Videó: kettős záróvonalon előzött, koccolt a Rákóczin

Autoszektor.hu

November 28-án az esti órákban Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton előzte meg szabálytalanul, a dupla záróvonalon keresztül a bpiautosok.hu olvasóját a fehér Ford sofőrje.

A keményen szabálytalan, ám nem túl bonyolult manővert hiba nélkül befejezni nem sikerült és az autója jobb hátuljával nekiment a kamerás autó bal elejének. Ezután megfejelte az esetet azzal, hogy a dudálás után “fékezgetett”, majd egyszerűen továbbhajtott.

Ami ezután történt a károsult szerint, az sajnos szomorú és tanulságos: körülbelül 10 kilométerre tudták utolérni a továbbhajtó sofőrt,  aki tagadta, hogy ő balesetet okozott.

A rendőrséget kihívták a helyszínre, ahol állítólag egy döbbenetesen alacsony, 10.000 forintos bírságot szabott ki az elkövetőre az intézkedő rendőr. – Mindezt azután, hogy a fedélzeti kamera felvételének tartalmát megismerték a rendőrök, valamint a károkozó is, aki ekkor már nem tagadott tovább.

Ráadásul a kék-sárga baleseti bejelentő kitöltésére sem hívták fel az esettől stresszhelyzetbe került, összezavarodott károsult figyelmét, így a felelősség elismerése is elmaradt. – Reméljük, hogy a MABISZ segítségével megtérül Péterék kára – írta a bpiautosok.hu.

3 hozzászólás “Videó: kettős záróvonalon előzött, koccolt a Rákóczin” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    Magyarország, a Balkán közepe. 🤣👏👍

  2. Gary Ridgway szerint:

    Itt a mai magyar balkánszéli faxopó:
    https://www.youtube.com/watch?v=_vyau7jg_L0
    Ez egy ilyen ország és társadalom. 👍

  3. Gary Ridgway szerint:

    Na mi van a linkkel, megint?

Itt lehet hozzászólni !