A csepeli nyugdíjasok menthetik meg Magyarországot

Nyugdíjasozással indította a kampányt Mesterházy Attila Csepelen

Hírszerző, Index


szólj hozzá: Csepel a baloldali bázis

Mesterházy, Podolák, Avarkeszi, a Népköztársaság és a Meg Tudjuk Csinálni

A Fidesznek nincs programja, viszont mindent el fog rontani. Főleg a nyugdíjasokkal fog elbánni. Az MSZP viszont az elmúlt tíz hónapban megmentette a nemzetet, és ezt sem fogja hagyni. Mesterházy Attila lényegében semmi újat nem mondott a csepeli munkásotthonban tartott szocialista kampánystarton, de legalább megtudtuk, hogy az MSZP-nek nincsenek olyan polgármesterei, akik nem engedelmeskednek egy jogerős ítéletnek.

Az persze nem is csoda, hogy Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje jóformán mindent ígéretet, felmutatható eredményt és vélt veszélyt a nyugdíjasokra vezetett ki, mikor jóformán senki más nem hallgatta őt párszáz nyugdíjason kívül a csepeli munkásotthon épületében.

Mesterházy Avarkeszi Dezső és Podolák György csepeli országgyűlési képviselők társaságában igyekezett meggyőzni a valószínűleg amúgy is kellően párthű hallgatóságot arról, hogy az MSZP képes lesz győzni, hogy Csepelt nem adják, Csepelen meg tudják állítani a Fidesz előretörését, és hogy a 40 százaléknyi elpártolt szavazó vissza fog térni, csak meg kell győzni őket.

Csepelen, nyugdíjkorhatár fölött még stabil a rajongótábor (Fotók: Magócsi Márton) – (A képre kattintva Boldog Magyar Nyugdíjasokat láthat! ne habozzon!)

Hogy miről? Természetesen arról, hogy ha jön a Fidesz, akkor vége a világnak, de főleg a nyugdíjasoknak. Podolák György utalgatásai után Avarkeszi Dezső már nyíltan kimondta, hogy a Fidesz nagyképű és semmit sem tisztel, Mesterházy Attila pedig gyakorlatilag az egész mondandóját a Fidesszel való riogatásra építette. Mert nem tudni, hogy mit terveznek, de hazugok, csalnak, hiteltelenek, összekacsintanak a Jobbikkal, és mindent el fognak tékozolni, amit a szocialisták idáig vérrel-verejtékkel, a lakosság megszorításával elértek, pont most, mikor szárba szökkenne a munka eredménye.

Megmentették a nemzetet

Mert, hogy az elmúlt tíz hónapban a szocialisták “nemzetmentő munkát” végeztek – mondta Mesterházy. A megszorító-stabilitásteremtő intézkedésekre többször is büszkén hivatkozott a szocialista miniszterelnök-jelölt, akitől azt is megtudtuk, hogy minderre a gazdasági válság miatt volt szükség, és a sok szavazó a kilábaláshoz szükséges megszorítások okozta nehézségek miatt fordult el tőlük.

Podolák György és Avarkeszi Dezső a Csepelen megvalósított beruházások felsorolása mellett ugyan önkritikus megjegyzésekkel is illette az MSZP munkáját, Mesterházy azonban még azt a magas labdát is feladta, hogy az MSZP-ben nincsenek olyan polgármesterek, mint Pokorni Zoltán, aki nem volt hajlandó végrehajtani a turul bontását elrendelő jogerős ítéletet.

Mesterházy mesélt a nyugdíjasoknak az Orbán Viktornak küldött videoüzenetéről is, amiben ötleteket ajánlott a Fidesz pártelnökének évértékelő beszédéhez. Mesterházy szerint ugyanis a Fidesz programjáról nem lehet tudni semmit, csak annyit, hogy “több pénzt adunk”. De természetesen azt se mindenkinek. Hogy kinek nem? Hát a nyugdíjasoknak.

Megmentik a nyugdíjasokat is

A csepeli munkásotthon termébe ebben a pillanatban becsapódott a nyugdíjasbomba. Az MSZP segíteni fog a nyugdíjasoknak, megvédi őket a svéd modelltől, nem hagyja, hogy megint elvegyék a pénzüket és a tehetőseknek adják. Az MSZP “enyhíteni fog a mindennapok gondjain”: folytatják a nyugdíjkorrekciós programot, megduplázzák a méltányossági kassza nagyságát, bevezetik a 75-ezer forintos kegyeleti segélyt, megtartják a 65 év felettiek ingyenes utazáshoz való jogát, előmozdítják a nyugdíjasoknak szóló, internet-használatra oktató programot, odahatnak, hogy a közmédiumokban nyugdíjasoknak szóló műsorok is legyenek, az üdülési csekkek értékét pedig tovább növelik.

A nyugdíjaskánaán eléréséhez azonban szükség lesz a szavazók visszacsalogatására, mert Mesterházy Attila nem akar olyan országban élni, ahol arra kell figyelni, hogy milyen politikai beállítottságú a gyerekének a tanárja, vagy az apjának az orvosa, és ugye tudjuk, hogy a jobboldali szavazók olyanok, mint az inkvizítorok, folyton meg akarnak győzni, és ha nem sikerül szép szóval, akkor tűzzel-vassal. És olyan országban sem akar élni, ahol félni kell a buszon, ha valaki Népszavát olvas.

