Bajnok lett a Csepel DSE női felnőtt csapata

Csepeli Hírmondó, Mr.Gabee, Csepel.info

A Csepeli Hírmondó Facebook oldalán olvasható, hogy történetük legnagyobb sikerét érték el a Csepel DSE kézilabdázói, miután a női felnőtt csapat megnyerte az NBII déli csoportját. Ezzel megnyílt számára a lehetőség, hogy egy osztállyal feljebb, az NBI/B-ben folytassa a küzdelmeket a következő szezonban, ehhez azonban még osztályozó mérkőzést kell vívnia. Egyelőre azonban sem az ellenfél, sem az osztályozó meccs időpontja nem ismert.

Csepel sportéletében is jelentős az esemény, mert hosszú évtizedek után sikerült újra komoly eredményt elérni felnőtt szintű csapatsportban.

Gárdonyban lépett pályára együttesünk a tabella második helyén álló Gárdony-Pázmánd ellen csütörtökön, s a hátralévő három fordulótól függetlenül már akkor is bajnoknak számított a Csepel, ha nem kap ki nyolc gólnál többel. Az őszi idényben ugyanis 27-19-re vertük a gárdonyiakat a Laurencz László Sportcsarnokban. A lányok természetesen a győzelemért küzdöttek, de a nagy akarás és a tét miatt sok pontatlanság csúszott a játékukba. Végül szoros meccsen 23-21 arányú vereséget szenvedtek. Teljesítményüket azonban nem egyetlen mérkőzés, hanem az egész éves, magas szintű játékuk alapján kell megítélni. Minden találkozón az utolsó percig harcoltak a győzelemért. A bajnokságot végig fölényesen vezették, és úgy készülhetnek a következő három mérkőzésükre, hogy a tabella élén végeztek. Kitűzött céljukat elérték, a bajnoki címet megszerezték. A mérkőzés után kellemes meglepetés érte a lányokat Gárdonyban, mert noha a meccs zárt kapus volt, a sportcsarnok előtt lelkes csepeli szurkolók csapata ünnepelte a bajnokokat.

Forrás: Csepeli Hírmondó

Itt lehet hozzászólni !