Nem húzta fel a maszkot, ezért bántalmazták a csepeli busz utasát

Ügyészség, Mr.Gabee, Csepel.info

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség bíróság elé állít egy 47 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy csepeli buszon azért bántalmazott egy másik utast, mert az szabálytalanul viselte a maszkot.

A sértett 2021. április 18-án dél körül a XXI. kerület, Védgát utcai megállóban szállt fel a Csepel irányából Kőbánya-Kispestig közlekedő autóbuszra, amelyen a gyanúsított is utazott. A sértett a járványügyi intézkedéseknek megfelelően maszkot viselt, azonban nem szabályosan, ugyanis a maszk a száját és az orrát nem takarta, az állára volt letolva. A férfi így ült le az egyik négyes ülések egyikére, éppen a gyanúsítottal szemben.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított ingerülten rászólt a férfira, hogy vegye fel a maszkját. A gyanúsított és a sértett között ekkor szóváltás alakult ki, amelynek során a gyanúsított a helyéről felugrott, és rátámadt a másik férfira, az egyik karját leszorította, miközben ököllel, többször megütötte őt a fején, az oldalán, valamint a hátán. A bántalmazás hatására a sértett a jármű padlójára került, a gyanúsított azonban a bántalmazásával még ekkor sem hagyott fel, többször megrúgta a férfit.

Ezt követően a gyanúsított visszaült az általa korábban elfoglalt ülésre. A következő megállóban a buszvezető értesítette a mentőket és a rendőrséget, amelyet meghallva a gyanúsított a helyszínről elmenekült, a rendőrök azonban azonosították és elfogták.

A sértett zúzódásos sérüléseket szenvedett elsősorban a fején. A támadott, illetve sérült testtájékra, a bántalmazás erejére, módjára tekintettel a súlyosabb sérülések reális veszélye fennállt.

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség a rendőrség által lefolytatott nyomozás eredményeként, a férfit napokon belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítja súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt.

A busz kamerája rögzítette az eseményeket.

6 hozzászólás “Nem húzta fel a maszkot, ezért bántalmazták a csepeli busz utasát” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Vannak, akik szándékosan terjesztik a fertőzést, ezáltal akár életveszélybe is sodorva másokat. Az ilyen járványbűnöző őrülteket helyre kell tenni!

  2. pl szerint:

    Nem hiszem, h te normális vagy! Zárt intézetből kommentelsz?

  3. Dominó szerint:

    Dejóóó, ez tényleg butaság netovábbja. Sebaj, kimásolom és kiteszem a netre, hogy röhögjön a világ. Imádom olvasni, és nagyokat nevetünk az irodában az írásain. Szerintem ez a legjobb, amit írt. Köszönöm, köszönjük!

    Most már értem miért ilyen a fidesz, hajrááááá.

  4. Feri szerint:

    Nagyon remélem, hogy a sértett a járványügyi szabályok megsértése miatt felelősségre lesz vonva!

  5. Zsivány szerint:

    Hát nézzük. A cigány két személytől is a 2 méteres biztonsági távolságon belül ült le elsőbbségi ülésre, majd teljes természetességgel elkezdte nyomkorászni a telóját. Nem véletlenül, hanem szándékosan nem vette fel a maszkot, mert amikor rendre utasította az egyik utastársa, beszólt neki ahelyett, hogy elfedi a képét és esetleg elnézést kér a hibája miatt. Ezt a népséget ilyen fából faragták. Ezek azt képzelik, hogy rájuk nem vonatkoznak a szabályok és aki felhívja a figyelmüket a helyes magatartásra, azt a legdurvább módon elküldik melegebb éghajlatra. Csak az erőből értenek. Megkapta a járandóságát ez a példány és remélhetőleg tanult belőle.

  6. Dominó szerint:

    És sírtak, hogy miért zártàk be a cigó holokauszt emlékhelyet. Fidesz nyitotta, fidesz bezárta – egyetlegy jó döntést hoztak a kormányzásuk alatt, de csak ezt az egyet.

Itt lehet hozzászólni !