Aki otthon marad, az a Fideszre szavaz – mondta Mesterházy Attila, aki azt azért elismerte, hogy egyedül erről nem tud meggyőzni mindenkit, ezért szüksége van arra, hogy kövessék és segítsék őt a választók. Önök jönnek velem? – kiáltotta a pártelnök. Zúgó igen, vastaps.

Forrás: Hírszerző

Mesterházy nyugdíjasozott a csepeli munkásotthonban

Mesterházy Attila csepeli kampánynyitója a Coldplay-jel indult, a Himnusszal folytatódott és a Fideszről szólt. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje leginkább Orbán Viktorral tudta felrázni hallgatóságát, és sikerült kicsalni a csepeli munkásotthon közönségéből egy félig lelkes, “igen, igen, igen”-t arra a kérdésére, hogy támogatják-e harcában.

A csepeli munkásotthon magába szívta a hatvanas-hetvenes éveket, és nem engedi ki magából. Ebbe az időkapszulába várják Mesterházy Attilát, a vereségminimalizásra készülő MSZP miniszterelnök-jelöltjét. Nem tudom, vannak-e még munkások Csepelen, vagy léteznek-e még egyáltalán munkások Magyarországon, de ide csak egykori csepeli munkások jöttek. Főként nyugdíjasok.

A kampánynyitóra érkezőknek fiatal srácok osztanak szórólapot, amelyek arról szólnak, hogy mit nem szavazott meg a parlamentben a szocialisták egyik csepeli képviselőjelöltje, Podolák György. A szórólapokon semmi nem jelzi, de az egyik fiú elárulja, hogy a helyi Fidelitastól vannak.

Hirtelen megjelenik az ajtóban egy középkorú úr, aki szigorú iskolaigazgatóként elzavarja őket. “Tizenöt méter! Tizenöt méter! Ti is tudjátok, hogy tizenöt méter!” – mondja nekik.

Bent az épületben megkérdezem tőle, hogy mi tizenöt méter. Az MSZP-kitűzőt viselő úr azt feleli, hogy egy kampányrendezvény tizenöt méteres körzetében nem lehet szórólapot osztani. “Amúgy ismerem az összes gyereket, tanítottam is őket”, mondja mosolyogva az úr, aki csepeli, MSZP-s és rendőrtiszt is volt.

Remélem, még nincs bekapcsolva a mikrofon

Hamarosan befut a baloldal (utolsó?) reménysége, Mesterházy Attila. Rövid interjúkat ad az előtérben, majd egy mikroportot csippentenek a zakója hajtókájára. Mielőtt bevonulna a nagyterembe, Mesterházy teljes természetességgel a csepeli munkásotthon vécéje felé veszi az irányt. “Remélem, még nincs bekapcsolva a mikrofon”, mondja nevetve, majd eltűnik egy-két percre. Aki látta a Csupasz pisztoly 33 1/3-ot, az tudja, hogy kockázatos dolog egy nyilvános rendezvényen mikroporttal a vécére menni.

Katt az Index galériájához!

Mesterházy a Coldplay egyik üde számára vonul be a nagyterembe, aminek a szövege valahogy úgy kezdődik, hogy régen én uralkodtam mindenen, de egyedül maradtam és most söpörgethetem az utcákat. Nehezen jut el a színpadig, mert azonnal nyugdíjas nénik kezdik el ölelgetni, csókolgatni és valamit sugdosnak a fülébe. Nagyon úgy tűnik, hogy ugyanezek az ősz hajú asszonyok ölelgették egykor Horn Gyulát, mosolyogtak tartózkodóan az elegáns Medgyessyre, és paskolták a cuki kis Gyurcsány Ferenc arcocskáját.

Változóban az MSZP. A Coldplay után nem az Internacionálét, hanem a Himnuszt játsszák.

Ne legyen politikai habfújás

Ezután egy rövid film következik a kivetítőn, amelynek leginkább elgondolkodtató jelenete az, amelyben egy MSZP feliratú tortát vágnak fel azok, akik a közelébe jutottak, ebből néhányan esznek, majd pezsgővel koccintanak.

A filmecske után a hangulatot a két helyi jelöltnek kellene felrázni, az ötgenerációs csepeliként bejelentett Podolák Györgynek, és az MSZP nehézsúlyú bajnokaként színpadra szólított Averkeszi Dezsőnek. Podolák, aki esztergályosként kezdte a pályáját a gyárban, majd a Schwinn-Csepel vezérigazgatója lett, a csepeli panelkorszerűsítésről, az SZTK fejlesztéséről, a napkollektorokkal felszerelt óvodáról beszél. Az már kicsit túlzás, hogy az energetikai albizottság elnöke szerint kifejezetten jó a csepelieknek, hogy sikerült elérnie az országgyűlésben a paksi atomerőmű műszakhosszabbítását, az MVM és a Mol állami tulajdonban tartását és a stratégiai gáztárolók feltöltését. Beszéde végén egy pillanatra visszazökken a múltba, amikor a Magyar Népköztársaság költségvetéséről beszél, majd azt mondja “ne legyen politikai habfújás, és a csepeliek szédítése”.

Averkeszi Dezső az igazságügyi és rendészeti tárca államtitkára beszámol arról, milyen sikeres volt, hogy kéthavonta ingyenes jogi tanácsadással segítették a csepelieket. Azzal igyekszik felrázni a hallgatóságot, hogy ha ők vérrel verejtékkel kihozták a válságból az országot, akkor ezeket az eredményeket meg kell védeni a vörös bástyákon, Csepelen, Komárom-Esztergom megyében, Borsodban és Szegeden.

Miért is kellene szégyellnie magát az MSZP-nek?

