Nagyszerűen kezdték a 2022 évi versenyévadot a Csepeli DAC atlétái

csepel.hu

Az év első atlétikai pályaversenyét rendezték meg Fedettpályás Újévi GYAC Kupa néven Győrben, ahol több atlétánk is képviselte a DAC-ot.

A sikeres alapozást igazolták eredményeikkel, versenyzőink sorra javították meg korábbi egyéni rekordjaikat.

A nagyszerű rendezésű verseny ideális lehetőséget nyújtott annak felmérésére is, hogy hol tartanak felkészülésükben sportolók. Az eredményeik igazolták, jó úton haladnak a versenyzők.

Az U-14 fiúk 60 m gátfutásában Szabó Viktor Gergő végzett az első helyen, az előfutamban, és a döntőben is 10,02 mp-et futott, mely egyéni rekordja lett.

Az U-14 lányok súlylökő számát hatalmas egyéni rekorddal, 13,51 m-es lökésével Vágó Zsófia nyerte meg.

Az U-16 fiú 60 m gátfutásban Moskola Zsombor érkezett elsőként célba 8,84 mp-es idővel, az előfutamot 8,75 mp-es egyéni rekordot futva nyerte meg.

Az U-16 fiú 60 m síkfutásban Moskola Zsombor az előfutamból 7,66 mp-es egyéni rekorddal jutott a döntőbe ahol 7,71 mp-et futva harmadikként érkezett a célba.

60 m síkfutás abszolút kategóriájában ahol az U-18 korosztály és az idősebbek is indulhattak, a népes mezőnyben három versenyzőnk mérettette meg magát.

Az előfutamok során Komáromi Ádám Mátyás 7,35 mp-es egyéni rekordot futva került a B döntőbe, ahol 7,39 mp-el negyedik helyezett lett.

Pesti Máté az előfutamok során 7,35 mp-es eredményével jutott be a B döntőbe, ahol 7,38 mp-es futásával harmadikként ért célba.

Szűcs Richárd az előfutamban 7,52 mp-et ért el.

Az eredmények bizonyítják, hogy jó úton halad a versenyzők felkészülése, s rövidesen további atléták is elkezdik a versenyidényüket, ezért bízhatunk a további kimagasló teljesítmények elérésében.

Gratulálunk a versenyzőknek, Füredi Zsuzsanna és Fehér Gábor edzőknek! Hajrá Csepeli DAC!

Itt lehet hozzászólni !