Baleset a Szent István úton

Csepel.info

Olvasónktól kapott információk szerint ma délután baleset történt a Szent István út és az Erdőalja utca kereszteződésében. A Szent István utat egy időre lezárták, a rendőrség minden arra közlekedő járművet visszafordított.

A balesetben két személyautó totálkárosra tört. Amíg a helyszínelés tartott a közlekedés mindkét irányban szünetelt. A 148-as busz egy darabig a Széchenyi utcán közelítette meg a királyerdei végállomását.

A baleset miatt a Szebeni utcán jelentősen megnövekedett a forgalom. Személyi sérülésről nincs tudomásunk, akinek egyéb információi vannak az írjon a fórumba.

csepel.info

3 hozzászólás “Baleset a Szent István úton” bejegyzésre

  1. Menyhért Péter szerint:

    Kedves csepeliek!
    Sajnos, tapasztaltam a zűrzavart, és egyben jól felboszantottak!
    A baleset helyszínén tétovázott több rendőr is, de nem volt ésszerű a reakciójuk.
    Ahelyett, hogy a sportpálya elé kiment volna az egyik, hogy megfelelő helyen fordítsa vissza az autósokat, elnézték, hogy a csőbe húzott autók ott forgolódtak előttük.
    Nem értem: nincs a helyi rendőrségnek olyan terve, hogy ilyen esetben milyen irányba tereljék el a személyautós és autóbusz forgalmat???
    Üdv menyus

  2. Anikó (Krizatém utcából) szerint:

    Teljesen egyetértek az előttem hozzászólóval, ugyanezt a teóriát hallottam egy ismerősömtől. Ő 16.15 h körül járt ott és ezt tapasztalta. Én viszont 18.15 h-kor jártam ott és még akkor is kerülgetni kellett az összetört járműveket, pedig ott voltak a szemben lévő kis utca sarkán a rendőrök.
    Az emberek még mindig a mentőt is várták. Fejetlenség nagyfokon !

  3. Jeniszej szerint:

    Ilyen esetben a rendőröknek a forgalom irányítása a legfőbb feladat, – nem a bámészkodás, tétovázás – egy kupacban. 😀

Itt lehet hozzászólni !