Molnár: nem szoktak a munkához az MSZP-sek

Index

Molnár Gyula a második fordulóig mindent megtett, hogy ne tűnjön MSZP-snek

A parlamentből tizenhat év után kiesett Molnár Gyula újbudai polgármester szerint nehéz dolga lesz az új MSZP-frakciónak, mivel tagjai az elmúlt húsz évben az apparátusok tetején ültek.

„Ha a személyek nem alkalmasak a stratégiához, akkor igenis váltani kell, vagy nem a parlamenti frakció lesz a megújulás centruma” – mondta az 1994 óta országgyűlési képviselő Molnár Gyula XI. kerületi polgármester az RTL Klub Híradójának.

Molnár sem a listáról, sem egyéniben nem jutott be a parlamentbe. Egyike volt azon kevés MSZP-s képviselőknek, akiket esélyesnek tartottak arra, hogy a második fordulóban fordítson és mandátumot szerezzen.

Molnár minden tőle telhetőt megtett a siker érdekében, egy nyolcvan éves néninek ingyen hevederzárat adott, plakátjairól pedig eltüntetett mindent, ami a szocialista pártra utalt. Erőfeszítéseit végül nem koronázta siker, a fideszes Simicskó István ezerötszáz szavazatot vert rá.

Molnár az újbudai polgármesterségére koncentrál ezután. Szerinte a parlamentben maradóknak nem lesz könnyű, mivel azok lesznek ott „akik hozzá vannak szokva, hogy dolgoztatnak és nem dolgoznak – mondta. – Az elmúlt 20 évben apparátusok tetején ültek, megszokták, hogy a rendszer mögöttük működik”.

Forrás: Index

5 hozzászólás “Molnár: nem szoktak a munkához az MSZP-sek” bejegyzésre

  1. Tóth Mária szerint:

    bagoly mondja verébnek ! “nagyon” vicces!

  2. LB szerint:

    Egy gyöngyszem a CsIP-ről:

    zed szerint:
    2010. április 28. szerda 08:03-kor
    Még át sem vették a stafétabotot, de már dirigálnának! A Fidesz meg akarja szüntetni a jegybanki függetlenséget, ami a gazdaság számára beláthatatlan károkat okozhat. Orbánék előreláthatóan elképesztő pusztítást fognak véghezvinni az elkövetkező években, még azt is el fogják lopni, ami le van betonozva! Az aranykornak sajnos leáldozott. Azt javaslom mindenkinek, amíg teheti próbáljon meg minél többet félretenni, megtakarítani, pénzzé tenni értékeket, hogy valahogyan átvészelje a ránk váró embertelenül nehéz időszakot. Célszerű külföldi pénzintézetben devizában is elhelyezni betétet, amolyan vésztartaléknak, felkészülve a legrosszabb eshetőségekre. Sok sikert kívánok a túléléshez!

  3. csepelino1 szerint:

    CSIP-pel nem kell foglalkozni. Nem megy az a honlap semmire! Rossz a “hátszele”. Nem bíznak meg benne a csepeliek. Azt csak a Csepeli MSZP egy része figyeli. Nem véletlenül. “Azt javaslom mindenkinek, amíg teheti próbáljon meg minél többet félretenni, megtakarítani, pénzzé tenni értékeket, hogy valahogyan átvészelje a ránk váró embertelenül nehéz időszakot.” – Zed ezt a Hagyótól tanulta!

  4. Papi szerint:

    LB!
    Zed szokása szerint mint régi szoci módszerrel él. Megint féligazságot mondott:
    “Az aranykornak leáldozott” ez az igazság de azt már elfelejtette hozzá tenni, hogy nekik. Az ország lakosságainak most kezdődik az aranyosodás!

  5. nem jani szerint:

    Az MSZP-sek részt kilehetne cserélni akár arra is, hogy a “közszférában dolgozók nagy része”. Pl. külügy. Legfontosabb probléma, hogy milyen filmet nézzenek meg munka közben. Az MSZP-sek nagy része ilyen közegből származik. Nem is értem Molnár ezen miért akad fenn.

    De persze tenger mély Tisztelet a kivételnek!!!!! Pl. ráckevei földhivatal, olyan gyorsan korrektül dolgoznak, hogy az ember beleszédül!

Itt lehet hozzászólni !