Ezután jelentik be a “temperamentumos és újító” Mesterházy Attilát, aki “büszkén és alázattal” küzd a baloldalért. A reménység azzal kezdi beszédét, hogy a Bajnai-kormány eredményes válságkezelését ma már a nemzetközi szervezetek is elismerik, sőt példaként állítják más országok elé. Mivel ez nem interaktív fórum, azt nem lehet megkérdezni tőle, hogy a világgazdasági válság hatásain túl vajon miért is volt szükség ilyen nagy válságkezelésre Magyarországon. Másfelől Mesterházy lehet hálás, hogy nem interaktív fórumon van, mert szerencséjére senki nem akarja megválaszolni azt a költői kérdését, hogy miért is kellene szégyellnie magát az MSZP-nek.

Nem sokkal ezután fény derül arra, miért is kellett az a bizonyos mikroport. Mesterházy ellép a pulpitustól és a zemberek közé megy, ott folytatja beszédét föl-alá járkálva, néha még a széksorok közé is bemerészkedve. A gallérjára csíptetett mikrofon ugyan nem működik, de a jelölt hangja így is betölti a teret. Az megállapítható, hogy Mesterházy képes folyamatosan beszélni, és nem hadonászik annyira, mint Gyurcsány Ferenc.

Akárcsak az MSZP kampánya, Mesterházy beszéde is 90 százalékban Orbán Viktorról és a Fideszről szól. Hol van a Fidesz programja? Atomtitok? Mivel valószínűleg sem a kampánystáb, sem Mesterházy nem olvas újságot, újra felteszi a hetek, sőt hónapok óta cáfolt és megválaszolt kérdéseket. Vajon akar a Fidesz a Jobbikkal együttműködni? Vajon a Fidesz 7 százalékos GDP arányos hiányt is elképzelhetőnek tart?

Mesterházy Attila láthatóan aggódik a Fideszért, nehogy a sok ígéret után nekik is rögtön egy őszödi beszéddel kelljen kezdeni a kormányzást. “Bolondnak nézik a választókat, mindent megígérnek, azt bezzeg nem árulják el, honnan és miből lesz erre pénz”.

Igen, igen, igen

Aztán jön a nyugdíjasozás, és jönnek az MSZP ígéretei: a nyugdíjak megőrzése, a méltányossági kassza emelése, a nyugdíjkorrekció, a kegyeleti járandóság, az utazási kedvezmény, több műsor az időseknek az MTV-n, a nyugdíjasok ellen elkövetett bűncselekmények szigorúbb megítélése. És persze lesz miből, hiszen a “mostani költségvetési irány megtartásával 2011-2014 között 2000 milliárd forintot lehet már visszaadni az embereknek”.

Az ígéretek láthatóan nem hozzák annyira tűzbe a hallgatóságot, így Mesterházy ismét visszatér kedvenc témájára, Orbán Viktorra. Nekünk szocialistáknak a demokrácia nem nyűg, mi együtt tudunk élni azzal a tudattal, hogy valakik másképpen gondolkoznak, de látni lehet, hogy ismét félni kell, riogatja a csepelieket. Nem jó, ha az embernek mérlegelnie kell, hogy a gyereke tanára vagy az orvosa milyen párttal szimpatizál, vagy az ember milyen újsággal a kezében utazik a villamoson.

Ezekre a szavakra helyeslő mormogás fut végig a termen, és már meg is marad, egészen a végkifejletig, ami viszont átfordul egy kisegyház vidám vasárnapi összejövetelének hangulatába. “Én hiszek abban, amit csinálok, de ez egyedül nem megy, válaszoljatok arra, hogy segítetek-e végigcsinálni ezt a harcot, válaszoljatok” – mondja Mesterházy. És a csepeli munkásotthon közönsége, erre azt válaszolja, hogy: igen, igen, igen.

Forrás: Index.hu

67 hozzászólás “A csepeli nyugdíjasok menthetik meg Magyarországot” bejegyzésre

  1. 23.havi nyugdíj szerint:

    Koporsópénzt mindenkinek!

  2. toto szerint:

    Ezek a szerencsétlenek úgy néznek ki, mintha temetésen lennének, de legalábbis a Mónika show felvételét statisztálkodták volna végig. Podolák, Avarkeszi, Szenteczky meg mint a vert sereg. Árulkodóak az arcok…

  3. Jeniszej szerint:

    Képviselő lehet az, aki nem ismeri hazája államformáját? Podolák et. még mindig nem tudja, hogy már Magyarországon az államforma Magyar Köztársaság.
    Össze visszabeszélt már megint, pedig most nem a Kálmán Olga riporternő kérdezte.
    Most csak úgy magától gyártotta az elszólásait.

  4. Manitu szerint:

    Katasztrófa. Mesterházyt, Podolákot, Avargeszit és Szenteczkyt el kellene dugni ahhoz, hogy egy picivel több szavazatot kapjanak. De szerencsére ilyen tervet nem ismerek.

    Apropó, igaz az a pletyka, hogy az egyik jelölt nemcsak Népköztársaságot mondott Köztársaság helyett, de Mesterházyt Szeva Bácsinak szólította?

    🙂

  5. Gordon szerint:

    Kár hogy a kis Demét nem hozták ki erre az önfeledten töltött pár órára a dutyiból.

  6. Csepeli XXI szerint:

    Erre a gyökérre kiváncsi valaki?

