A csepeli strandra készül autóval? Jól gondolja meg!

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee informátora arról tájékoztatta őt, hogy a Csepeli Stranfürdő előtti parkolót csütörtökön reggeltől lezárták.

A lezárás oka egyszerű: az erdős, illetve az előtte található aszfaltos területet eladták. Az új tulajdonos csütörtökön már meg is kezdte az új ingatlana kivitelezését megelőző területrendezési munkálatait.

Egy helyszínen tartózkodó járókelő szerkesztőnknek elmondta, hogy csütörtökön reggel már gondok voltak a strandra érkező autók parkolásával. A nagy roham hétévégére várható. Egyszóval aki autóval szeretne érkezni a strandra, előre tervezze meg, hogy hol parkol.

16 hozzászólás “A csepeli strandra készül autóval? Jól gondolja meg!” bejegyzésre

  1. csepelikerdezo szerint:

    Tehát ha jól értem, eddig sem volt “legálisan” _elegendő_ parkolója a strandnak? Magyarul a helyi vezetés évtizedek óta tud arról, hogy nincs elegendő parkoló hely a strandra érkezők számára?

  2. V. P. szerint:

    Ebből is látszik, hogy a helyi vezetőket a tiszteletdíj érdekli, a többit majd a Jóisten elintézi.

  3. Betke szerint:

    Ha én kerékpárral megyek strandra, biztonsággal tudnám hagyni egy felügyelt megörzőbe, mint az átkosban és utána is sokáig? Az autóval érkezők pedig majd jól leparkolnak a kis keresztutcákban az ott lakók nagy örömére!

  4. Gary Ridgeway szerint:

    Mivan Fidióták, benyaltátok? ☹😁
    Gondolom, hogy a Fidiótáknak is eladták volna? 😁🤣😂😊👏👍

  5. kismiska szerint:

    Mr.Gabee elfelejtette beleírni a cikkbe hogy ez a Gyurcsány és a Karácsony bosszúja és az önkormányzat mennyire meg van döbbenve…
    Az önkormányzat semmit nem tudott a parkoló lezárásáról és a beépítés tervéről?
    Vagy csak visszanyalt a fideszes fagyi hogy az önkormányzatnak már semmi beleszólása nincs építkezések engedélyezésébe?

  6. robi szerint:

    A birkózócsarnok után újabb meglepetés a Hollandi út környékén lakóknak.
    Nekem nem tragédia, mert min. 20. éve nem voltam a csepeli strandon.

    Most hol vannak azok a figurák, akik egykor oly bőszen tiltakoztak a lakópark beépítés ellen?

  7. Nagyapó szerint:

    V. P. és csepelikerdezo! 1961-ben adták át a csepeli strandot. Melyik tanácsra vagy önkormányzatra gondolnak, hogy nem intézkedett, vagy csak trollkodás?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. lutria szerint:

    A gugli térképen úgy látom hogy már 2019-ben is le volt kerítve egy~20 méteres rész a parkolóból,meglepetésként érte a kiváló önkormányzati kapcsolatokkal rendelkező írót hogy valaki felparcellázta és eladta a parkoló eddig meghagyott ~két teleknyi hosszúságú részét is?

  9. Gary Ridgeway szerint:

    Az öreg megint csúsztat! Várjatok! 😜
    Egy ideje Fidióta “Tanács” van, tehát mióta Fidióta tanács van, azóta lett volna idő megvenni a parkolót, ha nem ők adták el. 😁👏👍
    A Szent Istvánon is vettek telket, nem?
    Azóta is ott rohad. 😁👏👍

  10. Van parkoló! szerint:

    Kedves Csepeliek!
    A strandnak van egy saját parkolója, egy zárt terület!
    Ma jártam arra és félig sem volt, gondolom a 100 méter séta megerőltető!
    Vagy van egy másik megoldás pl. tömegközlekedés.
    Na most lehet fasisztázni, kommunistázni!

