Miért akarják kinyírni a liberálisok a saját szavazóikat?

Vélemény – Paranoid Android, Mandiner

A jobboldaliak, meg a normálisak, akik hallgatnak Orbán Viktorra be lesznek oltva tavasz végére, a többi hülye meg várja azokat az oltóanyagokat, amelyeket a nyugatiak sem kapnak meg.

„A hülyeségek záporában már fel sem tűnt senkinek, hogy a liberális értelmiség elégedett mosollyal az orcáján nekilátott kinyírni az ellenzéki, vagyis a saját szavazóit. A szándék első lépésben következik az ellenzéki okosok jelenlegi kommunikációjából, de a világ legokosabb és legnemesebb embereinek természetesen nincs elég esze, hogy észrevegyék magukat. Zsenikéim ugyanis azt mondják, hogy az orosz és a kínai vakcina halálos, és ők, meg akik hallgatnak rájuk csakis valamelyik nyugati oltóanyaggal engedjék beoltatni magukat.

Az az érdekes helyzet fog kialakulni, hogy a jobboldaliak, meg a normálisak, akik hallgatnak Orbán Viktorra be lesznek oltva tavasz végére, a többi hülye meg várja azokat az oltóanyagokat, amelyeket a nyugatiak sem kapnak meg.

És ez is csak Orbán mesterkedése nem vitás. Megdicsérte a kínai vakcinát, így az azonnal nem kell a sok baromnak, így jut minden normálisnak, függetlenül az oltási tervtől. A sok idióta meg várja otthon a nyugati vakcinákat, meg a vírust. Ördögi terv, erre is csak az Orbán képes. Pedig én most még ki is fecsegem. A kérdés csak az, hogy a kirívóan okos, intelligens, már-már a Kárpátok Géniuszának magasságában repülő liberális értelmiségiek miért játszanak a rémkirály kottájából?

Azt ugyanis még Orbánról sem feltételezik, hogy halálos vagy hatástalan hatóanyagot ajánlgat a saját híveinek, ugyanis az még szerintük is rosszat tenne a szavazási kedvnek.

Abból, amit most harsognak ugyanis ez következik, de nem zavarja őket. Csoda, hogy Hadházy Ákos még nem jött rá, az orosz és a kínai vakcina éppen a Fidesz szavazóknak elég és nem rinyálta tele a Facebookot, hogy az Orbán nem akarja beoltatni az ellenzéki szavazókat. Az ellenzéki értelmiségieknek és politikusoknak sosem esik nehezére egyszerre hangoztatni olyan álláspontokat, amelyek kizárják egymást. Mondjuk a szavazóiknak legalább lehetne annyi esze, hogy rájöjjenek, ebből az következik, hogy egyelőre őket nem oltják be (mert ők tudnak nemet mondani). Majd ha a németek meg a franciák után nekik is jut a Pfizeréből, vagy AstraZenecáéból, valamikor késő ősszel ők is lemehetnek a Balatonra, vagy egy sörre a sarokra, ha még élnek. Hiába, ha az ember ellenzéki, akkor áldozatot is kell hozni. Eltökéltnek kell lenni és keménynek, nemet kell mondani az oroszra és a kínaira és igent az ellenzéki véleményvezérek hülyeségeire.”

A teljes cikk itt olvasható

20 hozzászólás “Miért akarják kinyírni a liberálisok a saját szavazóikat?” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Ritka nagy marhaság, de ez kell a fideszeseknek!

  2. kormánypárti szerint:

    Te agyalágyult, a teljes cikket elolvastad?

  3. Horváth János szerint:

    Igen.

  4. Horváth János szerint:

    És még valami, ha találsz az eredetiben valami IGAZSÁGOT, szólj nyugodtan!