    “2010-02-03 19:50
    Jobboldali orvosoktól és tanároktól félti családját az MSZP kormányfőjelöltje

    Felháborodtak az orvosok a szocialista miniszterelnök-jelölt kijelentésén. Mesterházy Attila vasárnap nyugdíjasok előtt tartott beszédében azt mondta: nem akar olyan országban élni, ahol attól kell tartania, hogy édesapja baloldali kötődése miatt nem kapja meg a megfelelő ellátást.

    Jobboldali orvosoktól és tanároktól félti a családját a szocialista kormányfőjelölt. Mesterházy Attila vasárnap a párt által szervezett Nyugdíjas szolidaritás című rendezvényen azt mesélte: beteg édesapját orvos kollégái figyelmeztették, hátránya származhat abból, ha jobboldali beállítottságú orvosok látják el. A kormányfőjelölt iskolába készülő gyermekét is a diszkriminációtól félti.

    „Nem akarok olyan országban élni, ahol az alapján kell iskolát választanom a gyerekemnek, hogy ott milyen a hovatartozása, a pártállása az iskolaigazgatónak” – jelentette ki Mesterházy Attila. „Nem olyan helyre akarom vinni az apámat orvoshoz, ahol attól kell félnem, hogy ha egy jobboldali orvoshoz kerül, akkor nem kapja meg ugyanazt az ellátást” – közölte.

    A miniszterelnök-jelölt kijelentése az Egészségügyi Minisztérium szakállamtitkárát is meglepte. Medgyaszai Melinda, úgy fogalmazott: annak, hogy valaki közéleti szereplésben milyen oldalt választ, vagy az, hogy vasárnap vagy szombaton vagy pénteken ki milyen tempolmba jár, semmi köze nincs ahhoz, amikor egy beteg hozzá fordul, hogy őt ellássa.

    A Magyar Orvosi Kamara elnökét felháborították Mesterházy mondatai. Éger István politikailag elfogulatlannak tartja a magyar orvostársadalmat.

    Éger István azt mondta: nincs jobboldali és baloldali sérvműtét és tüdőgyulladás. Nem is lehet tudni egyetlen kollegáról sem, hogy egyébként milyen politikai meggyőződése van. „Úgy hiszem, hogy ez teljes mértékben lényegtelen abból a szempontból, hogy a hozzá kerülő beteget hogyan gyógyítja. Jelzem, arról sem kell tudnia, hogy a hozzá kerülő betegnek milyen politikai meggyőződése van” – fejtette ki Éger.

    A Magyarországi Református Egyház által fenntartott Bethesda Gyermekkórház igazgatója szerint nem a betegeket, hanem az egyházi működtetésű intézményeket éri megkülönböztetés. Velkey György elmondta: „nagyon szomorúnak találjuk, hogy az egyházakhoz köthető kórházakat súlyosan diszkriminálták és diszkriminálják, jóval kevesebb pénzt juttatva nekik”.

    A gyermekkórház igazgatója úgy számol: a támogatások csökkentése miatt a következő két hónapban 98 ezer forinttal kevesebb pénzt visznek haza az egyházi fenntartású kórházak munkatársai, mint az állami intézményekben dolgozók.”

    Frankón dili ez a csávó.

  7. Tóth Mária szerint:

    Mesterházy is csak egy ócska gyf klón!!!!!!! de azért “becsületes”, nem?

  8. Tóth Mária szerint:

    Jut eszembe, Mesterházy idióta beszólása az apja műtétjével kapcsolatban, magas labda! ( apuci térdműtétéjét bal-oldali v. jobb oldali orvos végzi majd?????-komolyan mondom, az apja sem normális !) Le kellene ütni a Fidesznek a médián keresztül!!!!!!!!!

  9. Öreg halász szerint:

    Szenteczkynek nagyon kell, hogy itt Csepelen meg tudják csinálni. Amikor Avarkeszi mondja, hogy a kampánynyitó hangulatából érzi, hogy nyerni fognak, kb. olyan hitelesen hangzik, mint amikor azt ígérte a nyugdíjas özvegy néninek, hogy Gulyásnál közbejár, és visszakapja a pénzét.

  10. Iványi Gabi szerint:

    A betegség nincs tekintettel a pártállásra…az, anélkül érkezik..Csak a beteg társadalom politika-függő…Ki is hozta a kórt? Ki tétlenkedett, ki vonta el a korrupciós ügyletekkel, lopásokkal a beteg társadalomtól a pénzt?…hát nem a fidesz!

    Mesterházy kijelentése: diszkriminatív! A két példával (oktatás, egészségügy), ezen kijelentésével, mint az mszp miniszterelnök-jelöltje: NYÍLTAN, rendkívül megosztott társadalmat, jövőt hirdet!

    beteg csak baloldali, az mszp mellett voksoló állampolgár lehet!

  11. - szerint:

    Azokra a nyugdíjasokra számít ez a két mihaszna képviselő, akiket létükben már már teljesen ellehetetlenítettek? Elvették a 13. havi nyugdíjukat, felemelék mindennek az árát, egy kisnyugdíjas lassan éhenhal. És ezek után elvárják, hogy rájuk szavazzanak, hogy nekik a továbbiakban is gondtalan legyen az életük?

  12. kispajtás szerint:

    Mesterházy, Szenteczky a Hit-gyülekezetbe járnak Németh Sanyi bácsihoz “edzésre”? Valószínű, hiszen majmok módjára utánozzák az előadásmódját és a sok süketelést sem mellőzik.
    Jah???, persze, ATV.

