Elbúcsúztak a Csepel egykori labdarúgójától

Blikk

Két nappal 67. születésnapja előtt késelte halálra albérlője Lazsányi Lászlót, a Csepel egykori labdarúgóját a Nánási úti apartmanházban. A sportember Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósa volt, a politikus kilenc éve vette el a lányát, Lazsányi Erikát.

Ahogyan azt a Blikk is megírta kiváló kapcsolatban voltak, ha Deutsch Budapesten tartózkodott, akkor az apósa házának felső szintjén lakott. A sporttársadalom megdöbbent a tragédia hallatán, rendkívül szeretetre méltó sportembernek írták le Lazsányit.

A lap úgy tudja, hogy hamarosan elrendelhetik a Lazsányi megölésével gyanúsított B. István elmeorvosi vizsgálatát, aminek az eredményétől függően akár fel is menthetik a Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő apósát meggyilkoló férfit.

A búcsúztatóra rengeteg barát, ismerős és pályatárs érkezett, a gyászolókat a megölt futballista lánya, Erika és veje, Deutsch Tamás fogadták a bejáratnál. Erika könnyek között váltott mindenkivel pár szót. A gyászolók sírással küszködve gyújtottak gyertyát az urna mellett.

A megemlékezés elején a jelenlévők közösen imádkoztak, majd a család legjobb barátja, Német Péter mondott beszédet.

– Többször utaztunk együtt, ilyenkor mindig lenyűgözött pótolhatatlan életigenlése – emlékezett.

Legvégül Lazsányi Erika búcsúzott az édesapjától.

– Az én apukám örökül hagyta, hogy sose elégedjek meg azzal, ami van, mindig többet akarjunk. Biztos vagyok benne, hogy most is azt mondaná, nyugodj meg, oldd meg és menj tovább – mondta Erika.

Forrás, további fényképek: Blikk

Itt lehet hozzászólni !