  5. Hozzászóló szerint:

    Ez és az ehhez hasonlatos írások meglehetősen kontraproduktívnak bizonyulnak nem csak most, hanem mindenkor. Azzal előrehaladást soha nem lehet elérni, ha valamit megpróbálok ráerőltetni valakikre, majd sértegetni kezdem azokat, akiknél a magam által jónak vélt ötletem nem lel táptalajra. Ez egy igazi szarfaszú tollából származó iromány. Kételkedni bárkinek joga van, a kételkedést világos és érthető beszéddel, tárgyilagos magyarázattal lehet csak eloszlatni. És jóindulattal.
    Mert miről is van szó? Az állampolgárok nagy többsége -mily csoda- nem túl lelkes a kínai és orosz vakcinákkal kapcsolatban. Az állampolgárok többsége nem orvos, egészségügyes, ahogy a fizetett újságírók sem azok, ahogyan a miniszterelnök sem az. Ellenben például Zacher Gábor igen, és ha ő és más orvosok egyéb lapok hasábjain kétségeiket fejezik ki valamely oltóanyag hatásfokával, vagy ne adj isten megbízhatóságával kapcsolatban, arra azért az átlagember odafigyel már. Velük szemben teljesen mindegy, hogy mit mond bármely politikus, legyen az Orbán, vagy Hadházy. Itt van egy a világot letaroló világjárvány, amelyről azért a hónapok alatt mindenki összecsipegetett innen-onnan némi ismeretanyagot. A rekordgyorsasággal elkészülő vakcinák között pedig úgy gondolom, szintén jogában áll választani az embernek, vagy preferálni bármelyiket, tekintettel például arra, hogy a történelem folyamán oly sokszor, sem a kínaiak, sem az oroszok nem éppen a szavahihetőségükről voltak híresek. A kínaiak sumákolása mellesleg ennél a vírusnál is tetten volt érhető.

  6. Balos szerint:

    Amikor a gyöngyösi meg az újbudai polgármester kikönyökli magának a protekciós oltást, de a DK meg az ellenzék közben az oltás ellen szónokol, az maga a fertő.

  7. Horváth János szerint:

    Nos, le a kalappal Hozzászóló előtt!

  8. Horváth János szerint:

    Balos!
    Sem a DK, sem az ellenzék nem az oltás ellen tiltakozik, mindösszesen azt kérik, hogy
    megfelelően dokumentált, az unióban engedélyezett anyag legyen. Ehhez pedig minden-
    kinek joga van.

  9. kormánypárti szerint:

    Már ne is haragudj János, de az oltást nem önmaguknak adják be a páciensek, hanem szervezett keretek között gyógyításra felesküdött orvosok végzik a beadást. Gondolod, hogy nem érdekli őket, mit nyomnak a betegekbe? Minden oltóanyagnak, gyógyszernek, gyógyászati készítménynek vannak kockázatai és mellékhatásai, ami nem kiküszöbölhető. A semmihez nem értő sorosbérenc brüsszeliták ismét nem végzik megfelelően a dolgukat. Mert akkora seggek! A nemzeti kormány a magyar társadalom javát akarja, ezért ahonnan csak tud próbál oltóanyaghoz jutni, hogy mielőbb megtörténjen a népesség átoltása és kialakuljon a védettség. Bizalmatlanságot kelteni az emberekben hatalmas felelőtlenség, ha az indokolatlan pánikkeltés hátterében politikai haszonszerzés áll, az megbocsáthatatlan.

  10. Horváth János szerint:

    kormánypárti!
    Hozzászóló korrekten elmondta a dolog lényegét. Neked erről Soros meg Brüsszel jut beszedbe. Sajnállak.

