Levizelték Gyurcsány Ferenc házát

Levizelte Gyurcsány Ferenc házát, majd az orrát is kifújta az épületre az a férfi, aki tárgyalni érkezett a DK elnökéhez – mindezt Hír TV Informátor című műsorának kamerája is rögzítette.

A hirtv.hu beszámolója szerint a titokzatos „úriember” megérkezett Gyurcsány Ferenc házához, leparkolt a robogójával, könnyített magán, majd zakót húzott és becsöngetett a korábbi miniszterelnökhöz, miközben várakozott, újból könnyített magán, mégpedig sportembereket megszégyenítő módon a levegőbe fújta az orra tartalmát.

S, hogy kiről is van szó?

Az Informátor megtudta, az illető Tóth Tamás, aki karrierje elején a K&H Bank és Lízingcégnél töltött be vezető szerepet, ahol kitanulta az autófinanszírozás rejtelmeit.

A pénzügyi cégnél pont ebben az időszakban robbant ki a Kulcsár Attila nevével elhíresült bróker botrány, amelyben végül mintegy 8 milliárdos vagyoni kár miatt ítélték el később a cég vezetőjét. Ebben az időben kellett máig tisztázatlan körülmények között távoznia Tóthnak is a cégtől. Tóth Tamás ezt követően befektetők bevonásával megalapította a Planet Lízing kft-t, ami első hallásra 2006-ban teljesen indokolatlan volt, hiszen akkoriban minden bank rendelkezett saját lízing céggel. Mivel 2008-ban a gazdasági válság nagy mértékben sújtotta az iparágat és 2010-ben a Fidesz került kormányzati pozícióba Tóthnak új lehetőségek után kellett nézni. A vállalkozónak ekkor irányult érdeklődése a sportélet felé és 2010 júniusától átvette a röplabda szövetség irányítását.

Tóth Tamásnak a röplabda kaland sem sikerült simára… A Magyar Röplabda Szövetség egy 2014-ben közzétett vizsgálata szerint: 2011-ben már 18 milliós mínusszal zárt, de 2012-ben a veszteség már 54 millióra ugrott, így a teljes adósság elérte a 83 millió forintot.

Köztudott, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal egyik, hanem legjobb információ forrásokkal rendelkező politikusa. Nagy valószínűséggel a DK elnöke Tóth Tamást jó kapcsolatai és értékes információi miatt tartja közel magához.

Fotó: Hír TV

Forrás: 888

14 hozzászólás “Levizelték Gyurcsány Ferenc házát” bejegyzésre

  1. kerdes szerint:

    Hmm… Melyik rendszerben is volt, hogy ügynökök figyelték a rendszernek nem tetsző elemeket?

  2. kormánypárti szerint:

    Vagy megjelölte a területét ez a kultúrlény vagy ott szokta elvégezni a dolgát ahol éppen rájön a szükség. Majd holnap elmondja, hogy vízhajtó hatású menedzsertablettákat szed. Megérdemli az eljárást a köztisztaság szennyezése miatt, legalább egy kis pénzt visszaszolgáltat. Bízom benne Hugyos Tomi vitt egy kis covidot az alkesz sz@rláda főnökének.

  3. Hozzászóló szerint:

    Ez a hír így nem teljes, ám! Akik ennek az esetnek szemtanúi voltak, arról számoltak be, hogy vizelés közben ez a huncut ember egy hangosat is fingott. A fő probléma itt valójában az, hogy mindezek után nem fertőtlenített és mosott kezet ez a gazdasági szakember(rövidítve: gazember) emiatt helyénvalónak és jogosnak érezném ha a járványügy járna el ebben az ügyben.

  4. Horváth János szerint:

    És pont akkor volt ott a stáb! Milyen szerencse!

  5. robi szerint:

    Gazdag ország vagyunk, van itt közpénz sok ezer megfigyelőre.

  6. kormánypárti szerint:

    Ha gyilkosságot rögzítettek volna a nem apró Apró-villa tövében, az ellenzéki hozzászólókat akkor is csak a bizonyíték megszerzésének körülményei érdekelnék. Viszont az elgondolkodtató, hogy Hugyos Tomink miért az utcán végezte el folyó ügyét, ha utána úgyis bement. Milyen figyelmes úriember, hogy vendégségben nem akar elkéredzkedni a mosdóba…mikor is kapta el gyurcsányiné a koronát? Vajon a korábban a gyurcsányi-villában elszállásolt migrének megtanulták használni az illemhelyet? Mert azt láttuk, a vonatokon mit hagytak maguk után a társaik.

  7. Nagyapó szerint:

    Ott voltak a kamerák, akárcsak Wittinghoff, Borkai, Szájer, Strache esetében!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. PáLoS TReND szerint:

    …ez a lehető legkevesebb…- amit 1 elszánt szavazó megtehet ezért az igazmondóért!!!

  9. kerdes szerint:

    nagyapo: tehát egykutya mindenki. Akkor miben is különböznek egymástól? Büszke is rá?

  10. Horváth János szerint:

    Ezekből a képekből szart se lehet felismerni, s mint tudjuk mást nem tehet közzé törvé-
    nyesen. Így azt mondanak, amit akarnak. Ls aztán még 1-2 gondolat: ha valaki a fal felé
    állva húgyozik, az nem fordul meg és nem jön el onnan 2 métert, csakhogy ország világ
    lássa, amint húzza a cipzárt. Másrészt mióta szokás a cipzárt a derekunk tájékán húzo-
    gatni?

  11. kormánypárti szerint:

    János, gyurcsányi úgy gondolja, neki joga van kamerával megfigyelni a közterületet is. Vesd össze a gúgli utcaképpel, látni fogod, ugyanaz a helyszín, a kamerák holtterében állt a manusz a fal mellé:
    https://www.google.com/maps/place/Budapest,+Szeml%C5%91hegy+u.+42,+1025/@47.5226918,19.0300953,3a,53.1y,343.25h,92.17t/data=!3m6!1e1!3m4!1sR2Q_jVSRUXdcrDLPQzfgrA!2e0!7i16384!8i8192!4m5!3m4!1s0x4741deacaf1b7395:0x974af68471119790!8m2!3d47.5226365!4d19.0299984

    Motoros ruhát visel, ami olyan, hogy a nadrág és a felsőrész összecipzározható egymással, hogy a motoron előre dőlve ne lógjon ki a derekad. Úgy látom a képeken, amint leszállt a kétkerekűről, nekiállt leengedni a felgyülemlett kondenzátumot, még a sisakot sem vette le a fejéről. Márpedig ha bukósisakot viselsz, előre kell hajolnod, hogy a bukótól ráláss a sliccedre, amit közvetlen a fal mellett nem tehetsz meg, különben lefejeled a falat.

  12. Horváth János szerint:

    Ha megnézed a 888 oldalán a hírt, láthatod, hogy farmerban van. Ezek után elfelejthetsz!

  13. Zsivány szerint:

    Megoldási javaslatom:

  14. Gratulálok szerint:

    Gratulálok, ez aztán az újságírói színvonal!

Itt lehet hozzászólni !