Rendkívüli hír: patkányirtás miatt hamarabb zár szombaton a piac

Csepel.info

Nem volt elég hatékony a főváros idei patkányirtása, emiatt egy rendkívüli irtást is el kellett rendelni a Csepeli Piac környékén. A munkálatok miatt fog a szokásosnál hamarabb, 12 órakor zárni a Csepeli Piac – értesült a Csepel.info.

Információink szerint ijesztően emelkedett a patkánybejelentések száma a Csepeli Piac környékén, ezért kellett a fővárostól soron kívüli irtást kérni. Nem ez az első ilyen eset: Karácsony Gergely főpolgármesterré választása óta volt rá példa, hogy a 108 E-s buszon mászott az egyik utas nyakába egy patkány – az állatot videón is megörökítette az Index olvasója.

Az ellenzéki főpolgármesternek egyébként éppen az volt az egyik választási ígérete, hogy patkánymentessé teszi a fővárost – ám ő most a miniszterelnöki kampányával van elfoglalva, nem ér rá dolgozni, és a korábbi ígéreteivel foglalkozni.

Csepel.info

15 hozzászólás “Rendkívüli hír: patkányirtás miatt hamarabb zár szombaton a piac” bejegyzésre

  1. Betke szerint:

    A piac folyamatos takarítása is kíván valami ellenőrzést, mert ilyen elhanyagolt, mint az elmúlt 2-3 hónapban tapasztalható, nem igen fordult elő! Nem sikerült a fenyőfa árusok által fizetett bérleti díjat sem a helyreállitásra fordítani! Siralmas, ami ott van!

  2. Csepkevagyok szerint:

    Én is ma néztem meg utoljára a csepelinfo oldalát.

  3. Gary Ridgeway szerint:

    Az nem zavar te MongolFidióta, hogy hónapok óta minden rohad a melegtől?

  4. robi szerint:

    Bábolna bio fővárosi patkényirtás

  5. Gratulálok szerint:

    Robi, addig volt kielégítő a patkányirtás, amíg a Bábolna Bió végezte! Évekkel ezelőtt a Fidesz saját csókosaira cserélte, azóta a Kertvárosban is elszaporodott a patkány!

  6. pl szerint:

    pl szerint:
    A hozzászólás moderációra várakozik.
    2021. július 31., szombat – 15:27
    Azért van kép a bőrötökön, a Tarlós féle Bábolna kirúgása utáni patkányírtó mutyi után ezt a szemét cikket írni!
    Ti tényleg a hülyéknek írtok…

  7. janipapa szerint:

    Álítólag nincs pénz a felujításra ??!! A karácsonyfásoktól beszedett pénz nem fedezi a szétvert átrium helyreállítását? Miért kellett akkor kiadni ? Nyugodtan árusíthattak volna a parkolóban ott legalább közel lettek volna kocsikhoz ! A piacon dolgozó takarítok nyugdottan elvégezhetnék a gazok eltávolítását !! Méltatlanok ezek az állapotok a piachoz !!!! A piacvezető miért nem intézkedík ???!!!

  8. Gratulálok szerint:

    Maradjon csak így a piac, jó reklám Borbélynak, hogy ne válasszák meg újra! Különben is főpolgármesteri pozícióra pályázik, tekintve amennyit Karácsonnyal foglalkozik! Ha 2022-ben marad az Orbán-rendszer, 2024-ben Németh lesz csepeli polgármester, hogy kiélhesse építési vágyait a csepeliek közpénzéből!

  9. pl szerint:

    Az állateledeles tíz méteres körzetében nem lehet megmaradni, olyan büdös már elég régóta. Körülötte élelmiszerek, kenyér, zöldség, hal, stb. Piacfelügyelő? Népegészségügy?
    Kinek a hátszele? Nem létezik, h így üzemelhet!!!

  10. janipapa szerint:

    Ideje lenne egy nagytakarítás és gazirtás átriumban ! Hahó piacvezetősé !!!

  11. Csányi László szerint:

    A piacra az első bejáraton már nem lehet bemenni a sok szeméttől meg a bűztől! A piac közepén lévőátrium volt az ami jól nézett ki mig szét nem verték! azóta gaz és patkány uralja nem merünk leülni” nincs is hová” mert csak büdös van és patkányok! Ezért ki a felelős? Mikor hozzák rendbe amit feldúltak néhány fenyőfa miatt? szerintem még anyagi kár is keletkezett! Sürgős intézkedésre van szükség! Csepelnek ez is része nemcsak a Szent Imre tér! Tisztelettel Csányi

  12. Gratulálok szerint:

    Én az átriumban parlagfüvet is láttam, három tövet! A jegyző miért nem bünteti meg saját magát! A piac az önkormányzat tulajdona!

  13. janipapa szerint:

    A Köjál is tehetne már egy látogatást, ellenörzést a péiacon !!

  14. janipapa szerint:

    Használt a figyelem felhívás már is más az átrium a a piacon a gaztalanítás után ! Köszönet érte!

Itt lehet hozzászólni !