A bulvársajtó szerint fél éve van Tabáninak

Borsonline, Csepel.info

Most még olyan életet élhet, mint egy kiskirály, de hamarosan komoly konkurenciával kell számolnia (fotó: Bors)

Egyes feltételezések szerint Tabáni István nem fogja majd bírni az iramot az ősszel induló tehetségkutatók leendő sztárjaival, és eltűnik a süllyesztőben. A csepeli kiscsillag menedzsere hárít. – írja a szerdai Bors.

A lap szerint zenei berkekben azt beszélik, Tabáni Istvánnak csupán fél éve van hátra a szakmában. Amikor Tabáni a Csillag születik élő adásában elsírta magát, már akkor sokan azt állították, hogy a csepeli Freddie Mercury nem sztáralkat, nem bírja majd a rá nehezedő nyomást.

A rendíthetetlen teremőr azonban beénekelte magát az első helyre és nyomban beindult a szekere. Pár héttel ezelőtt azonban Tabáni az élete első nagy koncertjére való felkészülésben annyira kimerült, hogy emiatt le kellett mondania néhány haknit, végül külföldre utazott, hogy kipihenje fáradalmait. Joggal merül fel a kérdés, ha Tabánit ennyire megviseli a popsztárok életvitele, akkor hogyan éli túl, hogy ősszel indul az X-faktor és a Megasztár ötödik szériája, ami ontani fogja magából az ifjú titánokat? Tabáni menedzsere szerint nincs mitől tartaniuk.

– István rápihent az elmúlt hónapok fáradalmaira. Újult erővel folytatja karrierjét. A nyárra tele van a koncertnaptára, és hamarosan elkezdi a karácsonykor megjelenő lemezének munkálatait is. Azzal nem foglalkozunk, hogy új tehetségkutatók indulnak az ősszel. Mi nem másokat figyelünk, hanem tesszük a saját dolgunkat – nyilatkozta a Borsnak Posztobányi Andor, Tabáni István menedzsere.

borsonline.hu

9 hozzászólás “A bulvársajtó szerint fél éve van Tabáninak” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Az elődöket megnézve reális esély van rá…persze okos a más hibályából tanul…

  2. Mrs. White szerint:

    Ha nem ebben a műfajban marad (többnyire ilyet lehet látni), akkor sem kell visszatérnie régi mintákhoz, mert a hírnév által könnyebben juthat más lehetőségekhez is.
    Én szemly szerint csak remélni lehet, hogy nem így lesz, mert szerintem igenis megérdemli… sokat tett érte! Lehet, hogy nem ő a legtökéletesebb sztárjelölt, de mégis van benne valami, szerintem… méghozzá az a sok érzelem!

  3. Földhözragadva szerint:

    Miért nem hüléztek le, hogy ly-vel írtam. Ááááá, péntek…:(

  4. ződ szerint:

    No, azért egy vikicsunáj paródiával még megcsinálhatja magát!

  5. xy szerint:

    @Földhözragadva: így a leggázabb, ha nem is szólnak, nem?:)

    de ez a csepeli “Freddie Mercury”, ááááááááááááááá, mint a ‘pocaklakó’, legszívesebben orrbaverném, aki használja.

    amúgy ha jó a hangja, megmarad, nem kell sztáralkatnak lenni, ha lesz jobb, akkor háttérbe szorul, de őt talán nem fogja annyira megrázni.

  6. másik csepeli énekes festő szerint:

    Szerintem Pisti jó dalokat akar írni, jól akar énekelni, és ez bizony nem egyenlő a mindennapos koncertezéssel, hajszával. Akiknek ő most az aranytojást tojó tyúkja, azok vigyázni fognak rá, nyomni fogják, nem mondanak le róla. Mire meg lejár a szerződése, addigra lesz elegendő múltja amire önállóan építhet.

  7. Sas szerint:

    Szegény nagyon sajnálom,olyan gátlásos,depreszios,pánikbeteg!A hangja gyönyörü,de sunyi tekintete van és nagy szinész!

  8. Vica szerint:

    Szerintem nem azért lesz valaki sztár, mert jól énekel, hiszen nagyon sokan tudnak jól énekelni, mégsem sztárok, vagy csak nagyon rövid ideig csillognak. Ahhoz, hogy valaki igazi sztár legyen, kell valami plussz, ami benne meg van, ha ki nem nevelik belőle. Neki vannak érzései, amiket nem rest kimutatni. Nézzetek meg egy régi Edit Piaff felvételt, ahogyan az egész testével, lelkével énekel… Az igazi tehetség belülről fakad, amit szerintem az érzések mozgatnak (talán ezért kábszereznek a művészek, mert egyesek csak “belőve” tudják önmagukat adni).

  9. Vica szerint:

    Kedves Sas!
    Nem vagy Te egy kicsit rosszindulatú Vele szemben? Egyébként pedig majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

Itt lehet hozzászólni !