Jön a vihar

Mr. Gabee, Csepel.info

Kertész Éva olvasónk fotója

A MET információi szerint nagy vihar elé nézünk.

Szerkesztőségünk időjárással foglalkozó olvasója szerint aki teheti, maradjon otthon, és ne használja az áramot, nehogy villámcsapás legyen belőle. Folyamatosan várjuk a viharral kapcsolatos képeket, videókat és nem utolsó sorban problémákat és egyéb károkat a csepel.info@gmail.com címre. Szerkesztőségünk ügyeletet tart a vihar idején is.

És a legfontosabb: a házi kedvenceket zárjuk biztonságos helyre

5 hozzászólás “Jön a vihar” bejegyzésre

  1. Gary Ridgeway szerint:

    Azt’ nem lett semmi.
    Ezért érdemes milliárdokat elkölteni.

  2. Feketelistas szerint:

    Hahó!! !!!!
    Rajtam kívűl túlélte valaki?
    Ezt a szörnyű armageddont elképzelni nem lehetett.
    Szegény szerkesztő és időjárással foglalkozó olvasó Én felhívtam Bruce Willist hogy mentse meg a világot de sem csepeliül sem magyarul nem beszélt.
    Most romokba dőlt egész csepel de még csepel sziget is.
    Szörnyű és megdöbbentő

  3. Lakos szerint:

    😂😂😂

  4. Gary Ridgeway szerint:

    Bruce Willis a Zállami pénzzel kitömött italgyártó pénzét költi, nem ér rá. 🤣

  5. Lili Züllig szerint:

    Itt sárlavina, autóáradatot ragadt magával, kiömlő folyók, Zug, Zürich,Genf brutál károk lettek. Zug Bahnhofstrassén bejött a víz Shoppi negyedbe. Kb 2perc alatt, mint a Titanicban, úgy ömlött be.
    Dójcslandban pingpong labda nagyságú jégeső tarolt hurrikán erejű széllel,Bayernban leginkább, ma jöttünk vissza a határból és mára tikkasztó hőség lett, nem normális. Osztrákiában is több ezer autón tördelte be jég a szélvédőt, deformálta a formát, házakat rongált, lakásablakok erkélyek károsultak, bejött víz pincékbe. Egész héten olyan dörgés, villámlás, dézsából ömlő több órás szünet nélküli szürkeségben telt esős hetünk volt…. max 15-20 fok volt, mi meg néztük WoW Csepelen, meg Krk szigeteken laza 35 fok. Bárcsak 1 napra itt is hőség lenne 🌞 bírnám

Itt lehet hozzászólni !