Tapasztalatszerzés jelleggel első ajtós lesz Csepel öt maradék vonala

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee titkos informátorának információi szerint július első hétvégéjén (július 3-4) a Csepel autóbuszvonalai közül a 35/36/148/151/159-es vonalakon  bevezetésre kerül – tapasztalatszerzés jelleggel – az első ajtós felszállás. Ezzel a lépéssel 5 viszonylaton 49 buszon lesz elsőajtós felszállás a hétvégén.

Összességében elmondható, hogy így Csepel összes autóbusz vonala elsőajtós felszállásra tér át a fent említett hétvégén.

Szerkesztőnk úgy értesült, hogy amennyiben beválik a lépés, akkor július 10-étől a hét minden napján bevezetésre kerül az elsőajtós felszállás. Természetesen ez a lépés nem csak Csepelt érinti, hanem ütemezett formában Budapesti minden olyan autóbuszvonala elsőajtós felszállásra tér át, ahol korábban nem volt bevezetve.

29 hozzászólás “Tapasztalatszerzés jelleggel első ajtós lesz Csepel öt maradék vonala” bejegyzésre

  1. VP szerint:

    Hűha, ebből népharag lesz, mert megszűnik az ingyenjárat.

  2. Betke szerint:

    Hogy fogják tartani a menetrendet? Mert meghosszabbodik a menetidő az biztos! Kis busznál érthető, de a csuklósoknál? Lehet megszabadulunk a nem közösségi közlekedésre alkalmas egyénektől? Ha mer szólni a buszvezető egyáltalán! Lássuk, mire megyünk!

  3. Nagyi szerint:

    Legalább az a sok mocskos alkoholista nem zavarja az utazókat.

  4. kormánypárti szerint:

    Csak az a bökkenő, hogy KariGeri díjmentessé tette a munkanélküliek utazását. Biztos csökken a problémás egyedek száma így is, mert egy részüknek annyi sütnivalója sincs, hogy regisztrálja magát a munkaügyi központban és papírt kérjen az ingyenes bérlet kiváltásához. Sajnos a gondok nem fognak megoldódni, mert nem mindegyik ennyire hülye. Hatékonyabb intézkedésekre lesz szükség. Fontos cél kéne legyen, hogy többen térjenek át tömegközlekedésre, azonban a tömegközlekedési eszközök használatát nem teszi vonzóbbá a hajléktalanok és egyéb bajkeverők jelenléte.

  5. csepelikerdezo szerint:

    “Mr.Gabee titkos informátorának információi szerint július “….
    Ezeken a megfogalmazásokon mindig kínomban, de sírva röhögök.
    Miért gondolja bárki is, hogy ettől hitelesebb vagy olvasottabb lesz egy adott bejegyzés?
    Ez a Blikk alatti szinvonal…

  6. Hozzászóló szerint:

    Épp ideje volt. A többi elsőajtós megoldás is működik, kevesebb dzsuva is utazik azokon a vonalakon.

  7. Szopacs szerint:

    További kedvességek a frenetikus szervezésű Hév pótlóztatás után a BKK tól Csepelieknek!

  8. pl szerint:

    “Csak az a bökkenő, hogy KariGeri díjmentessé tette a munkanélküliek utazását.”… Miért te ökör?
    “mert egy részüknek annyi sütnivalója sincs,”… Mint neked, mert te időben fideszes meztelencsiga lettél!
    HOGY BESZÉLSZ TE EMBERTÁRSAIDRÓL? HOGY MERED LENÉZNI, MEGBÉLYEGEZNI ŐKET?!

  9. kormánypárti szerint:

    Bocsánatot kérek, ha félreérthető voltam. Nem általánosságban a munkanélkülieket néztem le, hisz nekem is volt már részem a munkanélküliségben. Kizárólag a problémás utasokkal van bajom (pl. hajléktalanok), akik a jelenlétükkel zavarják a többi utast (értsd: piszkos/büdös/ápolatlan/részeg/hangoskodik/kéreget, stb.).

  10. pl szerint:

    ok
    “jelenlétükkel zavarják a többi utast
    (értsd:piszkos/büdösápolatlan/részeg/hangoskodik/kéreget, stb.)” Ezeket ki kellene tudni zárni az utazásból, akár rendőri, v ellenőri segédlettel, az Utazási Feltételek alapján.
    Van már példa a rendőri közreműködésre, de nem ördögtől való, ha a jegyellenőrök a jegyek bérletek vizsgálata mellett inkább (és kiemelten) ezzel is foglalkozzanak. Régen dunát lehetett rekeszteni az ellenőrökkel… Hol vannak? Miért nem tudják, melyek a problémás vonalak? Közterületesek?
    Nem akarnak harcolni? Egyszerűbb egy húsz éves leányt leütni?

  11. Betke szerint:

    A sofőröknek van jogosítványuk a nem “utazóképes” egyének utazásból való kizárásához?

  12. pl szerint:

    Úgy tudom, van. Hivatalos személyek, de inkább csak vezetnének, nem mind kigyúrt, és bátor….

  13. Csatári Sándor szerint:

    A sok szegregált ember, akiket gyűlöl a többség, velük mi lesz?

  14. Gary Ridgeway szerint:

    Senkivel nem lesz semmi.
    A rend őre nem fog fellépni, hacsak nem törnek csontok, vagy folyik vér.
    Miért is? Népszerűtlen intézkedés lenne, azért. 😜😁🤣

  15. Bugyka szerint:

    Erről van valami hivatalos tájékoztatás is, mert néztem a BKK oltalát és nem találtam róla semmit. Köszönöm.

