Gyermekáldás előtt áll Hosszú Katinka?

BorsOnline

Hiába a pletykák az Iron Lady terhességéről, az úszóklasszis sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja azokat. Egyelőre. Ami biztos, hogy Hosszú Katinka a 2022-es nyári Európa-bajnokság óta nem vett részt versenyen, sőt a válogatott februári thaiföldi felkészülését is kihagyta.

Bár edzhetne az otthona közelében található szentendrei uszodában, ott sem foglalt pályát februárra a Bors értesülései szerint. Igaz, a Nemzeti Sportnak azt nyilatkozta, hogy elkezdte a felkészülést. Más kérdés, hogy a múlt héten a Blikknek egy bennfentes ismerős azt mondta, a háromszoros olimpiai bajnok a terhessége miatt szakította meg az élsportot.

Mindez alátámaszthatja azt a feltételezést, hogy azért van hírcsend Katinkáról, mert áldott állapotban van, ugyanakkor nem szeretné még megosztani az örömhírt a nagyvilággal.

A világklasszis úszó nem csak a médiában, de a közösségi médiában sem aktív, ugyanakkor egy bekövetett oldala szintén a terhességet támaszthatja alá – szúrta ki a Ripost. Katinka Instagram-követései között ugyanis szerepel egy „de mãe para mamãe” fiók, ami magyarul annyit tesz: „anyától anyukáig”. Az Instagram-oldal elsőgyermekes édesanyáknak add tippeket.

Az eredeti tervek még arról szóltak, hogy Hosszú részt vesz majd az áprilisi országos bajnokságon, ám minden egyes csendes nappal nő az esély arra, hogy valóban anyai örömök elé néz a 33 éves magyar világklasszis.

Forrás: BorsOnline

6 hozzászólás “Gyermekáldás előtt áll Hosszú Katinka?” bejegyzésre

  1. László szerint:

    Nem fog ez már versenyezni. Minek erőlködjön?

  2. Gary Ridgway szerint:

    Lé van, de abbahagyhattta volna a csúcson is.

  3. Mónika L. szerint:

    Ennek mi köze Csepelhez úgy mégis?

  4. Hozzászóló szerint:

    Nagyon jól teszi, szüljön. Különben könnyen kifuthat a mêg ideálisnak mondható korból. Válása után valószínűleg számára már nem hozzáférhetőek a legújabb fejlesztésű kokszok, így tehetsége önmagában nem elegendő a rangos világversenyeken való eredményes szerepléshez.

  5. László szerint:

    Járvány előtt járták a világot egyik versenyről a másikra. Akkor azt mondta hogy ez a legjobb edzés. Közben ez kimaradt, a lány kissé lemaradt. Kinek kell az már hogy egy olimpián döntős 5. helyezett lesz? Csak pár millió úszó álma hogy egyáltalán kijusson oda.

  6. Gary Ridgway szerint:

    Úgy ne járjon majd mind Judit és Péter.

Itt lehet hozzászólni !