Törölte a DK-s polgármester a kínai vakcinás posztját, a lakosok tiltakoznak

Mandiner

A 18. kerületiek nagyon felháborodtak Szaniszló Sándor posztján: megírták neki, hogy ők elfogadták volna az oltást. A polgármester később törölte a posztját és alatta a felháborodott kommenteket – de a Mandiner most közli a törölt posztot is!

Szaniszló Sándor a Facebook-oldalán közölte, hogy több száz adag kínai koronavírus vakcinára nem volt jelentkező, ezért a megmaradt készletet a kormány még ma elszállítja.

A 18. kerület polgármestere levelet írt Kásler Miklós miniszternek, hogy a kieső oltóanyag-mennyiséget azonnali pótolja olyan

„Unió által engedélyezett vakcinával, amelyik iránt megvan a közbizalom”.

S azt is kérte, hogy amennyiben lehetséges,

ilyen esetben tegyék lehetővé a soron kívüli oltásokat a többi regisztrált lakos számára!” 

Az oltási sorrend meghatározása ugyanis nem tartozik az önkormányzatok hatáskörébe. Majd azzal zárja a posztját, hogy továbbra is kérnek mindenkit, hogy jelentkezzenek az oltásért.

FRISSÍTÉS: A DK-s politikus az óriási felháborodás hatására azóta törölte az említett bejegyzést.

A legtöbb kommentelő döbbenten olvasta a polgármester bejegyzését. Volt, aki csak annyit írt: „Visszaküldték . ..?!” Más azon háborog, hogy a 74 éves édesanyja még mindig vár az oltásra és a háziorvosnál jelezte, hogy a kínai vakcinát is elfogadja. „Miért nem kapott akkor értesítést?” – teszi fel a kérdést.

Volt, aki teljes levelet írt a polgármesternek.

„Kedves Szaniszló Úr! Mi itt a kerületben bölcsődei dolgozókként és oltásra regisztráltakként nagyon szívesen felvesszük a kínait, oroszt, bármelyik oltást. Ezt már jeleztük Önök felé mindenféle csatornán keresztül. Nem értem, hogy ilyenkor legalább miért nem kerülhetünk sorra, ha már vissza kell küldeni ezeket a fel nem vett oltásokat.”

Néhány órával később Szaniszló Sándor törölte posztját, és ezzel az alatta sorakozó felháborodott kommenteket is. Lapunk a cikkben azért így is közli a törölt posztot az utókor számára.

Forrás: Mandiner

20 hozzászólás “Törölte a DK-s polgármester a kínai vakcinás posztját, a lakosok tiltakoznak” bejegyzésre

  1. kismiska szerint:

    “A kerületi háziorvosok levelet kaptak Dr. Sára Botond kormánymegbízottól, ami szerint a be nem adott vakcinákat átviszik olyan háziorvosoknak, akik azokat hamar be tudják adni a soron következő, regisztrált személynek”– mondta a DK-s polgármester. A korábban a kerületi háziorvosokhoz érkezett 2680 adagból pedig több százat nem sikerült beadni – Szaniszló szerint a bizalom hiánya miatt.
    A kínai vakcinák beadásához 3-4 telefonhívásra volt szükség, 2600 oltóanyaghoz 9-10 ezer hívást kellett indítani úgy, hogy nem tudták az összeset beadni”

    Tehát akkor a Sára Botondal játsszák le a meccset a felháborodott kommentelők.
    Szaniszló oldalán fent van Sára Botond utasítása.
    https://www.facebook.com/SzaniszloSandorOfficial/photos/a.245213783078344/774200356846348/?type=3

  2. kormánypárti szerint:

    A poszt a gyurcsányista sz@rkeverő hangulatkeltéséről szólt. Azokat kell beoltani, akik előrébb vannak az oltási sorrendben, nem akárkiket. Akinek nem kell a kínai készítmény, az lemond az elsőbbségéről és mehet a sor végére. Mint látható, a közbizalom megvan, de ettől még létezik kivétel, néhány válogatós ember, akiket az ellenzéknek sikerült megtévesztenie.

  3. Horváth János szerint:

    Mi a faszt hazudozól?

  4. Nagyapó szerint:

    Tegnap 213 beteg halt meg és 1174 ember van lélegeztetőgépen! A DK-s irányította moslékkoalíciónak ez kevés, ezért folytatják az oltásellenes kampányt. Ami rossz az országnak, az jó az ellenzéki vezetőknek!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Sántha József szerint:

    Elegem van az ellenzék szidásából és a sikerpropagandából! Minősíthetetlen a regisztráció kezelése. Egy napon regisztráltunk a feleségemmel, talán az első vagy a második napon amint megnyílt a felület. Ma közölte a háziorvosom, hogy csak a feleségem van a várólistán én nem. Ki az az informatikusnak csúfolt falaki aki olyan rendszert tesz közzé amelyben egy TAJ számmal többször lehet regisztrálni, egy email címmel pedig nem? Nem érdekel hanyadikak vagyunk Európában, az érdekel mikor kapom meg az oltást 5, 50 vagy 500 nap múlva. Mindegy hogy melyiket. Amatőr, korrupt banda!

  6. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Hol folytatnak oltás ellenes kampányt?

  7. kormánypárti szerint:

  8. Nagyapó szerint:

    Sántha József! Nekem meg az ellenzék rosszindulatú hülyeségéből van elegem. Feleségem és én egyszerre, azonos e-mail címről regisztráltunk. Háziorvosunk egyszerre hívott be és oltott minket. A regisztrációt figyelmesen kell kitölteni! Lehetőség van újra regisztrálni, vagy módosítani!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. Nagyapó szerint:

    Horváth János! Például Szaniszló Sándor, valamint azok a polgármesterek, akik nem küldtek kisegítőket a háziorvosoknak a 2., 3., 4., 7., 9., 11., 13., 14., 18, 19. kerületekben.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  10. Attila szerint:

    Nagyapó még bírja, bírja, bírja….