  13. Iványi Gabi szerint:

    Azért…ha én miniszterelnök-jelölt lennék..vagy nem pusziszkolódnék, vagy jó képet vágnék hozzá…

    Na Szentecky! a “főnök” megadta a “csókos” irányt!
    Avarkeszi pedig a gondtalan életre jellemző, “örökvigyort”….
    Ez igen! Mosolyogjunk- erkölcs-vesztesként is! (Mosoly Albuma!)

  14. ződ szerint:

    Ha én Mesterházy lennék maximum a kezemet hagynám megcsókolni egy nyugdíjasnak! Legfeljebb jó képet vágnék hozzá!

  15. Gy. szerint:

    Ott,ahol például Gulyás “doktor” úr specialistájává vált a nyugdíjasok pénz lehúzásának, Avarkeszi “doktor” úr asszisztens segédletével, Podolák úr póker arcának, aki mindig tudja,milyen laposztás fog következni, háááát tisztelt nyugdíjasok, tisztelt csepeli állampolgárok, én nem erre szavaztam, mikor bedőltem az MSZP ocsmány hazugságainak, nekem nem ezt ígérték, sőt szerintem maguknak sem. Csak lássuk be reálisan, mi folyik itt most az országban, lássuk be ,hogy nem csak a BKV-nál és más szerveknél történtek és a mai napig történnek bűncselekmények, egyszerűen nincs a rendőrségnek erre már apparátusa, rajtunk spórolnak miközben milliárdokat dobnak szerte szét, én várjak egy térd fájdalom kivizsgálására két hónapot, szegény Mesterházy apuka, ő is hónapokat fog várni, miközben fia azt gondolja magában, ő megtett mindent és a csapata. Miért hazudnak a szemünkbe? Miért? Miért?

  16. ződ szerint:

    A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, de kérdezze meg orvosa pártállását is!

  17. Micimackó szerint:

    szégyen…népköztársaság bazz!!!! el sem hiszem, ez tuti vmi poén video…ilyen nem létezhet

  18. hehehehe szerint:

    ezeket örökre el kéne takarítani csepelről.
    sitten akarom látni az egész brancsot.

  19. zed szerint:

    Győzni fogunk Csepelen, mert győznünk kell!!!

  20. Iványi Gabi szerint:

    zed

    A győzelem nem lehet kényszer, nem lehet parancsszóra elérni! mert akkor, kizárólag, diktatórikus elemekkel átszőtt kampányként jelenik meg a választást megelőző időszakban!
    (Nem véletlen, hogy ezt adja vissza az mszp csepeli kampánya…)

    Áron, Áron…ne akarj mindenáron rosszat Csepelnek!:-)

  21. zed szerint:

    A csepeli nyugdíjasok sokat köszönhetnek az MSZP-nek, hálásak is ezért. Felháborító, ahogy egyes hozzászólók a rendezvényen résztvevő időseket minősítik! Tipikus fideszes mentalitást tükrözik ezek a megnyilvánulások: a Fidesz nem tiszteli az öregeket, a nyugdíjasok ellen igyekszik hangulatot kelteni.

  22. Manitu szerint:

    Zedecske, a koporsópénz olyan megalázóan gusztustalan, hogy aki kitalálta, az egészen biztosan nem tiszteli a nyugdíjasokat.

  23. DFK szerint:

    zed:

    Nem a nyugdíjasokat minősítik, hanme azokat az embereket, akik egy fél szelet száraz kenyérért eladják gyerekeik, unokáik jövőjét.

  24. Iványi Gabi szerint:

    ződ-zed!

    # ződ:
    2010. február 4. 09:27-kor

    Ha én Mesterházy lennék maximum a kezemet hagynám megcsókolni egy nyugdíjasnak! Legfeljebb jó képet vágnék hozzá!

    szóval ződ..fideszes?

    Tőletek, mszp-sektől meg kell védenünk a nyugdíjas embereket! Tőletek, éhen is halhatnak! …A ti képviselőtök (GGG) elveszi a pénzüket!…ti emelitek a gyógyszerárakat, ti az egészségügyet akkor garantáljátok számukra elérhetőnek, ha az mszp-re szavaznak..folytassam?

  25. jaffa szerint:

    csepeli,te szerencsétlen
    erre mit vonyítasz?? hozzátok közelálló index írja.

    http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/02/04/drasztikus_nyugdijcsokkentest_hajtott_vegre_a_kormany/

  26. toto szerint:

    A maradék szoci nyugdíjast csak a kádár-nosztalgia tartja az mszp mellett, remélem már egyre kevesebbet. Jól beültették őket a hintába, talán már nyílik a szemük, ébredeznek! Jó lenne, ha a gyerekeikre és unokáikra is gondolnának végre, nem csak arra az X ezer forintra amit majd április előtt kapnak.

  27. ződ szerint:

    Iványi Gabi! Méghogy én fideszes? Nem ittam felcsúti kordonbontót!

  28. toto szerint:

    zed, ezért lehet, hogy jár egy bögre vagy golyóstoll, de ha én döntenék róla, nem kapnál. Alapvetően az irány a rossz, nem TE vagy a hibás! Izzadságszagú amit Mesterházy tesz, a szokásos lemez, ami már nem képes szavazatot hozni vagy vinni a másik oldalról. Fújjál ébresztőt a pártban, mert ha így folytatjátok abból óriási bukta lesz!

