Tegnapi újság: Szent Imre tér 1994-ben

Mr.Gabee, Csepel.info

A legnagyobb videómegosztó oldalt böngészve egy gyöngyszemet találtunk, mely 1994. február 14-készült, az egykori Szent Imre térről. A videó a következő van írva: 

Pár jelenet a full Ikarus-os Csepel Szent Imre térről. Nem ezért voltam ott, no de azért pár jelenetet mindenképpen kellett csinálnom. Akkoriban ez nem volt nagy szám, sőt mindennapos látvány volt, semmi extra, ezért csak úgy épphogy filmezgettem sajnos. Pedig ma már órákig el tudnám bámulni ezt a látványt. BKV és Volánbusz Ikarus áradat. BecsVision 2001.

5 hozzászólás “Tegnapi újság: Szent Imre tér 1994-ben” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    És a buszsofőr akkor még azt mondta a mikrofonba, hogy ” A tanácsház tér következik”. Máig nem értem, hogy miért kellett átszámozni a buszokat , villamosokat.

  2. Lennox szerint:

    Tóth Ervin; egyetértek. Mindig is csepeli voltam, és tudom melyik busz merre jár, de az átszámozással a mai napig végig kell gondolnom, hogy most melyik – merre? A legfurább nekem még ma is, hogy a 148-as nem a csepeli Határ útra megy. A csillagtelepi 59 – es buszok is miért lettek 36 – os szamúak? Emlékszem még az 59Y jelzésűre is, ami a Kölcsey utcánál nem fordult be, hanem egyenesen tovább ment.

  3. diszlexiás olvasó szerint:

    Ki nem tud egy dátumot egyszerűen lemásolni: a videó címében is ott van, hogy 2001. február 14.
    Még ez is csak 1996-os: https://www.youtube.com/watch?v=BGzYc3BLnyQ

  4. Gary Ridgway szerint:

    Az egykori Szent Imre tér? Mi van veled idióta? Már ’90 óta nem “Tanté” wazz.

  5. V. P. szerint:

    Hamarosan végrehajtók egy kísérletet. Kíváncsi vagyok hány ember fog cigit és pénzt kérni, ha a Szent Imre téren padon ülve internetezem. Mindenki fog kapni, de csak azon az adott napon.

Itt lehet hozzászólni !