  11. pl szerint:

    Nagyapó érzed már a hullaszagot?!

  12. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Csak maga képes ekkora faszságot leírni!

  13. Sántha József szerint:

    Tisztelt Nagyapó!
    Köszönöm tanácsát. Mivel 2021. január 14-én a regisztrációkor megadott email címre megkaptam az első kampánylevelet – és azóta még hatot – én naív úgy gondoltam rendben van a regisztrációm. Ha már a rendszert kifejlesztő “szakembereknek” eszükbe sem jutott visszaigazoló levelet generálni a regisztrációról, amit már a pár tízezer forintért kapható webshop rendszerek is tudnak.
    Véleményem szerint gyorsan összedobtak valamit parasztvakításként, regisztráljatok emberek, jobb híján ez is valami, csinálunk valamit a Kormány a helyén van.
    Sajnos később erre a sz@rra építették fel ez egész oltási “tervet”!

  14. Realitást szerint:

    “Jön a STUPID-19 vakcina!!!  Nyílt levél Karikó Katalinnak!  Tisztelt Hölgyem! Ön nagyszerű munkát végezve, kollégáival megalkotta a Covid-19 vakcinát. Köszönjük és szívből gratulálunk! Majd egyszer talán meg is kapjuk, de a nagy EU-s szájtépők hülyeségekkel voltak elfoglalva, így elfelejtettek rendelni. Sajnos most egy újabb, az eddiginél sokkal veszélyesebb vírus, a STUPID-19 jelent meg Magyarországon és a világon! Ez a vírus elsősorban az agyat támadja meg, de a zsigerekig hat. Kik a veszélyeztetettek és miről ismerhetők fel? Elsősorban olyanok, akiknek semmi sem jó! Mondataikat így kezdik: Mé ‘ nem így…? Mé’ nem úgy…? Főként azzal elégedetlenek,… ami volt, ami van és ami lesz! Mindenhez IS értenek, legyen az orvosi, jogi, gazdasági kérdés hiszen többnyire sikeresen elvégezték az általános iskola néhány osztályát. Főként kommentek írása közben támadja agyukat, vagy annak helyét a vírus. Ilyenkor fröcsögnek mindenre, ami történik. Írásaikban nem zavarja őket írásjel, igekötő, nagy kezdőbetű, vagy a – ba, – be, – ban, – ben totális keverése. Semmi és senki nem jó nekik és általában mindenért a zoooobán a felelős. Ha a vállalkozók adócsökkentést kapnak, akkor rohadjanak meg! Ha a fiatalok, akkor azok is! Ha a nyugdíjasoknak pénz jön, akkor mé ‘ csak ennyi, ha a fiatal házasok kapnak kedvezményt, mé’ nem ők. Mé ‘ épül stadion, uszoda, múzeum, mé’ nem “osztogassák” ki azt a pénzt közöttük, akik annyi jó kommentet írnak a közjóért. Kedvenc szavaik, kifejezéseik: -rohadjon meg! -a jó k..rva anyját! -ezt is “eeelopta” a…! -“dögőne” meg! -bezzeg… -nekünk mikó ‘ lesz má ‘? -nekem mé’ nem jár…? A STUPID-19 egyre nagyobb károkat okoz, ezért nagy tisztelettel arra kérném kedves Katalin, hogy dobjon félre minden mást, alkossa meg a hülyeség elleni vakcinát! Csak itthon nagy tömegeket kellene beoltani! Kérem legyen belőle amerikai, francia és orosz feliratú is, hogy válogathasson, vitatkozhasson, veszekedhessen rajta a sok kedves beteg! Legyen “chipes” és GPS-es is! Legyen vak cina is, meg látó cina is! Legyen nyalókás, Hello Kittys és Exatlonos is! Legyen kormányközeli és ellenzéki (abból jó sokat!!!) vakcina is! Kedves Katalin! A feladat adott! Kérem alkosson! 22 tavaszáig megbolondulunk! Tisztelettel: I. Zs. (Mé ‘? Csak!)”

  15. Horváth János szerint:

    Csak nem be vagy szarva?

  16. Realitást szerint:

    Inkább próbáljon meg koncentrálni a helyesírásra (hazudozól ?! – péntek 10.28) és hozzászólásainak a normál emberi kommunikációhoz közelítő stílusra.

  17. Nagyapó szerint:

    Realitást! Nincs igaza. Horváth János csak igazodik a baloldal “új hejesirásához” lásd Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó “képviselőbe folytani a szót”, Molnár Csaba „únió” Gyurcsány: Szoritok nektek!”, „Europi Egyesült Államok”😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  18. Horváth János szerint:

    Realitást!
    Ennyire várod a vakcinát? Reménykedsz, hogy segít rajtad?

  19. Horváth János szerint:

    Nagyapó!
    Tudja a helyesírás javítható, de a gumi gerinc nem cserélhető! Ne reménykedjen!

  20. Gyula szerint:

    “Feleségem és én egyszerre, azonos e-mail címről regisztráltunk”
    Nagyapó, ezt te is tudod, hogy így nem igaz! 😁
    Mindemellett, aki nem oltat, mindegymivel, egy idióta. Személy szerint szarok rá, hogy hogy oldja meg a kormány, de EU szinten csak-csak jól áll a beszerzés, csak be is kellene már azokat adni.

Itt lehet hozzászólni !