  29. Iványi Gabi szerint:

    ződ:

    “A csepeli nyugdíjasok sokat köszönhetnek az MSZP-nek, hálásak is ezért. Felháborító, ahogy egyes hozzászólók a rendezvényen résztvevő időseket minősítik! Tipikus fideszes mentalitást tükrözik ezek a megnyilvánulások: a Fidesz nem tiszteli az öregeket, a nyugdíjasok ellen igyekszik hangulatot kelteni.”

    A megértés kedvéért csupán!

    # ződ:
    2010. február 4. 09:27-kor

    Ha én Mesterházy lennék maximum a kezemet hagynám megcsókolni egy nyugdíjasnak! Legfeljebb jó képet vágnék hozzá!

  30. ződ szerint:

    Iványi Gabi! bizony, bizony a nyugdíjasok sokat köszönhhetnek az

  31. ződ szerint:

    folyt. MSZP-nek! A fidesznek is mert hagyta, hogy nyolc év alatt csaknem megduplázódjon a nyugdíjam!

  32. ződ szerint:

    folyt. Valami van a ketyerémmel! Bocsika!

  33. Na és? szerint:

    Kedves fórumozók, nem lehet ne esetleg a másik oldalon állókról feltételezni , hogy esetleg JÓT akarnak?

  34. Demeter J szerint:

    Mi az, hogy JÓ és kinekl JÓ?
    Fletó egy úlj Magyarországot ígért. Az övéké felépült. Nekik JÓ.
    A munkanélkülieknek, a hamarosan földönfutóknak kevésbé.
    Az utóbbiak vannak többen, pár millió fővel.

  35. fakutya szerint:

    Én ezekről a büdös kommunistákról semmi jót nem feltételezek! Alig várom már hogy eltakarodjanak végre! Szemét egy társaság!

  36. ződ szerint:

    Ne keseredjetek el! Már O.V. is bizakodik. A hír tv. jelentése szerint Frankfurtban kijelentette, hogy végetértek a megbízhatatlan kormányzati döntések Magyarországon, kéri a német befektetőket ne vonuljanak ki! Megfordul a dakota bölcsesség, mégis a disznók takarítják az ólat?!

  37. hehehehe szerint:

    http://galeria.index.hu/belfold/2010/02/04/mesterhazy_attila_a_csepeli_nyugdijasoknal/?current_image_num=14&image_size=m

    azért ez szánalmas. a múmia 6-ot is leforgathatnák egyből egy ilyen MSZP-dzsemborin. ezeknek a kezében a szavazati jog veszélyes fegyver, amivel önmagában és az országban is kárt tehet.

  38. LB szerint:

    Mit láttam ma a 6-os úton befele jövet?

    MSZP plakát:

    Molnár Gyula
    A tények magukért beszélnek

    Miért nem látom ezt kiírva Podolák és Avarkeszi urak neve mellett?
    Pedig rájuk is igaz: A tények (Csepelen is) magukért beszélnek!

  39. Manitu szerint:

    Megnéztem az Index videóját. Nos, nekem úgy tűnik, hogy az MSZP-nek nincs programja, dacára annak, hogy kormányon vannak. Mesterházy egyetlen értelmes dolgot sem tudott mondani a Fidesz szapulásán túl, miközben még az elköszönést is Orbántól lopta, csak a Fidesz-t lecserélte bene MSZP-re.

    Katasztrófa.

  40. hehehehe szerint:

    LB: ez is csak azt mutatja, hogy nekem van igazam.

    11.kerületben még egy Molnár féle MSZP-s véglény is képes sikereket felmutatni, mert a 11.kerület nincs lesajnálva, leszarva.

    ez is azt mutatja, hogy attól még, hogy MSZP helyett Fidesz lesz, és kevesebb lesz mondjuk a lopás jóval, a problémák még nem oldódnak meg, mert a főprobléma az, hogy Csepel egy idegen testként van beékelődve Budapestbe, és úgy is bánnak velünk. még a mi pénzünket is más kerületekre fordítják, mi pedig le vagyunk szarva.

    ez a jelenlegi szisztéma sajátja, ezen még az sem segít, ha Németh Szilárd lesz a polgármester.
    ha egy önálló csepel polgármestere és OGY-i képviselője lenne, az mindjárt másképp festene.

  41. Jeniszej szerint:

    Úgy látszik, hogy több volt a szegfű mint a nyugdíjjas, mert volt aki kettőt, sőt hámat is kapott. Persze az is lehet, hogy ő hangosabban igenezett. Igen szánalmas ennek a pár lebutított avagy elbutított nyugdíjjasnak a látványa. Azonban örömmel láttam, hogy nincsennek sokan.

  42. Szent-ike szerint:

    Nos teeehát a vöröslő fejű Szentezky tetszett a legjobban amint motiválta -az egyébként is motivált- nyugdíjasokat.Szörnyű, hogy ezek a fiatalok mit meg nem engednek. Most hallottam, hogy néhány munkahelyen -ahol megkapták a szuperbruttósított fizetési papírt- lázadás várható.Adójóváírás után is Szentjeim?

  43. Jeniszej szerint:

    Hangosak voltak, mert kevesen voltak?

  44. Manitu szerint:

    Megint megnéztem az Index videót. Egyszerűen egy vicc, ahogy a Mesterházy a Gyurcsányt próbálja utánozni még a gesztikulációjával is. Hamis az egész beszéd, látszik, hogy eredetileg nem ilyen az előadásmódja és nem ilyen a gesztikulációja. Ráerőltették Gyurcsány mozdulatait, szófordulatait, és ezt a szerencsétlen robotgépet aztán kiküldték a küzdőtérre. Gyurcsány meg ott röhög a háttérben, mert akkorát fog bukni az MSZP, hogy őt fogják visszakövetelni ehelyett a tehetségtelen nímand helyett.

