Most Mesterházy mutatja be Podolákot és Avarkeszit

Csepelen.hu

Trükkök százai: négy éve Gyurcsány mutatta be csepeli embereit

Az áprilisi országgyűlési képviselői választásra készülve az MSZP Csepeli Szervezete február 3-án, szerdán délután öt órai kezdettel a Csepeli Munkásotthon konferenciatermében (Árpád utca 1.) tartja kampánynyitóját.

A nyilvános rendezvényen bemutatkozik a csepeli szocialisták két országgyűlési képviselő-jelöltje. Az érdeklődők megismerhetik Podolák Györgynek, a 30-as és dr. Avarkeszi Dezsőnek, a 31-es számú egyéni országgyűlési választókerület MSZP-s jelöltjének életútját, eddigi munkáját, programját, Csepel fejlesztésével kapcsolatos elképzeléseit.

A február 3-i kampánynyitón részt vesz és felszólal Mesterházy Attila, a Magyar Szocialista Párt kormányfő-jelöltje. A vendégeket Tóth Mihály, az MSZP Csepeli Szervezetének elnöke, Csepel polgármestere és Szenteczky János, a csepeli szocialisták polgármester-jelöltje, a CSEVAK Zrt vezérigazgatója köszönti. A rendezvényre minden érdeklődőt tisztelettel meghívnak és szeretettel várnak a csepeli szocialisták.

Forrás: Csepelen.hu

20 hozzászólás “Most Mesterházy mutatja be Podolákot és Avarkeszit” bejegyzésre

  1. Huba szerint:

    …és a két jelölt felolvassa az immáron megsárgult, többször használt fecniről a mindigprogramját a mosottagyuaknak. Majd ezt követően bevonulnak a rendőrségre és töredelmes vallomást tesznek, Mesterházy: Suclang ügyben, Podolák: Deme ügyben, Avarkeszi: ggg ügyben. Vagy nem jól tudom?

  2. maminti szerint:

    A Jobbik pedig február 5-én, pénteken mutatja be a helyi jelölteket, és Novák Előd ismerteti a párt programját a Stop autósiskolában tartandó lakossági fórumán. Hátha valakit ez is érdekel.

  3. admin szerint:

    A Fidesznek is 5-én lesz, és lesz egy civil nap is pénteken: mindháromról írni fogunk.

  4. babe szerint:

    Esténként a kis gulyás vízesre sírja a párnáját,mivel már kiesett a pikszisből. De azért még ne ássuk el, biztos lesz még vele kapcsolatban meglepi—-

  5. Iványi Gabi szerint:

    Mesterházy és Szenteczky- új szereplők..új műsorhoz, új férfi kell…
    Csak nem értem: miért kell a régieknek bemutatkozni? Már ők bemutatkoztak…hírhedtté váltak a mulasztásaik, elhallgatásaik miatt.

    Elhallgatta Avarkeszi azt, hogy a felesége a pártiskolában dolgozik vagy már nem (?), elhallgatta Podolák, hogy Deme járt nála a gyilkosság előtt….

  6. kispajtás szerint:

    Zsebre dugott kézzel jattolni /lásd:Podolák/ nem kis bunkóság, bár az egész dísztársulat hajmeresztő!!!

  7. kispajtás szerint:

    Bocs, a zsebredugás visszavonva! Én vagyok a bunkó!

  8. ződ szerint:

    Kispajtás! Ismerek olyan politikust aki még beszélni (felolvasni) is tud zsebredugott kézzel! Mert a másikkal a csomagját szorongatja, nehogy idő előtt napvilágra kerüljön!

  9. Manitu szerint:

    Én meg egy olyat ismerek, aki tanúskodni sem megy el egy gyilkossági ügyben. Meg egy olyat, aki igazságügyi államtitkár létére a honlapján egy bűnözővel kérkedett.

  10. Huba szerint:

    ződ!
    Biztosan téged rakott át a megszokott baloldalra, mert véletlenül átcsúsztál jobbra.

  11. ződ szerint:

    Ősrégi katona szabály: Csatnak, kardnak, f…nak baloldalt a helye! Kivétel: Huba!

  12. Huba szerint:

    ződ!
    Igazad van. Ezek szerint azon a helyen, ahol te vagy én nem vagyok található. Bölcs megállapítás és kivételesen igaz is.

  13. tibor szerint:

    T. babe! Kattints rá az alábbi cikkre és olvasd el, ki védi a gyanúsítottat?
    Lesz meglepi!
    http://www.borsonline.hu/news.php?op&hid=26993

  14. ződ szerint:

    Így van kedves Huba! Te hátra vontan tevékenykedsz, ugyanabban a nadrágban!

  15. admin szerint:

    Kedves Tibor!

    A cikkben szereplő Gulyás Gábor a Gergényit is védő Gulyás, aki nem azonos a “csepeli” Gulyással. “Kis” Gulyás éppen azért változtatta Gulyás G. Gáborra az ügyvédi nevét, mert már praktizált egy ügyvéd Gulyás Gábor néven.

  16. Huba szerint:

    ződ!
    Soha nem hinnéd el, de van saját nadrágom, még ződ is de te abba nem férsz bele. Hacsak nem váltok 60-ról 62-re.

  17. Nagyapó szerint:

    Kicsit más!
    Olvasom a Helyi Témában, hogy egy 3 gyerekes anya nem talál lakást Csepelen. Ami érdekes ebben, hogy a csepeli önkormányzat, a hivatal nevében ki nyilatkozott? Nem Tóth polgármester, nem Orosz, vagy Horváth alpolgármester, nem Szentecky Csevak vezérigazgató, hanem Polgár et. sajtóreferens! A sajtóreferens, szóvivő, az „ártatlanság védelmével” szól. Ez az igazi szocialista baloldaliság. Egy senki által meg nem választott macskajancsi nyilatkozik, dönt!
    Javaslom az asszonynak, vegyen részt a holnapi szoci bemutatkozáson. Avarkeszi, Podolák Szentecki mindent meg fog ígérni. Kap lakást – a gerincút átadásával, vagy a teljes csatornázottsággal – egyidőben.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. Kati szerint:

    Igazán kár bemutatni Avarkeszit és Podolákot!!!! Már nagyon jól ismerjük őket!!!! Velük együtt a többi jómadarakat is.

  19. Borsányi szerint:

    Az Ügyészség vajon miért tiltotta le a Demével készült TV2 riportot/ezen a héten forgatták/ Lehet, sőt biztos, hogy az Avarkeszi és a Podolák keze és lába is benne van! “Kuss legyen mindenkinek a választásokig, csak a zászló lengjen” mondják ők.

Itt lehet hozzászólni !