Ábel Attila: 12 éve

Vélemény – Ábel Attila

12 éve hallgatjuk, hogy Orbán mindjárt kilép az EU-ból. 12 éve nyomják agyvérzésig, hogy diktatúra van, megszűnt a szólásszabadság, nincs már ellenzéki média. Nem győzik gyalázni a külhoni magyarokat úgy, mintha a válogatott bunkóságok és hazugságok áradatán múlna az ellenzék győzelme. Ez a magyarországi ellenzék örök lemeze, ami hétfőtől vasárnapig, reggeltől estig forog.

Eközben 12 éve nem lépünk ki az EU-ból. Sőt, az EU jogi és politikai keretein belül mindent megteszünk azért, hogy az unió élhető maradjon. Például legyen télen fűtés, ne fagyjanak tízezrek halálra. Magyarországon az olvasott és nézett média nagy része továbbra is ellenzéki, ahol az O1G-zés is elfogadott stílus. Az ellenzék zöme olyan alpári módon kritizálja Orbánt és a kormányt, amit az általuk istenített EU-ban a legtöbb helyen soha nem engedtek meg maguknak. Azt pedig végképp nehéz elhinni az Orbánt g*ciző siserehadnak, hogy nincs szólásszabadság.

Részben a fenti politikával, valamint tehetségtelen, szájhős politikusok hadával az ellenzék 12 éve eléri, hogy minden országgyűlési választást a Fidesz nyerjen meg. Kétharmaddal. Szám szerint már négyet. Úgy, hogy sem az EU-ban sem máshol nem tudják semmilyen szinten sem megkérdőjelezni, hogy ezek a választások szabadok és demokratiusak voltak. Szájkarate van, de más semmi nincs.

És most jön a java: mindennek ellenére 12 éve mindenkit kinyír az összellenzéki médiakánon és Gyurcsány, aki a fenti, garantáltan és bizonyítottan kudarcot hozó politikát megkérdőjelezi. Eleinte még voltak, akik próbálkoztak például Gyurcsány félretolásával. Ők ma már a periférián vannak. Mesterházi a múlté, Botka már nem is MSZP-tag, az LMP, Jobbik bálltak a sorba és jelentéktelenné váltak, de Fegyőr és a Momentuma is ijedten húzódtak be Gyurcsány szárnyai alá.

Mi lesz így a folytatás? Ha nem terjed tovább a háború, és nem omlik össze a válságok miatt a gazdaság, ugyanazzal a lemezzel maximum ugyanaz. Ennyi.

15 hozzászólás “Ábel Attila: 12 éve” bejegyzésre

  1. László szerint:

    …és 12éve toljátok “azelmúltnyúcévet”

  2. Józsi szerint:

    …és 12 éve családi vállalkozás az ország.

  3. Horváth János szerint:

    Nem veszed észre, hogy pontosan Te gyalázkodsz? 12 éve nincs valós megoldásotok az ország gondjaira, a “folytatjuk” nem program.

  4. kormánypárti szerint:

    Dehogynem! Hiszen a Fidesz 2010-es választási programja nem 4 évre szól, ez egy hosszútávú program, amit folytatni kell a teljes megvalósításához. Te is tudod, hogy az ötéves tervek régen is csak középtávúnak számítottak, mellesleg ezek is hosszabbak egy választási ciklusnál. A hosszútávú tervek akár 20 éves időtartamúak is lehetnek. Mivel minden az elképzeléseknek megfelelően alakult eddig, szükségtelen az újratervezés, elegendő a megkezdett munkát folytatni. A 12 évvel ezelőtti választási program ma is aktuális, jelenleg is ezt hajtja végre a kormány.

  5. László szerint:

    “A Fidesz honlapján a 2010-es programra mutató link nem működik, az archívumukban pedig ugyan jelzik, hogy fellelhető a Nemzeti Ügyek Politikája, de oda kattintva csak egy 404-es hibaüzenettel találkozunk.” – ezek úgy vannak vele már ne akarjuk tudni mit ígérgettek.

  6. László szerint:

    A bevezető 5 pontja már bukta. Amúgy mikor jön el az az idő?

  7. Gratulálok szerint:

    Engem megnyugtat, hogy Németh Szilárd már ötször bukott el Csepelen a képviselőválasztáson! Harmadszor egyhuzamban! Csepel jobban teljesít!

  8. kormánypárti szerint:

    Sajnos még sok kommancs nyugger él Csepelen, de szerencsére ki fognak halni. Feldobják a papucsot a szutykos vén komcsik, aztán fordul a kocka!

  9. pl szerint:

    rohadj meg, te ocsadék görény!

  10. Gratulálok szerint:

    Anyja, apja komcsi volt, a lakást a honvédségtől kapták. Az MSZP-s vezetés iskolaigazgatót csinált belőle. Ahogy most viselkedik, színtiszta komcsi. Ahogy a szavazói is. Az MSZMP-párttitkár KISZ-titkár fiának kormányában államtitkár volt. Na ki a komcsi?

  11. Nagyapó szerint:

    Talán nézzük az ellenzéket! Van egy Vezérük, aki alkoholista, ezért rikoltozó felesége irányítja. Vannak az “ifjú törökök”, Jakab a műproli, őt is a szoknya vezérli, Fekete-Győr András, aki feltalálta az atomerőművet a háztetőn, az MSZP amelyik párt azt sem tudja ki a vezetője, no meg a mikropártok. Legfőbb gondjuk, hogy a nem létező tagság helyett hogyan osszák fel egymás közözött az adófizetők által adott tiszteletdíjat!!
    Ezek tudnák vezetni az országot? Röhej.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. pl szerint:

    demens f@sz…

  13. László szerint:

    Rátok rohad a narancs de az baj mi is kapunk belőle! Kormányos már fordult az kocka. Emeli a rendőr meg a katona fizetését, most már lehet őket védeni. Az a lényeg jakabbal kell foglalkozni meg a fegyőrrel.

  14. Fater trollja szerint:

    Az öreg megint jött terelni, ez tényleg egy hülye.

Itt lehet hozzászólni !