  11. Gratulálok szerint:

    Mr. Gabee outsider a csepeli vezetés szempontjából. A képviselőknek se kötik az orrára, mit akar tenni a vezetés! A lépcső másik oldalán is volt három telek, amelyik nem volt beépítve, s a lenti rész parkoló volt! Most is látható a maradék aszfaltozott felület, mint “szervízút” a kerítések előtt. Neves sportolók építettek oda fantasztikus házakat. Most a lépcső északi oldalán levő három telek lesz beépítve. A parkolót valószínűleg “spontán” alakította ki annak idején a tanács, mert a hajdani, Magyar Hollandi Bank által végzett parcellázás idején feltehetően nem volt vevő a meredek domboldalra! Ettől függetlenül azok telkek voltak! S mindig akadnak tehetős emberek, akik még ilyen költséges domboldali építkezésre is hajlandók! Örök kilátás a strandoló népre! 😉 A sportolók is barátok voltak, a mostani építkezők is bizonyára azok! Barátok, mikor kinek! 😉

  12. Akárki szerint:

    Azt az egész parkolót meg kellett volna hagyni, amit már vagy 15 éve beépítettek. Van az a pénz amiért még az úton a felezővonalat is eladják. Igen a híres sportolóknak könnyebb volt innen bejárni a Kajak telepre edzeni….De nem ők tehetnek róla, hanem aki rábólint!!

  13. lutria szerint:

    Azért az a teljes parkolólezárás felvet pár kérdést,megnéztem a netes közműtérképen a telekhatárokat,az a sáv (szervizút)ahol a furgon áll már nem tartozik a telkekhez,az közterület és az eddig nem beépített telkek is csak a képen látható kerítés után kezdődnek,csak az után keríthetnék le a területüket kihagyva a szervizutat.
    Úgyhogy közteresek ránézhetnének az iratokra és a helyszínre-hacsak nem bérelték ki/vették meg az önkoritól a szervizutat is.

  14. Gratulálok szerint:

    Lutria! Szervizútnak én neveztem azt a sávot, amit megmaradt a parkolóból a kerítésen kívül! Senki sem állította, hogy nem közterület! Akárcsak a családiházak előtti járda, a zöldsáv egészen az út széléig!

    Miért kellene a telektulajdonosnak olyanra alakítani a közterületet a SAJÁT PÉNZÉN, mint a többi családiház előtt! Alakítsa az, aki illetéktelenül leaszfaltozott parkolót épített az adott területen!

  15. lutria szerint:

    Gratulálok#Jó,akkor átfogalmazom,elvileg az a sáv amin a képen a furgon áll az a járda helye abban az esetben ha a parkoló funkciója megszűnik.Azt a ~2métert tutira nem vásárolta meg a telekkel együtt.Csak annyit mint a 2019-es streetview képen is látszik a lépcső melletti teleknél betonoszlopokkal kijelölve,annyit zárhatna le a másik két teleknél is-és csak a 81-es szám kerítéséig.
    https://www.google.hu/maps/@47.4070414,19.1002028,3a,75y,251.37h,73.49t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7PSq_sh1xj0988I8HtbOOA!2e0!7i16384!8i8192

  16. Gratulálok szerint:

    Lutria, a családiházak tulajdonosai igen csodálkoznának, ha idegen autók parkolnának az ingatlanuk előtti járdára, illetve az úttestig terjedő zöldsávra! Hogy az említett telkek előtt az előbbiek helyén van a parkolóból megmaradt rész, arról az tehet, aki annak idején ILLETÉKTELENÜL parkolót épített ott! A majdan ott lakókat is megilleti az előttük levő terület használati joga, annak fejében hogy kötelesek azt rendben tartani, holott az közterület! Miért kellene tűrni a “szervizúton” a parkolást, holott annak semmi jogi alapja nincs! Aki az ingatlan tulajdonosát a kihajtásban zavarja, az birtokháborítást követ el! Ugyanígy a gyalogosokat sincs joga akadályozni! A strandnak van saját parkolási területe, használják azt! Amúgy meg a Hollandi úti lakosoknak elegük van a szigetszentmiklósiak által egérútnak tekintett forgalomból! Meg a zajos létesítményekből! Ide tartozik a rengeteg, összevissza parkoló autó is!

Itt lehet hozzászólni !