Állambiztonság, külkeres hálózat és a titkos bolgár szál – Ismerje meg Dobrev Klárát, a Vörös polip miniszterelnök-jelöltjét!

Pesti Srácok

Bejött a papírforma: vasárnap a(z) MSZMP MSZP DK bejelentette, hogy Dobrev Klárát szeretné miniszterelnöknek. Valahol szürreális, félelmetes és mégis rendszerszerű, így egyáltalán nem meglepő, hogy még 2021-ben is egy kommunista, posztkommunista, globalista klán jelöltjét választották.

Ha végignézünk a rendszerváltáson és az azóta eltelt három évtizeden, ez talán nem is történhetett máshogy. Nekünk Dobrev jutott. Nem azért, mert megérdemeltük – hanem, mert olyan erőt képvisel, amely még mindig megkerülhetetlen és valószínűleg legyőzhetetlen. De nem adhatjuk fel ellene a küzdelmet. És ismerjük meg őket. A teljes cikket itt olvashatják el.

 

9 hozzászólás “Állambiztonság, külkeres hálózat és a titkos bolgár szál – Ismerje meg Dobrev Klárát, a Vörös polip miniszterelnök-jelöltjét!” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Látom akartok még egy méretes pert a nyakatokba!

  2. kismiska szerint:

    A cikkből nem sikerült “megismerni” Dobrev Klárát csak a nagyapja-apja bűneit idézték fel…

  3. Tóth Ervin szerint:

    Nem vagyok DK hívő, de hányingert kapok az ilyen lejárató kampányoktól, bármely oldal csinálja.

  4. Gyula szerint:

    Kezdődik… 😁
    A járványkezelés nem ment ennyire?

  5. pl szerint:

    Mocskos gazemberek!

  6. kormánypárti szerint:

    János, ne fenyegetőzz! Láthatóan jól érzed magad Pirike társaságában az MTI fotóján. Mesélj, megvolt? Az élet Apró örömei ugyebár… te csak a kommunista eszméidhez vagy képes hű maradni, máshoz nem igazán. 😀

  7. Horváth János szerint:

    Hogy mondták a filmben? Ez nem fenyegetés, ígéret! Az, hogy neked tetszik az ilyen
    mocsok írás, téged minősít! Az én eszméimmel ne fáraszd magad, úgysem értenéd!

  8. Nagyapó szerint:

    A Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz Dobrevék után, ugyanis 2017. március 17-én Dobrev Klára vezérigazgató az Altus Portfólió Kft. nevében 35 millió forint kölcsönt adott a Czeglédy Csaba által irányított Human Operator Zrt. részére oly módon, hogy a 35 millió forintos kölcsön összeget nem a Human Operator Zrt.-nek utalták el, hanem annak százszázalékos tulajdonában álló Human Operator Service Kft. bankszámlájára. 2017 januárjában már végrehajtási eljárás folyt a Human Operator Zrt. ellen, a bírósági végrehajtó 2017. február 21-én zárolta a Human Operator Zrt. valamennyi számláját, ezért kellett a kölcsönszerződésben szereplő 35 millió forintos összeget egy másik gazdasági társaság, a Human Operator Service Kft. bankszámlájára utalni. A kölcsönszerződést az Altus Portfólió Kft. részéről Dobrev Klára írta alá, míg a Human Operator Zrt. részéről Czeglédy Csaba volt az aláíró.
    Ezt hívják TARTOZÁS FEDEZETE ELVONÁSA BŰNTETTÉNEK!!!
    Esetleg megélhetési bűnözésnek?😀😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Biztos, hogy jó helyen kaparászik?

Itt lehet hozzászólni !