Új arculattal és szolgáltatással újul meg a csepeli McDonald’s

Mr. Gabee, Csepel.info

Hasonló dizájn fogja várni az étterem vendégeit

Korábban beszámoltunk róla, hogy Mr. Gabee információi szerint egy kis időre bezár a csepeli McDonald’s étterem.

Szerkesztőnk megkereste az étterem vezetését, aki az alábbi közleményt küldte:

Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdéseivel, ezúton szeretnénk megerősíteni értesüléseit, miszerint valóban megújul a csepeli McDonald’s. Az átalakítási munkálatok június 13-án kezdődnek, és néhány hetet vesznek igénybe. Az étterem a „Jövő Élménye” koncepció alapján újul meg. A felújított étterem modern belső térrel, új, jövőbe mutató digitális megoldásokkal tér majd vissza.

Az új éttermi koncepciót olyan jövőbe mutató igények és elvárások hívták életre, amelyek gyökeresen megváltoztatják a Mekizés élményét, egyúttal modernizálják a McDonald’s márkát. A „Jövő Élménye” éttermekben a vendégek az igényüknek és elképzelésüknek leginkább megfelelő módon rendelhetik meg, fizethetik ki, kaphatják meg és fogyaszthatják el a termékeket. A folyamatok a digitalizációra épülnek, a vendégek számára legfeltűnőbb elemei pedig az érintőképernyős rendelésfelvevő kioszkok. A modernizáció azonban nem csak a technológiai újdonságokat jelenti, hanem kiterjed az étterem által nyújtott komplex élmény minden elemére, így az éttermek külső és belső környezetére, megjelenésre is.

A digitális megoldások mellett a személyesség a kiszolgálás fontos eleme marad: a vendégek a jövőben is tudnak hagyományosan a kasszánál rendelni, de rendelésüket akár az asztalhoz is kérhetik. Amennyiben pedig az új folyamatok megismerésében, vagy a rendelés folyamatában segítségre lenne szükségük, az újonnan létrehozott pozícióban dolgozó Vendégélmény Menedzserek készséggel állnak rendelkezésükre.

Amint az átalakítási munkálatok ezt lehetővé teszik, első lépésben megnyitjuk a McDrive szolgáltatásunkat, majd a McDelivery házhozszállítás is elérhető lesz, így már a felújítás befejezésénél korábban elérhető lesz az étterem kibővített termékkínálata.

5 hozzászólás “Új arculattal és szolgáltatással újul meg a csepeli McDonald’s” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Jó reggelt! A zárlat alatt mennyi idő lett volna elvégezni a felújításokat.

  2. kormánypárti szerint:

    A fejedben volt zárlat. Jó reggelt kívánok! 😀

  3. VP szerint:

    Már ideje volt, hogy megszêpüljön.

  4. Lili Züllig szerint:

    Ez már itt kb 4 éve megy. Senki nem használja már… Érintőképernyős, amit senki nem takarít le, holt dzsuvás azt mész bökdösni a sok szutykos ujjú ember után. Ha vmit eltévesztesz, az elején sokan újra kezdik a rendelést+ 5p

    LEGJOBB A DRIVE, ki sem.kell szállni kocsikából!
    Van McApp, amivel Menü rendelés után ingyér adnak happy mealt vagy más hambit, zabbantanivalót.

  5. Dórika szerint:

    Szerintem meg a házhoz szállítás lenne a legjobb, főleg ha ilyen 40 fokok vannak!

Itt lehet hozzászólni !