Egy időre bezár a csepeli Lidl

MR.Gabee, Csepel.info


Mr. Gabee és a Csepel HOL-MI információi szerint 2021. július 25-én a csepeli Lidl átépítés miatt bezár.

Várható nyitás: 2021. augusztus 26 (csütörtök) 6:30

Szerkesztőnk felvette a kapcsolatot az áruház sajtóosztályával, hogy bővebb információt tudjon az átalakításról. Amint válasz érkezik, frissítjük a bejegyzést.

6 hozzászólás “Egy időre bezár a csepeli Lidl” bejegyzésre

  1. Dórika szerint:

    Nem is baj, úgyis folyton kéregetnek meg terrorizálnak a Lidl parkolójában vagy a cék, vagy a kőalkeszek vagy a kőalkesz cék!

  2. Dominó szerint:

    Igaz! Én is kerülöm, mert folyton ott lejmolnak. Inkább a Csepel pláza aldiba járok, mert ott valamivel jobb a helyzet, bár ott is olykor előfordul.

    Viszont az elsőajtós felszállás már érezhető, mert már nem tudnak felszállni és a megállóba anyáztak. Sokkal emberibb a buszjárat már.

  3. kormánypárti szerint:

    Múltkor egy ápolatlan alkesz le akart húzni a Lidl előtt. Mondom neki: lehet tiplizni, öreg! Erre beleköpött az arcomba és azt kiabálta “Olcsójános!”

  4. Dórika szerint:

    Én már a Szigetszentmiklósi Lidl-hez járok, nekem kb ugyanolyan messze van mint az Ady Endre utcai, és ott nem kéregetnek (még)

  5. Dominó szerint:

    Jesszusom, ilyet csinált az alkesz, ez már durva. Hát, én nehezen viselem a bizonytalan ideig tartó csepeli börtönsziget száműzetést. Valamikor a 12. Kerületben laktam, ott ilyen alakoknak a nyomát sem láttam.

  6. Thomas Smith szerint:

    Egy kissé mintha már rozsdásodna!

Itt lehet hozzászólni !