  11. kormánypárti szerint:

    Na és mi a dolog lényege? A történelmi múltra visszavezethető olyan általános örök érvényű igazságoknak beállított állítások, mint a ruszkik szavahihetetlensége vagy a kínaiak sumáksága? A helyzet az, hogy az oltóanyagellátás nem kielégítő. hiába tartozunk egy európai közösséghez, nekünk csak az utolsók között csorog le a korlátozott mennyiségben rendelkezésre álló vakcinakészletekből, ugyanis mi kimondatlanul is “B” kategóriájú tagállamnak számítunk. Még a Nyugat-Európába más földrészekről beáramló migriknek is előbb fog oltóanyag jutni, mint a magyar igénylőknek, ha csak az EU-ra várunk. Teljesen rendben van, hogy a kormány ahelyett, hogy karba tett kézzel várna, további megbízható beszerzési forrásokra is próbál támaszkodni. Az ellenzék is tisztában van ezzel, de neki a válság elhúzódása a politikai érdeke, ezért mondvacsinált okokkal próbálja a bizalmatlanság magját elültetni az emberek fejében az alternatívát jelentő oltóanyagokkal szemben.

  12. Horváth János szerint:

    kormánypárti!
    Ezt a baromságot kinek a tökéből szívtad?

  13. Nagy Gyula szerint:

    Először is a mesterségesen elhúzódó válság nem az ellenzék,hanem kimondottan az orbán kormány érdeke,valamint az eu-ban és nálunk sem.engedélyezett /orbán egyéni, diktatórikus engedélyeztetèse / csak egy semmilyen az Ő IDEIGLENES engedélyük alapján, ami megmagyarázhatatlan,hogy beadása után,ha nem hatásos,hogy fogják eltávolítani a szervezetből /ez csak egy ELMEBETEG suszter észjárása alapján jöhetett létre ! Persze a lényeg az a sok milliárd ,amit orbán-szíjjártó és bandája zsebében landolt már megint ! Nekik orbán kijelentése alapján az örege,betegek nyugdíjasok szükségtelenek a társadalomban,mert nem hajtanak hasznot ! Nos Őket nyugodtan lehet ideiglenesen oltani ,nem kár értük,kevesebb járadékot kell kiosztani több marad az “”””álnak/orbánnak és bandájának ! Egy szó,mint száz ez a káosz egyedül a fideSS-nek és főleg orbánnak hoz hasznot a választások szempontjából !

  14. Ábel Attila szerint:

    Kedves Gyula, jól értem, hogy Orbán Ön szerint már nem csak az Európai Unió, de a világ összes országának is a vezetője lett?

  15. Horváth János szerint:

    Attila! Ezt a baromságot honnan szívta?

  16. Tóth kati szerint:

    Hulljon a férgese!

  17. csak úgy szerint:

    Katika!

    Akkor most kínai, vagy orosz?

  18. Horváth János szerint:

    A Magyar Orvosi Kamara egyenlőre nem javasolja a kínai és az orosz vakcinák haszná-
    latát.

  19. Horváth János szerint:

    TK! Tapasztald meg!

  20. Nagyapó szerint:

    A pandémia baloldali kezelése roppant egyszerű, több halott kell, mert azt Orbánra lehet kenni (L. Arató tavasszal). De ugyanezt írta a dk-s Krekó Péter „A tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor [Orbánnak] kell viselnie a politikai következményeket.” Értik? Nem számít a napi 100 halott ember, sőt! Nem számít a napi 10-15 milliárd Ft veszteség! Sőt!
    Kik a moslékkoalíció virológus szakemberei? Az ATV-ben nyilatkozik és kijelent Zacher doktor, aki bolyong a különböző kórházak, mentők és TV-k között. Úgy vélem a Covid vírust nem lehet gyomormosással kezelni!😀 A másik szakértő egy körzetorvos (nagy virológus ő is), aki amit nem tud az nincs, azaz hülyeség. Két lapot mutogat, hogy ennyi a Pfizer vakcina dokumentációja (Zacher szerint 20 000 oldal, ki hazudik?), egyéb vakcina dokujáról nem tud!! Hasonló a dk vezérelt MOK is. Ők sem tudnak semmiről? Akkor mit csinálnak a tiszteletdíj felvétele mellett?? Ajánlom a MOK urainak elolvasásra a https://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/26397/covid-19-vedooltas-osszefoglalo cikket😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !