Csak annyit mondunk: ismét benézték…

Mr.Gabee, Csepel.info

Az utóbbi időben elég csak azt annyit mondani, hogy ismét benézték a kiegészítő lámpát, és mindenki mindent tud (nem is kell nagyon többet írni). Na de lássuk a részleteket:

A Szent István út Erdőalja utca felől érkező bordó színű Peugeot 206 nem vette észre, hogy a kiegészítő lámpa csak a jobbra fordulást engedélyezte, és egyenesen haladt tovább a Szent István úton, amikor összeütközött a Táncsics Mihály utcából szabályosan érkező (szintén) Peugeot 2016-ossal.

Tudósítónk a helyszínre tart, hamarosan frissítjük a bejegyzést…

13 hozzászólás “Csak annyit mondunk: ismét benézték…” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Szerintem ez már a közlekedési szakemberek perverzója. Valószínű, hogy ott állnak valamelyik bokor tövében és várják, hogy mikor mondhatják: Hurrá még egy aki benézte! Nem hiszem el, hogy Csepelen nincs egy olyan szakember a közlekedéssel foglalkozók között, aki tenne is valamit.

  2. Sajnos ugyanez történt velem is,én voltam a Táncsics Mihály utcából szabályosan érkező
    Peugeot 2016-os helyében.
    A kár közel 1 millió Ft volt.
    Miután eléggé gyakori ez a probléma itt,komolyan kellene foglalkozni a megoldással.

  3. kormánypárti szerint:

    KariGeri majd megoldja a problémát, csinál jó kis dugót! 😀

  4. Lakos szerint:

    Isten verje meg ezt a sok balfaszt. Ha valaha balesetet szenvedek ott, biztos nem a lámpát fogom hibáztatni. Az amőba sofőr viszont készüljön, mert rá fog menni a gatyája is.

  5. janipapa szerint:

    Azt várják míg megtörténik az hogy valakit vagy valakiket hiába várnak haza ! Talán akkor intézkednek !! Persze a jelzést azért illene figyelembe venni !

  6. Hozzászóló szerint:

    Ha ebben a kereszteződésben valaki -ne adj’isten- meghal, majd valami jópofa statisztikus összeszedi az itt megjelent témába vágó sok-sok korábbi cikket, aztán liberális jóindulattal elkezdenek rajta csodálkozni, hogy az önkormányzat népnevelni ugyan próbált, a gyakorlatban mégsem csinált a helyzettel semmit.

  7. csizi szerint:

    Az önkormányzat részéről tegye meg az illetékes alpolgármester, hogy jelzi a fővárosnak, hogy az ottani közlekedési szakemberek vegyék le a kiegészítő lámpát.
    Nem jó a megoldás ha veszélyezteti az élet és vagyonvédelmet.

  8. Nondroid szerint:

    Aki nem érti a lámpák jelzését, ne vezessen autót. Máshol is van ilyen lámpa Csepelen és szerte a városban is, mégsem ütköznek halomra az autók.

  9. Feri szerint:

    Nem a lámpa a hibás hanem a figgyelmetlen sokszor telefont nyomkodó sofőrök. Ebbe a kereszteződésben rutinból járnak az emberek nem az utat meg a környezetet figyelik csak jé zöld vagy jé előttem elindult. Ha itt bem képes figyelni máshol se tud .ezek az emberek ne vezessenek ha ennyite nem képesek vagy nem akarnak figyelni

  10. concept szerint:

    Mire a “tudósító” odaért nem talált semmit?

  11. Lakos szerint:

    A cikk szerint még a helyszínre tart. Lehet eltévedt

  12. Murci szerint:

    Márka találkozó?

  13. Krisz szerint:

    Sziasztok!

    Ennek a balesetnek én voltam az elszenvedője, köszi a sok pozitív kommentet! 🙂

    @Murci, viszont Neked a kurva anyádat!

Itt lehet hozzászólni !