Gregor tagadja, hogy Jimmy szeretője volt

Edit asszony változatlanul állítja: nem tudta félreértelmezni férje üzeneteit

Blikk

Nagy port kavart Zámbó Edit (55) csütörtöki látogatása, amikor a Blikk szerkesztőségében kérdezhették őt a Blikk olvasói. Edit asszony az egyik betelefonálónak kertelés nélkül elmondta: tudomása volt arról, hogy kilenc éve elhunyt férje, Jimmy és Gregor Bernadett között intim kapcsolat volt. Elcsípett néhány SMS-t, s azok egyértelműsítették, hogy régóta csalja őt ura a szép színésznővel.

A Blikk megkérdezte Gregor Bernadettet is, hogy mit szól a „vádakhoz”: állítása szerint csak üzleti kapcsolat volt közöttük.

– Jimmyvel többször együtt léptünk fel, terveztünk egy közös lemezt is. Nyilván volt közöttünk kapcsolat, és SMS-eztünk is, ha kellett. De ez munkakapcsolat volt, és nem több. Tapintatlannak tartom, ha bárki is ennyi idő elteltével megcsalásról regél, hiszen Jimmynek már nincsen módjában erről beszélni. Sem az ő, sem az én szeretteimet nem akarom megbántani ilyesmivel – mondta Gregor Bernadett.

– Keringenek legendák, például olyan is, hogy egy lakást kaptam Jimmytől. Ha így lett volna, nem kellene több mint százezer forintos havi hitelt nyögnöm, amit lakásvásárlás miatt vettem fel. Edit asszonyt azonban nem lehetett lerázni. Saját szemével látta, amit kellett, s jól, bármily furcsa is, de Jimmy egy-egy nagy slágere épp ilyen lebukások után született.

– Kár letagadni vagy megmásítani a múltat, úgysem lehet. Jimmy nyíltan sohasem ismerte be kilengéseit, pedig tudok olyan üzenetről, amit nem nagyon lehet másképpen magyarázni. Kérdőre vontam a párom az elkapott SMS-ekről, de azt mondta, félreértem. Nem akarom bántani Bernit, vagy az ő házasságát szétdúlni azzal, hogy feszegetem a múltat. Térden állva énekelte el nekem a Szeress úgy is, ha rossz vagyok című slágerét, ezzel mindent elmondott. Nem tudott ellenállni a kísértésnek, de világosan megmondta: sohasem fogja beismerni, hogy megcsal, mert nem akar fájdalmat okozni nekem – mondta Edit asszony.

Forrás: Blikk

5 hozzászólás “Gregor tagadja, hogy Jimmy szeretője volt” bejegyzésre

  1. lolka szerint:

    Különösebben nem érdekel, de ha már ennyit foglalkoznak vele, felmerül egy kérdés. Ha ilyen egyértelmüen baleset történt, miért lett húszévre titkositva az eset? Minden egyértelmű egy rendőrségi tájékoztató és elvan intézve minden, aki úgy érzi meggyászolja. A lemez fogy a család tudja fizetni a kuka, viz, csatorna, villany, gáz stb. számlát és mindenki boldogan él amig…De igy még kiderülhet az is, hogy volt úgy, hogy pl. lyukas zokniban ment fellépni, mert Edit asszony nem vett másikat, Bernit pedig nem érdekelte a zokni, csak az amit beledugnak…kicsit kezd nevetségessé vállni ez a sztori-sorozat, de legalább hoz egy kis “szint” a kampányolásba…

  2. obama szerint:

    lolka!
    A rendőrség a vizsgálat lezártakor nyilatkozott, ha jól emlékszem még a Garamvölgyi László, s ott szó nem volt titkosításról, hanem elmondta, és bemutatta a vizsgálatot lezáró határozatot.

  3. lolka szerint:

    “>> Hamarosan megtudjuk a Jimmy-titkot? << Habostorta.hu Megtöri a csendet Zámbó Jimmy halálának szemtanúja! …. Az ügy hirtelen lezárása, titkosítása, mindenre add okot. Az akkori csepeli kapitányhő is többször …
    http://www.habostorta.hu/…/hamarosan-megtudjuk-a-jimmy-titkot – Tárolt változat” -mint irtam, különösebben nem érdekel…de Dézsi Mihály alezredes, BRFK nyilatkozott az RTL-en…

  4. én szerint:

    Nem nagyon izgat a Jimmy-ügy. De miért ne férne bele ő is Bernike igencsak hosszú listájába?

  5. syndy szerint:

    szerintem Jimmynek volt annyi esze hogynem csalta meg a feleségét!!!!!!!!!!!!!!

Itt lehet hozzászólni !