Egy időre bezár a csepeli Lidl – a sajtóosztály válaszol

MR.Gabee, Csepel.info


Korábban beszámoltunk róla, hogy Mr. Gabee és a Csepel HOL-MI információi szerint 2021. július 25-én a csepeli Lidl átépítés miatt bezár.

Várható nyitás: 2021. augusztus 26 (csütörtök) 6:30

Szerkesztőnk felvette a kapcsolatot az áruház sajtóosztályával, hogy bővebb információt tudjon az átalakításról. A sajtóosztály válaszát az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt Szerkesztő Úr!

Köszönjük megkeresését a téma kapcsán, melyre a következőket tudom válaszolni Önnek.

A Lidl Magyarország a vásárlók kényelmes bevásárlási környezetének megteremtésére mindig nagy hangsúlyt fektetett, folyamatosan törekszik a kellemes környezet kialakításához a bolti környezet folyamatos fejlesztésére, modernizálására. Ennek érdekében a vállalat a csepeli Ady Endre út 58. szám alatti áruház kapuit július 25-től bezárja egy hónapra, hogy megújítsa azt és a vásárlók modern, vonzó környezetben intézhessék a napi bevásárlásaikat. Az áruházat a korábbiaktól eltérően modern berendezések, letisztult vonalak jellemzik majd. A modernizáláskor felújítják a  szélfogót valamint új be- és kijárati ajtókat is kap az áruház. Az áruház teljes területén lecserélésre kerül a padlóburkolat, új klímák kerülnek beszerelésre, valamint kiegészítésre kerül a LED-es világítás is. A belső berendezések cseréje (modern hűtők, polcok, kasszák), és egyéb elektromos, valamint gépészeti korszerűsítések mellett felújításra kerülnek a közösségi helyiségek és a raktárak is. A felújítás során a parkolóban modern LED-es parkoló világítás kerül kialakításra.

A megújult áruház augusztus 26-tól fantasztikus akciókkal várja majd újra vásárlóközönségét.

Az áruház felújítási ideje alatt a legközelebbi – IX. kerület Gubacsi út 34. szám alatti  – Lidl áruházban várjuk vásárlóinkat.

Üdvözlettel: Lidl Magyarország

2 hozzászólás “Egy időre bezár a csepeli Lidl – a sajtóosztály válaszol” bejegyzésre

  1. Saci szerint:

    Biztos nagyon szép lesz, csak az a sok alkeszek és nike cipős egyének ne zavarják a normális vásárlást. Oda jött hozzám egy nike cipős, hogy nincs kenyere. Mondtam neki, hogy akkor egyél kalácsot.

  2. Saci szerint:

    Anyámhoz sokat járok az Etele térhez, ott nincs ennyi csőves. Ha megnyilik az Etele pláza, akkor oda fogok járni a Csepel pláza helyett, mert a Csepel pláza is rendesen elcseszett lett a sok pudvától.

Itt lehet hozzászólni !