Choli Daróczi József: tévedett a fiam, nagyot tévedett

Blikk: Batiz miatt kell koldulnia Daróczi Dávid anyjának

Stop, Blikk

Fotó: Blikk

Miért dobta el magától az életét egy sikeres, tehetséges, ereje teljében lévő fiatalember, aki ráadásul szerelmes volt? – tették fel a kérdést Daróczi Dávid halálesetét követő napokban a volt kormányszóvivő barátai. Mint ahogy édesapja, a hetvenegy éves Choli bácsi is, aki a hot! magazinnak elárulta: neki sohasem mutatták be Claudiát, csak akkor találkozott vele, amikor Huberttel kimentek hozzá Csepelre.

“Nem tudtam beszélni vele sem akkor, sem később. Csúnyán viselkedik, ez az igazság. Azt hiszem, közöttünk örökre kibékíthetetlen ellentét marad. Kiderült, hogy a menyasszonya sem volt a fiamnak. Azt hiszem, csak játszott a fiammal. De Joci ezt nem tudhatta. Azt hitte, hogy ő ugyanolyan fontos Claudiának, mint amilyen Claudia volt neki. Tévedett a fiam, nagyot tévedett” – állapította meg Choli Daróczi József, aki úgy gondolja, “PR-kapcsolat” volt a fiatalok között, vagy legalábbis annak indult.

“Én azt sejtem, hogy csak a nyilvánosságnak találták ki ezt a kapcsolatot, de a fiam menet közben beleszeretett ebbe a nőbe. Ám végül Claudia átlépett rajta. Arra persze ő sem számíthatott, hogy a fiam ebbe így beleroppan” – mondta Choli Daróczi József.

stop.hu

Batiz miatt koldulnia kell Daróczi anyjának

Aprócska nyugdíjából jó, ha a rezsire és néha a létfontosságú gyógyszerekre futja, ennivalót már nem igazán tud vásárolni magának. Jobb híján kéreget, koldul az ismerősöktől a piacon. Pedig éppen lehetne pénze, de állítása szerint hónapok óta tartozik neki 150 ezer forinttal a fia volt üzlettársa, Batiz András, akinek az irodáját takarította. Pedig annak idején kifejezetten őt kérte fel Batiz, hogy vállalja el a takarítást, mert messze földön híres arról, hogy nem tűr maga körül semmiféle rendetlenséget, koszt.

– Amikor elindították a közös vállalkozást, Batiz felvetette, hogy takarítsam én az irodájukat, mert ismeri, milyen patyolattiszta vagyok. Joci kímélni akart a betegségeim és a korom miatt, megalázónak tartotta, hogy Batiz ugráltasson engem, de ragaszkodtam hozzá, hogy pénzt keressek, hiszen szinte a fiam tartott el. Ő fizetett helyettem mindent: az albérletemet, a gyógyszereket, a rezsit, s együtt jártunk el bevásárolni is. Annyit költött rám, hogy restelltem, szerettem volna egy kis pénzt keresni – mesélte remegő hangon Ica néni.

– Másfél hónapig takarítottam a nagy irodát, de aztán nem bírta a lábam, a szívem. Beláttam, hogy Jocinak igaza volt. Havi százezret ígért Batiz, ezért járna nekem százötvenezer forint a másfél hónapra, amit azóta sem fizetett ki nekem. Pedig nagy szükségem lenne arra a pénzre. Batiz pontosan ismeri a helyzetemet, mégsem kérdezte meg a magát jó barátnak nevező üzlettárs: szükséged van egy fél kiló kenyér re, Cica mama? – mérgelődött Batiz miatt (aki nem akart nyilatkozni az ügyben) a volt kormányszóvivő édesanyja, aki csak azért nem kerül az utcára, mert fia korábbi osztálytársa szerencsére egy fillért sem kér tőle az albérletért.

– Vannak azért még jó emberek, akik háttérben maradva segítenek. Két hete már nincs mit ennem, a régi ismerős hentes, zöldséges ad paradicsomot, paprikát, maradék húst. Rettenetes, hogy tőlük kell összekoldulnom az ennivalót. Mivel fekete ruhát hordok, már a múlt héten összeszedtem a színeseket, és eladtam a bolhapiacon, hogy kifizethessem a számláimat. 59 ezer forint a nyugdíjam, a gyógyszereimet is a fiam váltotta ki, most nem tudom megvenni, pedig rengeteg kell. Hátsó fali szívinfarktusom volt, egyszer már visszahoztak a klinikai halálból. Nyolc műtétem volt, mindent túléltem a fiam miatt, mert tudtam, hogy szüksége van rám – zokogott Ica néni.

Sch. Zs.

blikk.hu

3 hozzászólás “Choli Daróczi József: tévedett a fiam, nagyot tévedett” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Ezek szépen egymásnak ugrottak.

  2. Tóth Mária szerint:

    Hááááááááát, ha ez mind így igaz, érdekes Batiz szótlansága, vagy nem???????

  3. csöves szerint:

    A Daróczi történet most már méltó vetélytársa a Zámbó sztorinak. De ki a F…..t érdekel?

Itt lehet hozzászólni !