Koronavírus: nem javítják meg az önműködő ajtót a Csepel Plazaban

Csepel.info

Működésképtelen ajtó január 12-én: a helyzet azóta sem változott

A Csepel Plaza főbejáratának önműködő ajtaja – ami segítené a koronavírusos-betegség elkerülését – hónapok óta rossz. Így aztán akaratunk ellenére több száz másik emberrel lépünk közvetlen kapcsolatba minden egyes alkalommal, amikor bemegyünk vásárolni.

Az önműködő ajtók különösen hasznosak, sőt az sem túlzás, hogy életmentők a koronavírus járvány idején, mivel nem kell hozzájuk érni a belépéskor. A koronavírus részben az érintkezéssel terjed, tehát különösen fontosak lennének a mindennapi életben ezek az érintés nélküli megoldások. Higiéniai okokból már jóval a világjárvány előtt ilyen ajtókat szereltek fel a nagyobb bevásárlóközpontokban. A Csepel Plazában is, csak éppen nem működik. Méghozzá akkor nem működik, amikor leginkább kellene. Sőt, még csak meg sem javítják azt. A pláza nem automata ajtajait így naponta több ezren fogják meg, közöttük nyilván olyanok is, akik éppen terjesztik a koronavírust.

Utoljára december 10-én írtunk az ajtóról, ami aznap – fél napig – működött. Akkor azt hittük, hogy éppen javítják. Tévedtünk. Az akkori cikkünknél volt olyan hozzászóló, aki kifogásolta a mozgólépcsők működtetését is. A pláza egyébként magánvállalkozás, így – elvileg – a vállalkozó jól felfogott érdeke lenne az ilyen apróságnak tűnő, de valójában nagyon fontos dolgokra odafigyelni.

Csepel.info

2 hozzászólás “Koronavírus: nem javítják meg az önműködő ajtót a Csepel Plazaban” bejegyzésre

  1. csepelikerdezo szerint:

    Én lábbal szoktam “nyitni” az ajtót…
    Ha húzni kell, akkor meg a könyökömmel húzom az ajtót.

    A közjegyző egyébként nem tud tenni semmit sem? Semmilyen eszköz vagy jogszabály nincs, amivel tudna tenni valamit?

  2. Tóth kati szerint:

    Nemcsak a balliberális gyöngyösi polgármester,hanem Láshló Imre újbuda dk-s polgármestere is megkapta soron kivül a covid elleni védőoltást.Eü-i dogozónak hazudták magukat.Hányinger.

Itt lehet hozzászólni !