  45. donquijote szerint:

    Ilyenkor szégyellem hogy Csepelen lakom,
    tényleg kell nekünk általános választójog???

  46. Kati szerint:

    T .Infósok!
    Avarkeszi azt sem tudja , hogy NÉPKÖZTÁRSASÁG VAN E? vagy KÖZTÁRSASÁG?(( Hallgasd meg a beszédét.)

  47. Papi szerint:

    Zöd!
    A te kezedet csókolja meg a karos lemezvágó olló! A nyugdíjaddal kapcsolatban az megint csak látszik te még arra sem vagy alkalmas, hogy egy veszteséges gyár udvarán a lapátot utánam hozd! Még ahhoz is buta vagy!

  48. Papi szerint:

    donquijote!
    Igen kell a választás, hogy az ilyen aljas gazemberek eltűnjenek!

  49. Papi szerint:

    Na és?!
    De igen lehetne feltételezni akkor ha ennek lenne valami alapja! De salynos nincs!

  50. Papi szerint:

    Zed!
    Talán azt köszönhetik a nyugdíjasok maszopnak, hogy elvették a pénzüket? Ne legyél már elmebeteg!
    Már csak 66 nap 🙂

  51. donquijote szerint:

    Papi!

    én se a választások ellen vagyok
    hanem csak az ilyen agyhalottak ne szavazhassanak 🙂

  52. Énsemtudom szerint:

    Néha komolyan szégyellem, hogy ilyen emberekkel élek együtt Csepelen. Szánalmas. Gonosz feljelentős néni a végén 🙂 Egy két szép szó és elfelejtik, hogy elvették a jövőt ellopták és kiárulták az országot. Nem hiszem el, hogy ennyire buták. Amikor kellene, persze nem védik meg őket. Amikor kirabolják őket az orkok, felejtős, csak ilyenkor fontosak. Mázli, hogy kevesen voltak 😀

  53. Papi szerint:

    T! donquijote! T. Énsemtudom!
    Nektek nekünk és a többi nem “agyhalottnak” pontosan azért kéne összefognunk, hogy ne tudják őket (bennünket) az ilyen jöttment szélhámosok mint Mesterházy kihasználni! Az öreg mámikákat már az isten sem tudja megváltoztatni de a mi életünkről nem nekik hanem nekünk kell dönteni!

  54. nem jani szerint:

    donquijote: Én támogatom mind azt az ötletet, hogy csak az szavazhasson, aki adózik is, illetve azt is, hogy csak az szavazhasson, akinek minimum 100-as IQ-ja van.

  55. Énsemtudom szerint:

    Nem nagy titok, de elárulok valamit, hátha valaki nem ismeri: Sok helyen egy bizonyos népcsoport ( és csak ők) eladják egy egy embernek (a népcsort tagja ő is )a kopogtatócédulákat aki begyűjti, majd jó pénzért továbbadja. Gondolhatjátok kik veszik meg…. Ez már szavazat. Az idős emberek nagyon befolyásolhatóak csak nem értem miért a mi jövőnk ellen szavaznak. Mindenkinek szíve joga úgy szavazni ahogy akar, de nehogy már arra szavazzanak aki pofátlanul hülyét csinál nap mint nap az országból. Ez már sok. Fogy a Magyar gyilkolják és gyilkoltatják. Meg lehet nézni az úton a “mély szegénység” milyen autókkal furikázik, jogsi hiányában. Milyen autókkal mennek a segélyért…..Én tudom hogy fogok szavazni, csak egy fecske nem csinál nyarat.

  56. Vátesz szerint:

    A második, azaz az index videó indítóképén középen fölül a szemüveges, hosszúhajú úr az “ügyeletes spontán kérdező” Csepelen. 2006-ban Gyurcsány kétszer volt a Munkásotthonban, s mind a kétszer csak egy kérdést tehetett fel a közönség, s “véletlenül” mind a két alkalommal ez az úr volt a “spontán kérdező”. A Hollandi úti Ifjúsági Táborban tartott Ibiza lakópark elleni rendezvény után ezt szóvátettem az MSZP-sek gyűrűjében, mire mindnyájan jót röhögtünk. Na kedves csepeliek ennyire vegyék komolyan az MSZP ígéreteit.
    Most nem mentem el, mert Mesterházy nem üti meg azt a mértéket, hogy akár öt percet is rá áldozzam.
    Egyébként lényegtelen, hogy az MSZP hogy szerepel Csepelen, akár be is rámáztathatják az eredményt, országosan úgyis óriásit fognak bukni, s lényegtelen lesz hogy az itteni potentátokat a hivatalból vagy otthonról fogja elvinni a rendőrség, teszem azt hűtlen kezelésért.
    Apropó, kedves Polgármester úr, milyen tanácsokat adott Glatz Ferenc és Medgyessy Péter, mint a Stratégiai Tanácsadó Testület tagjai, és mennyiért? Én és a többi csepeli polgár is kíváncsi, mire tetszenek költeni a közpénzt.
    Hány csatát vívott Csepel, hogy Önnek stratégiai tanácsokra volt szüksége, s az említett urak történész és közgazda képesítéssel bizonyára a Hadvezérek Nemzetközi Szövetsége legfényesebb csillagai.
    Csak azt ne tessék mondani, hogy szóban adtak tanácsot, hogy mit, azt már el tetszett felejteni. Talán valami olyat, Miska átutaltattad már a tiszteletdíjunkat? Tetszik tudni ugye, Medgyessy már adott tanácsot Kocsis Istvánnak, a paksi atomerőmű vezetőjének, s amikor ki akarták kérni az iratokat, Kocsis úr azt mondta, hogy a tanácsokat szóban kapta. Bravó!

