Hajléktalanok gyilkoltak hajléktalant a Görgey téren

Csepel.info

A Csepel.info értesülése szerint két hajléktalan férfi agyonvert egy harmadikat pénteken, nem sokkal éjfél után a Görgey téren.

Úgy tudjuk a történteket azzal magyarázzák, hogy a középkorú férfi megpróbált lopni egyiküktől.

A fővárosi és a csepeli hajléktalanszállók, ahol – fontos szabályok betartásával – fürdeni, aludni, enni tudnak a hajléktalanok, a munkakeresésre is lehetőséget adnak.

Ám a jelenlegi fővárosi vezetés nem ragaszkodik ahhoz, hogy a hajléktalanok használják a szállókat, így azok félig üresen állnak. A csepeli hajléktalanszállóban is bőven van hely.

A közterületeket emiatt elárasztották az alkoholista vagy drogos életmódot folytató hajléktalanok, akik között gyakoriak a veszekedések, verekedések. Az így élők között gyakoribb az áldozattá válás és a bűnelkövetés is.

Csepel.info

A hivatalos közlemény itt olvasható: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/halalra-vertek-egy-ferfit-csepelen-a-rendorok-fel

14 hozzászólás “Hajléktalanok gyilkoltak hajléktalant a Görgey téren” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Még most sem hagytátok ki, hogy a Fővárossal foglalkozzatok.

  2. László szerint:

    Fideszes vezetésű kerületben az utcán fetrengenek, verekednek, gyilkolnak a hajléktalanok? Mi ez Örs Vezér tere? Miközben Karácsony szállót intéz nekik!

  3. Horvath Ernone szerint:

    EZ A HÁTTÉRHATALOM TERVE, HOGY GYILKOLJUK EGYMÁST

  4. Kiss Dezső szerint:

    @Horvath Ernone NE KIABÁLJON MÁR KÉREM, KÖSZÖNÖM!!4!!44

  5. Speirs szerint:

    5 Bekezdésből álló cikkben sikerült 1 bekezdést a hírnek szentelni ahol egy ember meghalt,a maradék pedig a szokásos Karácsonyozás….szép munka Ábel!

  6. kormánypárti szerint:

    A hajléktalanok súlyosan veszélyeztetik az értékteremtő többségi társadalmat. Normális célok, értékek nélküli haszontalan létezésük, szenvedélybetegségek által vezérelt, alkalmazkodásra képtelen, kiilleszkedett életformájuk miatt nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Az otthontalanokat el kell különíteni a társadalom hasznos tagjaitól: hajléktalanszállón vagy böriben van a helyük.

  7. Tóth Ervin szerint:

    Miért nem tud a csepeli vezetés külön rendeletet hozni a hajléktalanik szállóra kötelezésére Csepelen?

  8. László szerint:

    Még szerencse hogy a kormány nem igy gondolkodik, kormánypárti….

  9. Nagyapó szerint:

    Vigyori elmulasztotta őket betelepíteni a nyugdíjasházba!
    Ugye Horváth János, PETRA, pl, Gyula, stb. eetásak?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. László szerint:

    Vigyori a lakásába fogja őket betelepíteni, jobban teszi ha csomagol…

  11. Horváth János szerint:

    Nagyapó! Nem mindegy, hogy valaki ember szerű, vagy EMBER. Maga nem a nagybetűsbe tartozik.

  12. pl szerint:

    Demens Salabakter Noé egy “édes tündérnokkedli” (by Gy. F.)

  13. kormánypárti szerint:

    Vajon hányadik lenne ez a gyilkosság Csepelen, ha KariGeri megnyitotta volna a szállóját (amit Szabó is támogatott)? Elmondása szerint karanténszálló lett volna. Tudható, hogy az összezártság és a tudatmódosító szerek elvonási tünetei könnyebben a felszínre képesek hozni az elfojtott indulatokat, az agresszivitást, ami konfliktusokhoz vezet. A hajléktalanok által elkövetett súlyos bűncselekmények megjelennek a bűnözési térképen, rontják Csepel bűnügyi statisztikáit, ami kedvezőtlen hatást gyakorol az ingatlanárakra. Ha a közterületeken hajléktalanokat és nyomaikat (matrac, takaró, kartonpapírok, stb.) lehet látni, az rontja a környék lakásárait és bérbe adni is csak alacsonyabb összegért lehet a lakóingatlanokat. Fontos, hogy a fedél nélküliek ne legyenek szem előtt, ne befolyásolják károsan az üzleti érdekeket.

  14. Qwert szerint:

    Öreg b..i! Ehhez mi a qrva anyád közé van bárkinek is?

Itt lehet hozzászólni !