Pékséggel egybekötött vendéglátó egység nyílik Királyerdő szívében

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr.Gabee információi szerint pékséggel egybekötött vendéglátó egység nyílik a Szent István út és a Kondor utca kereszteződésében található pavilonban.

Szerkesztőnk felkereste a leendő üzemeltetőt, és egy kisebb riportot készített vele. A beszélgetést az alábbiakban megtekinthetik:

Hogy álltok a munkálatokkal?

Igazából még csak a kialakítás elején tartunk de szeretnénk egy aranyos kis pékséget összehozni Királyerdő mondhatni közepén. Nagyon régen (ha jól emlékszem a 60as években) itt egy kis piac is volt amiről halványan de még a gyermekkoromból vannak emlékeim mivel én is tősgyökeres csepeli vagyok. Innen jött az ihlet egy része is számomra. Láttam, hogy kiadó ez a kis pavilon rész, gondoltam összehozok akkor itt egy kis pékség és falatozót,

Pontosan milyen termékek lesznek? Mit lehet tudni a készülő üzletről?

A péksütemények mellett a vásárló street food ételeket fogyaszthat majd szendvicsek, melegszendvicsek, hot-dog és panini formájában.

Amire törekedni szeretnék az az, hogy kizárólag Magyar termékeket forgalmazzak mind pékárú mind tejtermék vagy gyümölcslé tekintetében, de lesz minden ami kenyérre kenhető. Lekvárok és méz termékek széles választékban. Illetve kapható lesz üdítő, kávé vagy tea is. A pékárút egy kedves barátom, tavalyi évben nyitott pékségéből kapom majd. Ez a pékség szintén Csepelen található a Zrínyi utca 3/a alatt Top Pékség és falatozó néven.

Ki inspirált a vendéglátó egység megvalósításában?

Őt mondanám az ötletgazdának aki inspirált engem, hogy nyissak egy kis pékséget. Ezáltal kötődik az Iciri Piciri Pékség a Top Pékséghez.

Mi lesz a pékség fő különlegessége?

Legfőbb célunk, hogy a csepeli emberek ne a keltésztás silány pékárut kapják, hanem kovászolt kézműves pékárukat tudjanak fogyasztani.

Mikorra várható az üzlet nyitása?

Ami az én üzletemet illeti, a várható nyitás március második hetére számolom, de minden az engedélyeztetésektől függ.

Készülsz a nyitásig valami olyan különlegességgel a királyerdő lakóinak, ami ezen a helyen eddig nem volt?

Tavasszal (amennyiben lehetséges) az üzlet előtti részt szeretném kibérelni majd a Fővárosi Önkormányzattól és egy kis fagyizó részt kialakítani, illetve egy kis teraszt is kialakítani a vásárlok részére ahol ha szeretnék le tudnak majd ülni és el tudják fogyasztani a vásárolt szendvicsüket vagy hot-dogjukat. (persze amennyiben ezt a jelenlegi sajnálatos vírus helyzet majd lehetővé teszi.)

A lényeg, hogy szeretnénk minőségi Magyar termékekkel kedveskedni a csepeli lakosoknak.

7 hozzászólás “Pékséggel egybekötött vendéglátó egység nyílik Királyerdő szívében” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Elég messzire “szakadtam” Csepeltől, de örülök az új kezdeményezésnek, és annak, hogy egészséges magyar finomságokkal kedveskednek majd vendégeiknek.

  2. Ibolya szerint:

    Szorítok a sikerért,és gratulálok a merészségért is,hiszen azon a helyen már annyi,-de annyiféle kis bolt volt.
    Sok-sok évvel ezelőtt az a kis rész,+ körülötte,szemben vele igazi kis ” city-központ ” volt.
    Fodrásszal,zöldségessel,LOTTÓZÓVAL!!,hentessel,szuper közérttel.
    Úgyhogy hajrá!Ha jól fogják csinálni,sokan fogunk odajárni!

  3. Betke szerint:

    Reméljük alkohol nem lesz, mert volt itt már 3 zöldséges is, de a vége mindig a szeszárúsitás lett!

  4. Betke szerint:

    A bódéval szemben, a buszmegállóban kB. fél évig működött egy kis pékárus, kávézós, majd pizzázó! Hamar vége lett!☹️

  5. Nagyapó szerint:

    Remek ötlet, gratulálok! Vágyom az igazi, magyaros street food ételekre hot-dog és panini formájában.😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. Iciri Piciri Pékség szerint:

    Köszönjük a jókívánságokat.🤗
    Rendkívüli örömmel tölt el minket, hogy sokan érdeklődnek irántunk és pozitív jókívánságokkal segítenek minket.Mi is nagyon várjuk már, hogy kiszolgálhassuk a környék lakosságát illetve mindazokat akik betérnek majd hozzánk.Legfőbb célunk, hogy Magyar termelői termékeket forgalmazzunk.
    A pékárú mellett kapható lesz gyakorlatilag minden amit kenyérre lehet kenni.Lekvárok és mézek széles választékban, vaj illetve tejtermékek, üdítők és szörpök.Igaz ez utóbbiakat nem lehet majd kenyérre kenni de pohárba kitöltve könnyen fogyaszthatóak lehetnek, akár egy finom kakaó formájában egy gazdagon megkent vajas-mézes kenyér mellé.🙂
    Természetesen szeszesitalt nem fogunk forgalmazni és a falatozó jelleget is szépen lassan szeretnénk majd kiépíteni az igényekhez mérten.
    A street food termékeinket nem feltétlen kell Magyar terméknek tekinteni csak az alapanyagokat amiket majd felhasználunk az elkészítésükhöz.Célunk ezen termékek bevezetésével az, hogy a kertvárosi részen legyen egy olyan üzlet ahol nem kell feltétlenül leülnie senkinek ahhoz, hogy egyen valamit.Akár egy séta közben vagy munkába menet esetleg haza fele jövet nyugodtan megállhat nálunk bárki majd egy melegszendvicsre vagy hot-dogra, ezen kívül kapható lesz még panini amit igény szerinte meg is tudunk melegíteni de hűtött formában is kapható lesz amit otthon is elfogyaszthat majd a kedves vásárló.Kávét és teát is kínálunk majd illetve a nyári melegben reményeink szeretnénk fagyit illetve limonádét is szeretnénk forgalmazni mindazokat akik meglátogatják az Ipciri Piciri Pékséget.🙂

  7. […] Korábban hírt adtunk arról, hogy Pékséggel egybekötött vendéglátó egység nyílik szombaton reggel Királyerdő szívében Iciri Piciri Pékség néven, ahol a péksütemények mellett a vásárló street food ételeket fogyaszthat majd szendvicsek, melegszendvicsek, hot-dog és panini formájában. […]

Itt lehet hozzászólni !