Megmenekült a hitelcsapdából a Neoton csepeli sztárja

Blikk

Mindig akad tennivaló a ház körül, ez különösen igaz Pál Éva portájára! Miután megmenekült a kilakoltatástól a Neoton Família egykori sztárja, tulajdonképpen új otthonra lelt Csepelen, ám a felújítás újabb megpróbáltatások elé állítja.

– Március végén újra kellett csatornázni a kertben mintegy 25 méteren, ugyanis annak idején összecsapták a munkát. Ez nem olcsó mulatság, még arra is külön díjat számolnak fel, hogy visszatemessék az árkot, ezért inkább lapátot ragadtam. Kis híján bele is rokkantam – mesélte a Vasárnapi Blikknek az énekesnő, aki egy vagyont költött a munkálatokra.

Éva amikor fiával az új házba költözött, hamar lakhatóvá kellett varázsolniuk az ingatlant, csatornáztak, villanyt, gázt és vizet szereltek.

– Úgy voltam vele, hogy minél előbb legyünk meg vele, hát most ennek iszom a levét. Volt egy nagy dugulás, és kiderült, hogy a kertben beroppantak a csövek. Nem csoda, a kötelező 1 méter helyett csupán 30 centi mélyre ásták le, ráadásul kültéri helyett beltéri csöveket fektettek – sorolta a hibákat az énekesnő.

Mivel félretett pénzüket felemésztette a javítás, Éva amit lehetett, inkább maga oldott meg, így a föld visszalapátolását is.

– Most találkoztam a fizikai korlátaim határaival. A lapátoláskor meghúztam a derekam, a combom külső részét és a térdemet is, ami alaposan bedagadt. Rögtön elmentem a piacra édeskáposztát venni. A leveleiből csináltam kötést a térdemre, le is húzta valamelyest a duzzanatot – árulta el Éva, s hozzátette, mindezek ellenére nagyon jól érzi magát. Bár most fizikailag kissé elfáradt, lelkileg jobban van, mint valaha.

– Még az ásást is élveztem, mert végre jó idő van! Lassan lehet csinosítani a kertet is, készülök megcsináltatni az előteret. Várom már a nyitást és hogy újra színpadon állhassak, hiszen van egy 40 perces műsorom régi Neoton-dalokból. Már kerestek Debrecenből, Nyíregyházáról és Pécsről is, hogy mennék-e fellépni. Amint megnyitják a helyeket és zöld utat kapnak a zenészek, énekelni fogok – jelentette ki.

Politikai pályára léphet

Pál Éva a 2022-es országgyűlési választásokon megméreti magát Csepelen az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) színeiben. Egyenesen a párt vezetője, Szanyi Tibor (64) kérte fel őt a feladatra, amit az énekesnő megtiszteltetésként él meg.

– Szociálisan érzékeny vagyok, valamint boldog, ha részt vehetek a közügyekben, és ezzel az emberek érdekeit képviselhetem – nyilatkozta lapunknak Éva.

Forrás: Blikk

4 hozzászólás “Megmenekült a hitelcsapdából a Neoton csepeli sztárja” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    A szürke színű PVC cső nem jó a föld alá, legfeljebb kábelhez. Viszont a narancssárgát is célszerű homokágyban elhelyezni.

  2. Horváth János szerint:

    Mit nem mondasz? Régen csak szürke volt.

  3. kormánypárti szerint:

    A földbe eternitcsövet kellett volna lefektetni.

  4. Horváth János szerint:

    Régen nem volt a valódi Eternit hanem azbesztcement csövek voltak. Én a szürke műanyagot raktam le 1985-ben mikor építettem a házam, semmi baja. Max az volt
    a szar, hogy az idomok hegesztve készültek és elég sérülékenyek voltak.

Itt lehet hozzászólni !