Majdnem zseni: budipapírral buktatta le magát a betörő

Tények

A férfi egy bevásárlókocsi segítségével rabolt ki egy óvodát, út közben azonban elhagyta a zsákmányolt WC papírokat, ami végül a vesztét okozta.

A rendőrség közleménye szerint a 24 éves férfi november 20-án éjszaka betört egy csepeli óvoda raktárába, ahol körülbelül egymillió forint értékű háztartási eszközöket (mosószert, papírzsebkendőt, WC papírt, törlőkendőt, fertőtlenítő kendőt) és festéket talált. A tárolóból ellopott értékeket bevásárlókocsival tolta haza, de mivel nem végzett a pakolással, másnap este is visszament.

A rendőröket a betörésről november 22-én reggel értesítették, akik a helyszínen szétszóródott törmeléket fedeztek fel. Az elhullajtott vécépapír-darabokat követve jutottak el egy közeli lakáshoz végül az egyenruhások, ahol a feltételezett elkövető mellett az ágyneműtartóban és a padláson az óvodából ellopott árukat is megtalálták – számolt be róla a police.hu.

P. Márk a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, továbbá elmondta, hogy: “láttam, hogy sok a cucc, ezért elmentem a kuka tárolókhoz, mert ott láttam egy bevásárló kocsit, majd azzal visszamentem az óvodához”.

Azt is elmondta, hogy a betörés után lefeküdt aludni, de pár óra múlva már a rendőrök ébresztették.

A nyomozók a férfit lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, ezt követően pedig a bíróság elrendelte letartóztatását.

Forrás: Tények

 

Itt lehet hozzászólni !