Csepelre is megérkezett a „Jövő Élménye”

Mr.Gabee, Csepel.info

Modernizált belső térrel és megújított szolgáltatásokkal nyitott újra a helyi McDonald’s étterem

2021.07.21. Csepeli Mcdonald's felújítás után

 A „Jövő Élménye” éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A fejlesztés legfeltűnőbb elemei az érintőképernyős rendelésfelvevő egységek, az úgynevezett kioszkok, ahol a vendégek a kiválasztott termékeket az igényüknek, elképzelésüknek leginkább megfelelő módon maguk rendelhetik meg, fizethetik ki, illetve bizonyos fokig testre is szabhatják.

Lezárultak az átalakítási munkálatok, így a mai nappal a „Jövő Élménye” koncepció alapján teljesen megújulva nyitott újra a csepeli autós McDonald’s étterem. Az átalakítás annak a 2017-ben indult nagyszabású fejlesztéssorozatnak a része, melynek célja, hogy az étteremlánc innovatív konyha- és kiszolgálási folyamatokkal, valamint interaktív digitális technológiával támogatott szolgáltatásokkal modernizálja a mekizés élményét.

2021.07.21. Csepeli Mcdonald's felújítás után

 A csepeli étteremben a “Natural Integrity” design-t valósította meg a vállalat és az éttermet üzemeltető franchise partner, így a belsőépítészeti kialakításban a fa és a bőr elemek kombinációja köszön vissza. A vendégtér mellett a felújítás során teljesen megújult a konyha, a kiadó terület, a terasz és a Drive. Az egyre népszerűbb házhozszállítás hatékonyságát egy, a futárok részére kialakított delivery folyosó támogatja. Az új egységbe 6 érintőképernyős rendelésfelvevőt telepítettek, hogy még gyorsabban és hatékonyabban történjen a rendelés és a kiszolgálás. A kioszkok mellett a vendégeknek továbbra is lehetősége van hagyományos kasszánál rendelni és fizetni.

2021.07.21. Csepeli Mcdonald's felújítás után

 Az étterem Drive része is megújult, az épületen kívülre digitális menütáblákat telepítettek. Az újfajta digitális felületnek köszönhetően már a drive-úton is a különböző ajánlatok dinamikusan cserélődő képeivel találkoznak a vendégek.

2021.07.21. Csepeli Mcdonald's felújítás után

 A digitális megoldások mellett a kiszolgálás fontos eleme marad a személyesség. Ennek biztosítása érdekében a vállalat egy új pozíciót is létrehozott: a Vendégélmény Menedzserek feladata gondoskodni a vendégek kényelméről és segíteni a vásárlókat az új folyamatok megismerésében, vagy akár helyet keresni nekik az étteremben. A „table service”, azaz asztalhoz kérhető rendelés a vendégek kényelmét szolgáló további újítás. Az akadálymentesített vendégtérben 86, a kibővített teraszon még 52 ülőhely várja az érkezőket.

2021.07.21. Csepeli Mcdonald's felújítás után

 A speciális étkezési igényekkel rendelkező vendégek számára mostantól a teljes gluténmentes portfólió elérhető, illetve a kávékülönlegességeket – amelyek az egyik leghíresebb barista La Cimbali kávégéppel készülnek – laktózmentes tejjel, mandulaitallal vagy akár koffeinmentes változatban is kérhetik a vendégek.

 “Régi vágyunk teljesült azzal, hogy elhozhattuk a McDonald’s legújabb fejlesztéseit Csepel szívébe. Külön öröm, hogy az étteremben kialakított új McCafé-val a kávézás ás sütizés élményét is magasabb szintre emelhettük vendégeik számára. Biztos vagyok abban, hogy a kívül-belül megújult egységünkkel még gyorsabbá, még kényelmesebbé és még szerethetőbbé tudjuk tenni a Mekizés élményét, így vendégeinknek még több jóízű, élménygazdag pillanatot nyújthatunk.” – mondta Mersits László, az éttermet üzemeltető franchise partner.

Szöveg és foto: McDonalds’ Csepel Sajtóosztálya

Galéria: https://www.flickr.com/photos/noguchi/albums/72157719571354939

6 hozzászólás “Csepelre is megérkezett a „Jövő Élménye”” bejegyzésre

  1. Veiko szerint:

    Na végre, irány a mekizés!!!!!! Én is csepeli proli vagyok és két kézzel fogom enni a hambucikat és persze a dögös csajomat is viszem:-)

  2. Dórika szerint:

    Végre nem kell a Boráros térre mennem ha meki kávézóba akarok menni!

  3. Gundogan szerint:

    Csak ennek már így semmi Mekis hangulata nincs is…

  4. Tekergo szerint:

    Hát igen bár a “leghangulatosabb” régen a kispesti skála mellett található két szintes Mcdonalds volt.
    Sajnos nem igazán találtam már róla még mekiként üzemelő képet.
    https://mapio.net/images-p/12936164.jpg

  5. Pityu szerint:

    Azok az asztalok aztán elősegítik a távolságtartást 🙂

    Azonban új barátokra tehet szert az ember, ha az ételét úgy fogyasztja el, hogy a válla összeér egy idegenével.

  6. Lorimar szerint:

    Nagyon modern lett és külön plusz pont, hogy közel sincs annyi hangoskodó, modortalanul viselkedő C-ember(nem a c-vitaminra gondolok)

Itt lehet hozzászólni !