Autóbusz ütközött személyautóval az Ady Endre úton

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónk a cikkünk megjelenése előtti percekben értesítette Mr.Gabee-t hogy baleset volt a 148-as buszon pénteken 19:30-körül az Ady Endre úti Dunapacknál. Elmondása szerint busz és egy személyautó ütközött:

A buszon voltam 2 gyerekemmel. Mind a ketten nagyon megütötték magukat, pedig ültünk de nagyon nagyot kellet fékeznie a busznak és becsapódás is volt (elég durva volt). Mindenki elesett kb a buszon. Az autó sofőrje volt a hibás. Úgy tudom, hogy nincs komolyabb sérült. Én szálltam le utoljára és a sofőr kérdezte kell-e nekünk mentő és mondtam hogy nem.

Akinek van bármilyen információja az esettel kapcsolatosan, esetleg képe van, írja meg a fórumba, vagy a csepel.info@gmail.com címre.

5 hozzászólás “Autóbusz ütközött személyautóval az Ady Endre úton” bejegyzésre

  1. Gy.A. szerint:

    Mi is 2 kisgyermekkel ultunk a 2.ajtonal levo jobb,es bal o.-i kettesulesben.A hidrol lejottunk,es a Papirgyar elotti megallonal,lehuzodtunk,hogy mellettunk elmenjen egy mento.Ekkor szabalytalanul megprobalt elozni,az emlitett auto,de az utolso pillanatban,lefekezett,es duhosen dudalt a buszra.Nagyon megijedtunk,mert pont mellettunk tortent.Nehany perc mulva,az auto beellozott minket,kitette az elakadasjelzojet,majd tovabb ment,es hirtelen,direkt befekezett,az elozmenyek megbosszulasa miatt…A soforunk,hiaba fekezett,mar nem tudtuk elkerulni a csattanast!Az auto soforje,felhaborodva,kiabalt,mintha a busz hibaja lenne,de mi leszalltunk,es hazaindultunk.A busz eleje osszetort,a szelvedoje berepedt,de szerencsere senki sem serult meg.Az auto mellett haladtunk el,annak szinte semmi baja,nem volt,mint ahogy a soferjenek,es az utastarsanak sem.Hazafeletartva lattuk a helyszinre erkezo rendor es mento autot.Nem a buszsofor volt a hibas,szandekos baleset volt!

  2. Kovács Szilvia szerint:

    Tisztelt Hozzá szóló!

    Nem tudom mire alapozza a feltelezeseit.
    Ugyanis amiket itt elmondott arról árulkodik nincs vezetői engedelye
    és a KRESZ-hez is keveset konyit.
    Az az autó csak abban hibázott hogy szabálytalanul előzte meg a buszt,
    záró vonal át lépésével. Amikor elénk jött nem satufekezett, lassított
    de nem állt meg. Mi még menet közben mentünk bele. Nem bevagott a
    busz elé es hirtelen belefekezett.
    Akkor szándékos lett volna.
    Tisztelettel: egy utas

  3. pl szerint:

    Gy A; KSz: mindketten leírtátok, hogy történt… és angolosan távoztatok.
    ez olyan magyarosch! 🙂
    “de mi leszálltunk, es hazaindultunk”
    ui.
    Szilvi, ugye te nem az a Szilvi vagy?

  4. kormánypárti szerint:

    Minek kell este kisgyerekkel mászkálni?
    A busz fedélzeti kamerája feltehetően rögzítette a történteket. El tudom képzelni, ahogy a baleset okozója üvöltözik bocsánatkérés helyett, elég jellemző.

  5. YT szerint:

    Úgy hangzik mint a berki sztori.

Itt lehet hozzászólni !