  16. Méla szerint:

    Bugyutka; hogy lehetne róla bárminemű hivatalos tájékoztatás, amikor Mr Gaybee különleges ügynök titkos informátorának információi állnak csak rendelkezésre?!?!? A bkk már nagy erőkkel keresi a szivárogtatót!

  17. V. P. szerint:

    Szinte látom magam előtt, ahogy majd a buszvezető vérét kívánják, amiért nem szállhatnak fel jegy nélkül. Sokszor láttam, hogy némelyek a megívott sört, energiaitalt egyszerűen a busz ablakán kidobták. Persze ezt egy szerbiai tömegközlekedési eszközön nem tehetné meg. Aki élt, vagy dolgozott Szerbiában az tudja miről is beszélek.

  18. Betke szerint:

    Most olvastam a bkk oldalán, hogy csak szombaton és munkaszüneti napokon lesz elsőajtós felszállás!

  19. V. P. szerint:

    Kipróbáltam, és fantasztikusan jó, hogy elsőajtós. Végre nem tudták felszállni a balhés alakok. Teljesen más minden. Remélem ezt majd bevezetik, s így nem kell kártékony alakokkal együtt utazni.

  20. Utazó szerint:

    Ez nagyon jó. A tömegközlekedési járműveken kormánypártit zavarják a hajléktalanok, alkoholisták, de a sétáló utcai mindennapos kínálat nem. Pedig van belőlük bőven. Nappal is, éjjel is. Vajon a padokon üldögélő, bank elé hugyozó r..án ci..nyok közül hánynak van csepeli lakcímkártyája? Ez nem zavarja a csepeli döntéshozókat?!
    Mikor kezdenek el végre a kerületi ügyekkel foglalkozni, és nem az országos politikával?! Ha az érdekli őket, akkor ott kell nevezni, és megmérettetni magukat. Ábel Attila is mindennel foglalkozik, csak azzal nem, amivel kellene neki. Hozzáteszem Csaba Péter is egy nagy nulla. Hatékony intézkedést várnék, de ebben az országban mindenki azt csinál, amit akar.
    Az ember nem tudja eladni a lakását, mert fel sem jönnek megnézni, miután látják milyen alakok vannak a Karácsony Sándor utcában.

  21. V. P. szerint:

    Bizony, a Karácsony Sándor utca és környéke olykor úgy néz ki, mint valami hadikórház.

  22. Gary Ridgeway szerint:

    Utazó!
    A Majorban is van egy csövestanya. A Kikötő utca sávháza végében szarnak – hugyoznak, a közterületes ki sem jön. Szarnak ezek mindenre!

  23. V. P. szerint:

    A múltkor a Makád utcai konténerbe bemászott egy csövi a dolgát végezni, de kimászni már nem tudott.

  24. Betke szerint:

    Csuklós buszok járnak hétvégeken a 148-as vonalán?

  25. Hozzászóló szerint:

    A Karácsony Sándor utca helyzete azért az utóbbi időben változott valamelyest. Nagyon sokszor látok gyalogos rendőrjárőröket a helyszínen, a dohánybolt mellett is sűrűn “figyel” egy rendőrautó. Kevesebb is lett a mocsok.

  26. Gary Ridgeway szerint:

    A buszmegállót kell megnézni és a környékét. 😜
    A túloldalon sem egyszerű.

  27. Utazó szerint:

    Mivel nagy a fogyasztás, öröm a hajnali ropogtatókra felkelni, akik az összes kukát átkutatják, és gyűjtik az italos dobozokat.
    Hol van már a nagy közvéleménykutatás eredménye, hogy felújítják a két szolgáltatóházat?! Ábel Attila miért nem erről számol be a Csepel.infon, hogy elkezdődik a kivitelezés? (bili, kéz, álom, hahaha)
    Csak löki a gyalázkodást. Mindkét “oldal” egy nagy nulla, a hívek meg szurkolnak a másik oldal ellen. De foci nemzet vagyunk. :DDD Sírhatnékom van a mai magyar közállapotok miatt. Aki változást akar az jobb, ha elköltözik innen.
    És ez nem az éjjel-nappali dohánybolt hibája, mert én is szoktam ott vásárolni, de normálisan kéne élni.
    Mi magyarok képtelenek vagyunk a normalitás útjára lépni, élvezzük, ha uralkodnak rajtunk. Én mondjuk nem. De nincs megfelelő alternatíva, aki komoly választóképes erő lenne. Szomorú. Ez Magyarország 2021.

  28. Gary Ridgeway szerint:

    Utazó!
    Nem tudom, hogy merre jártál a világban?
    Nekem megadatott Dél-Amerika kivételével minden. (munka)
    Ahol azt éreztem, hogy lehetne élni, mert egységes a társadalom?
    Szingapúr és Tajvan. Japán sem rossz, de nagyon más. Ebben az országban minden európai kisebbség-etnikum olvadt össze, így a Balkán szintjén sem vagyunk. Elbaszott egy társadalom ez.

  29. V. P. szerint:

    Nagyot gurított az elsőajtós megoldás, mert nem tudott felszállni a joggingos, atlétás rosszfej, akit rendszeresen látni szoktam és úgy viselkedik, mint egy előember. Most már nagyon bízom abban, hogy ezt rendszert mindenhol végleg bevezetik.

Itt lehet hozzászólni !