Hétgyerekes anyuka buktatta le a pornósokat

TV2 Tények

Véresre vertek egy hétgyerekes anyukát, egy úgynevezett szadó-mazó szexfilm forgatáson. Előzetesen szexmentes meztelenkedést ígértek neki. Azután azt mondták, az ütéseket csak imitálni fogják. Három embert személyes szabadság megsértésével, és testi sértéssel gyanúsítanak.

A hétgyerekes anyuka lába, a hasa, a melle mind tele volt véraláfutással, sérüléssel. A hirdetésben, amire jelentkezett, meztelenkedő, de szexmentes munkát ígértek, 100-200 ezer forintért. Azt is írtak maga a munka nem megerőltető, és nem is kell szégyellni.

Az már a helyszínen derült ki, hogy a nőnek egy úgynevezett szandó-mazó szexfilm forgatásán kell részt venni. Igaz még ekkor is azt ígérték, hogy csak kisebb, vagy imitált ütések lesznek. Először egy ágyra kellett feküdnie, ahol nádpálcával és ostorral verte egy másik nő. Amikor az már nem akarta verni, a Gábor keresztnevű producer verte mind kettejüket véresre.

A forgatás előtt a nő és a stáb megegyezett abba, hogy amikor elhangzik az, hogy, “Hagyd abba könyörgöm nagyuram”, vége a forgatásnak. De sem ekkor, sem pedig a több perces könyörgés után nem hagyták abba a forgatást.

Amikor a rendőrök kimentek, akkor is épp egy forgatás volt, az egyik nő, ahogy a felvételeken is látszik, egy dobozba volt bezárva. A rendőrök bilincseket, ostorokat, nádpálcákat és rengeteg korábbi felvételt találtak.

A helyen, ahol a felvételek találták egy kórházi szoba is volt, tele fájdalomcsillapítóval, gyógyszerrel és kötszerrel. Ebben a szobában a forgatások alatt ott volt egy mentős is. A mentősök szóvivője azt mondja, nem tudtak arról, hogy valamelyik kollégáuk részt vett volna ilyen forgatáson. Ha tudták volna, megtiltják azt.

A rendőrök 14 embert vittek be, közülük hármat, személyes szabadság megsértésével, és testi sértéssel gyanúsítanak. Igaz mindannyian szabadon védekezhetnek.

Forrás: TV2 Tények

8 hozzászólás “Hétgyerekes anyuka buktatta le a pornósokat” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Hú. Ez brutális, szinte hihetetlen.

  2. Vátesz szerint:

    Kiherélni a mocskokat, azután meg sittre vágni!

  3. Manitu szerint:

    Mire várt a hérgyermekes anyuka? Hány férfiútól van az a hét gyerek?

    Túl azon, hogy ez az egész egy gusztustalan állatság, évek óta működhetett megállás nélkül. Miért, senkinek nem tűnt fel, senkinek nem fájt, senki nem ment a rendőrségre?

    Ugyan már! Megint ott tartunk, hogy gyűlik a genny, elnyomják az ügyeket, amik, amikor kiderülnek, már olyan brutálisak, hogy már nehezen hisszük el.

  4. Vica szerint:

    Mi a csodát keresett egy hét gyerekes anyuka egy ilyen helyen?

  5. Iványi Gabi szerint:

    Szociológiai értelemben ez az egész a nagy liberalizmusnak a végterméke. Benne rejlik a közöny, a különböző torzulások, amit ne magyarázzunk már a másság ilyen szintű elfogadásával.

    1. Feltehetően a sértett nem sorolható a prostituáltak kategóriájába. Megélhetési gondjai lehettek…hogy rosszul mérte fel a következmények lehetőségeit? A kényszer nagyúr!

    2. A szexualitás mindenkinek a magánügye, perszonális terébe tartozó életfunkció. Közvetett összefüggést jelent(het) azzal, hogy a melegek látvány-felvonulását engedélyezzük. Nem ezzel fogadjuk el a másságot.

    3.A rejtett agresszivitás öröme…majd üzleti előny érdekében, illegális kereskedelem formájában, kikerül a társadalomba. Ezeket a felvételeket nézik sokan…ami a saját elkülönített életterében, szíve-joga…de lát(hat)ják a gyermekek is…Hát ez már sokkal veszélyesebb következményekkel jár.

    4. Illegális üzleti tevékenység miatt is büntetést érdemelnek a súlyos testi sértés ténye mellett.

  6. zed szerint:

    “Már a kutatásaim első néhány hete után szembesülnöm kellett azzal, hogy Magyarországon rendszeresen aláznak meg, gyaláznak meg, fosztanak meg emberi méltóságuktól embereket egy sötét, perverz biznisz érdekében. Később szereplőkkel, producerekkel, disztribútorokkal elbeszélgetve az is világossá vált, hogy nem sok olyan ország van, ahol ilyen szervezett keretek között működik ez a bestiális iparág.”
    http://atv.hu/belfold/2008_sze_tvrtko__magyarorszag_az_extrem_porno_hollywood_ja___video.html

  7. nem jani szerint:

    Vátesz: Elég ha simán lecsukják őket és véletlenül elhíresztelik a börtöben, hogy kisfiúkat erőszakoltak meg. A bünti akkor kezdődne igazán!:)

  8. pántli szerint:

    Gulyás Zed…..Ezt pont te írod?Elég jók nálatok a plafon,hogy nem szakad rád!

Itt lehet hozzászólni !