Célegyenesre fordult az új MOL Bubi

Varoshaza, Mr.Gabee, Csepel.info

Lehet, hogy egy kép erről: kerékpár és szabadtéri
Bár a MOL Bubi megújításán még dolgoznak a szakemberek, azonban ma már bárki felfedezhet egy-egy új bringát a főváros különböző pontjain.

Április 15-től a BKK – Budapesti Közlekedési Központ 100 munkatársa 230 db új kerékpárral teszteli a rendszert. Ennek során a regisztrációs és bérlési folyamatokat vizsgálják, illetve a rendszer adatkommunikációs kapcsolatait ellenőrzik.

Ennek a lépésnek az a lényege, hogy a megrendelő kiszűrje az itt jelentkező hibákat. A tesztelés kizárólag akkor léphet a következő szintre, ha minden rendben működik, vagy a tesztek során észlelt esetleges hibákat kijavították. A próbaüzem következő lépésében a BKK már 200 főre növeli a tesztelők létszámát, akik a valós helyzetnek megfelelően, komolyabb terhelés mellett figyelik a működés során jelentkező esetleges hibákat. Az éles indulás feltétele az, hogy több napon keresztül hibamentesen működjön a rendszer.

Milyen lesz az új MOL Bubi❓
Hét évvel a fővárosi közbringarendszer indulása után nem csak a MOL Bubi logója, arculata, hanem a szolgáltatás is megújul:
👉 1200 teljesen új, az eddigieknél 3,1 kg-mal könnyebb kerékpár érkezik Budapestre,
👉 az új bringákat fújt, defekttűrő gumikkal szerelik fel, ami a korábbi szivacstömlős kerekekkel szemben jelentősen könnyebb és gyorsabb haladást biztosít,
👉 egyszerűbb használatot biztosító okoslakat és egy praktikus mobiltartó is lesz a bringán,
👉 felhasználóbarát, új weboldal és applikáció készül, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet intézni a biciklik bérlését,
👉 új, megfizethető díjszabás lesz, megszűnik a kauciós díj.
Azaz a fővárosban közlekedők egy modernebb, könnyebben használható, ráadásul – az új üzemeltetési struktúra miatt – a Főváros számára takarékosabb MOL Bubit vehetnek birtokukba, mely támogatja a fenntartható és élhető Budapest vízióját. Bővebben: t.ly/Wxd3 🚲 #Budapest #BKK

4 hozzászólás “Célegyenesre fordult az új MOL Bubi” bejegyzésre

  1. pl szerint:

    Kihozzák Csepelre?

  2. Tóth kati szerint:

    K..va fontos.

  3. pl szerint:

    Te hülye vagy, eszembe sem jutna téged kérdezni, v szóba állni veled…
    -tudod- van az a szint, ami alá nem süllyedek!

  4. G szerint:

    Annyira szuper lenne, ha elérhető lenne Csepelen is a szolgáltatás, már ha csak 1 állomás lenne pl a Szent Imre térnél, az is tökéletes lenne.
    Kedves Varosvezetes!
    Van mód legalább egy megállóhely kialakitasara?

Itt lehet hozzászólni !