  57. Papi szerint:

    Az Orvosi Kamara már tiltakozott ennek a kis senkiházinak a mocskolódása miatt de nem értem a tanárokat miért nem szólalnak meg?
    Azt, hogy a két miniszter (egészségügyi és oktatási) kussol azt megértem hiszen talpnyalóik ennek ki tetűnek.
    Ződ!
    Ki is kelti a gyűlöletet? Látod, bölcsebb lettél volna ha hallgatsz! 🙂

  58. Nagyapó szerint:

    csepeli, baniko21,bolemann lajos, zed, katka!
    Gratulálok! Ennél idétlenebb társaságot nehéz lett volna összehozni a Munkásotthonban (apropó ki dolgozott az színpadon ülők közül? Ki munkás?).
    Avarkeszi et. könnyű helyzetben van, minden választásnál ugyanazt ígéri, nem kell módosítani.
    Podolák et. maga a közgazdasági zseni, ugyan néha elfelejti, hogy nem Kádár et. előtt tapsol – megszűnt a népköztársaság – , még csak nem is Szeva bácsi előtt hajlong.
    De a főnök, Mesterházi, aki vagy írástudatlan és nem tud olvasni, vagy HAZUDIK (szarházi), mint a szocik általában, mert nem ismeri a Fidesz, több mint 300 oldalas programját, valamint a KDNP szintén ~300 oldalas törvényjavaslatát a nyugdíjakról.
    És blőd ződ (2010. február 4. 11:27-kor).
    Nyugdíjam 2002-ben 50 995 Ft volt, most 2010-ben 71 610 Ft . Sajnos ez csak 40%, nem “duplázódott meg” (100%). El kellene végeznie a 8. osztályt is, (bár lehet, hogy a komcsiknak nagyobb az emelési százalék), de a nyugdíjas infláció ennél magasabb!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  59. hlajos szerint:

    ha hasznosat akar tenni az msz csepelnek…akkor fejenként fogjanak egy vödröt meg egy szivacsot, és mossák le a HÉV-eket, meg a helyi buszokat. Szép tisztára 🙂

  60. Gordon szerint:

    A rokkantnyugdíjast megkárosító Gulyást is meghívták a bulira? Elmesélhette volna a “hogyan vertem át a csepeli kisnyugdíjast” c. sztoriját. Ezek között még azzal is vastapsot kapott volna.

  61. borotváltpartfis szerint:

    Amig tartott ez a gyűlés, addig kellett volna a munkásotthon ajtajára ráb@szni egy k…va nagy lakatot. Nem tudom, hányszor fér bele a huszonnégy órába a fenti video, de ezt nyomnám nekik egyfolytában.
    Ők évtizedekig jól érezték magukat a gyárban, most a mi időnk jön!!!!!

  62. Gordon szerint:

    Ezek soha nem voltak a gyárban azon épületeiben ahol tényleges munka zajlott, legfeljebb csak a Szabad Nép félóra erejéig. Ők tartották az okítást az idősebbeknek (már akkor is túl sokat képzeltek magukról).

    Úttörőknek kisvasútja medve módra szusszan,
    Fák alatt, ha messze indul, völgyből hegyre néz.
    Mennyi gyermek, útrakelnek, énekelve hosszan.
    Kisvasúton messze menni édes, mint a méz.

    Úttörőknek áruháza fényes, mint a csillag,
    Benne mennyi dundi mackó, benne mennyi kincs!
    Labda, mozdony vár a polcon, két szemünkbe csillog,
    Mind miénk a képeskönyv, oly szép, hogy párja nincs.

    Refrén:
    Köszönjük néked Rákosi elvtárs,
    Tiéd a hálánk, tiszta lánggal ég.
    Reád ha nézünk, büszke az arcunk,
    Virágot hintünk, amerre mégy.
    Fogadjuk néked, Rákosi elvtárs,
    Utadra lépünk, te vezess tovább!
    Tavaszra nyíló gyermeki nóta
    Eléd lehajlik, mint virágos ág.

    Gyermekotthon ablakába napsugárka szökken,
    Vár reánk a sok kis asztal, sok kis tömzsi szék,
    Mennyi pajtás játszik és jönnek egyre többen,
    A gyermekotthon jajj, de kedves, jajj, de jó, de szép!

    Kint a parkban leng a hinta, kis leányka hajtja,
    Játszhatunk a kis homokban, hogyha itt a nyár.
    Hancúrozni hív a pázsit, kergetőzünk rajta,
    Leng a hinta, csöng a játék és a nóta száll.

    Refrén:

    Úttörőknek kisvasútja medve módra szusszan,
    Fák alatt, ha messze indul, völgyből hegyre néz.
    Mennyi gyermek, útrakelnek, énekelve hosszan.
    Kisvasúton messze menni édes, mint a méz.

    Menj előre kisvasútjuk szép jövendő tájra,
    Fürge mozdony törj előre, szállj, akár a szél!
    Felnövünk, mint száz nagy erdő minden zsenge fája,
    Vígan dalol, örvendez mert boldogabb a nép.

  63. baniko21 szerint:

    Gordon!
    Köszöntelek, mint volt uttőrővasutast.

Itt lehet hozzászólni !