Nem adta ki a BMW-nek az egyenes a Kossuth Lajos utcában

Mr. Gabee, Csepel.info

D. Erzsike arról tájékoztatta a Csepel.info-t elektronikus postaládáján keresztül, hogy két autó ütközött össze a Kossuth Lajos utcában hétfőn  kora este (Völgy utca és a Béla utca közötti szakaszán). Mr.Gabee rollerre pattant, és indult a helyszínre.

Helyszíni információi szerint a képen látható BMW vezetője az Erdősor utca felől érkezve elvesztette uralmát a gépkocsi felett, majd a szemközti járdára hajtott. A manőver során a Völgy utca felől érkező Renault Clio gépkocsinak is neki ütközött.

Az eset során a Clio vezetője megsérült.

Látott valami érdekeset, meghökkentőt? Balesetet, torlódást, vagy egyéb esetet? Akkor küldje el nekünk, hogy mások is megnézhessék és tudomást szerezzenek róla!
 
A felvételeket a Csepel.info@gmail.com e-mail üzenetben várjuk. Továbbá szeretnénk a kép mellé néhány sort is kérni arról, hogy hol és mikor készült a felvétel, valamint azt, hogy kit, vagy mit ábrázol.

3 hozzászólás “Nem adta ki a BMW-nek az egyenes a Kossuth Lajos utcában” bejegyzésre

  1. Mihály Richárd szerint:

    A BMW már csak ilyen… arra megy amerre akar!!
    De jó hogy nekem nem ez van… és ebbe a típusba nem szereltek irányjelzésre alkalmas kapcsoló kart…de legalább nem ég ki az irány jelző izzó!!!

  2. aranyér szerint:

    A csatolt képek képaránya elgurult a rollerrel?

  3. kormánypárti szerint:

    Azért készültek pocsék képek, mert elgurult a rollere! 😀
    Rollerman, a szuperhős száguldó riporter. 😉
    Elküldhetem az anyósom képét is? 🙂

Itt lehet hozzászólni !