Ismét benézték – vajon Münchenben is van kiegészítő lámpa?

Mr.Gabee, Csepel.info

Olvasónk arról tájékoztatta Mr.Gabee-t hogy vasárnap délután baleset történt Csepelen, a Szent István út és a Táncsics Mihály utca kereszteződésében. A balesetben két személygépkocsi ütközött össze.

A német rendszámú (München) Renault Scenic feltehetőleg nem vette észre, hogy a kiegészítő lámpa csak a jobbra fordulást engedélyezte, és egyenesen haladt tovább a Szent István úton, amikor összeütközött a Táncsics Mihály utcából szabályosan érkező gépkocsival. Személyi sérülésről nem érkezett információ.

Kapcsolódó tartalom:

Eddig össze benézett kiegészítő lámpás bejegyzések

7 hozzászólás “Ismét benézték – vajon Münchenben is van kiegészítő lámpa?” bejegyzésre

  1. Előd Erika szerint:

    Nekem olyan furcsa ez a kifejezés, hogy “benézett”. Nem pont az a baj, hogy nem nézett be?

  2. lámpa szerint:

    Most őszintén, nem lehetne végre leszerelni azt a hülye kiegészítő lámpát?

  3. Tóth Ervin szerint:

    Minden egyes alakommal megjegyzem, hogy nem sok értelme van ennek a lámpának. Az útviszonyok egyszerűen nem adnak megfelelő lehetőséget a kanyarodásra, mert ha valaki egyenesen akar menni, akkor a mögötte lévő hiába akar kanyarodni, nem tud. Most már nem is a közlekedők vétségét látom, hanem a közlekedésszervezők felelősségét. Mint ha élveznék és várnák a következő karambolt. Miért nem lehet átlátni, hogy ez a kereszteződés ilyen formában csak kárt okoz?

  4. szcs szerint:

    Félek ettől az útkereszteződéstől. Kis gyerekek ülnek a hátsó ülésen. Múltkorában zölden jöttem át az útkereszteződésen a Táncsics Mihály út felől. Mikor elhagytam a kereszteződést akkor jutott eszembe, hogy úristen, elfelejtettem benézni bal felé. Előbb-utóbb személyi sérülés is lesz.

  5. azta szerint:

    Ha az egyenesen haladók az út közepén lévő lámpát néznék(bal oldalt a vezető oldalán), akkor nem csinálnának ilyet. Azon látszik, mikor mehetnek egyenesen.

  6. Hozzászóló szerint:

    Érdemes volna a közelben nyitni egy autójavító műhelyt. Talán pár alkalmazottat is eltartana ez a kereszteződés.

  7. kormánypárti szerint:

    Münchenben ilyen típusú jelzőlámpák nincsenek.

Itt lehet hozzászólni !