Lazsányi László egykori csepeli labdarúgót gyilkolták meg Óbudán

Blikk

A pénteki gyilkosság áldozata Lazsányi László egykori csepeli labdarúgó, aki Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának az édesapja.

A Blikk is beszámolt róla, hogy pénteken este egy 66 éves férfit halálra késelt 57 éves albérlője Budapesten, a Nánási úton, egy társasházi lakásban. Hamar kiderült, hogy a gyanúsított egy ismert fideszes politikus apósát gyilkolta meg, majd a Blikk elsőként írta meg, hogy az áldozat Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója volt.

Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja. A hírt közvetve megerősítette Deutsch feleségének Facebook-posztja is, amely minden bizonnyal édesapja elvesztéséről szól.

 Forrás: Blikk

Egy hozzászólás “Lazsányi László egykori csepeli labdarúgót gyilkolták meg Óbudán” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    Egy csepeli sport élményekben fényes korszakban játszott nálunk, ők az ország bármely stadionjában eséllyel léptek pályára.
    A nyolcvanas évek elején a Csepel Művek Tröszt megszűnte után úgy emlékszem, hogy a sport támogatások leépültek, a sikeres focicsapat is szétszéledt.

    A hír megdöbbentett. Köszönet a szép átadásokért és gólokért.
    Nyugodj békében.

Itt lehet hozzászólni !