsi bal hátulja mellé állt,túráztatta a motorját,
    valószínű akkor szúrta meg a gumit!

Itt lehet hozzászólni !