Ha azt mondjuk, hogy ismét benézték a kiegészítő lámpát?

Mr.Gabee, Csepel.info

Az utóbbi időben elég csak azt annyit mondani, hogy ismét benézték a kiegészítő lámpát, és mindenki mindent tud (nem is kell nagyon többet írni). Na de lássuk a részleteket:

Helyszíni információk szerint a Szent István út Erdőalja utca felől érkező Daewoo Kalos nem vette észre, hogy a kiegészítő lámpa csak a jobbra fordulást engedélyezte, és egyenesen haladt tovább a Szent István úton, amikor összeütközött a Táncsics Mihály utcából szabályosan érkező Peugeot oktató gépkocsival. A Daewoo vezetője a helyszínen elismerte felelősségét. Szerencsére senki sem sérült meg a balesetben.

Mellékesen megjegyezhetjük, hogy szerencse, hogy nem történt nagyobb baj. ugyanis az oktató autót egy tanuló vezette, illetve a Daewoo hátsó ülésén egy gyerek ült.




9 hozzászólás “Ha azt mondjuk, hogy ismét benézték a kiegészítő lámpát?” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Vajon miért erőltetik tovább ezt a kanyarodó lámpát? Jobb esetben is csak 1 vagy két autó tudna kanyarodni, a többi egyenesen menne tovább. Vagy a KRESZ- t tanítsák az autósoknak, vaghy állítsák vissza az eredeti rendet.

  2. csak úgy szerint:

    A rendszeres “benézés”, jobban lassítja a forgalmat, mint amennyire az 1-2 autót átengedő jobbra zöld, gyorsítja.
    Vizsgálnám, hogy a “benézők”, mikor és hol szerezték a jogosítványukat.

  3. SzCs szerint:

    Elõbb-utóbb személyi sérülés is lesz. Minél hamarabb meg kellene szüntetni.

  4. Sántha József szerint:

    Logikus, szüntessük meg. Ha egy szabályt nem tartanak be, akár figyelmetlenségből akár szándékosan akkor az meg kell szüntetni. Gondolom holnap az többi részben be nem tatott (tartatott) szabály, törvény megszüntetésére tesznek javalatot a tisztelt hozzászólók.

  5. Lakos szerint:

    Nem kell megszünteti a lámpát. Ezektől a kreténektől viszont azonnal elvenni a jogsit. Nincs keresnivalójuk a forgalomban.

  6. csepelikerdezo szerint:

    Teljesen egyetértek Lakos-sal!

  7. Bleki szerint:

    Csatlakozom lakoshoz !

  8. Tóth Ervin szerint:

    Nevetséges ez a lámpa. Ott állnak 1 sorban az autók a pirosnál. Zöldnél az első elmegy jobbra, a második egyenesen menne, de nem tud. A harmadik kanyarodna, de nem tud, mert a második áll előtt. Ezért felesleges fenntartani egy olyan lámpát, ami ennyi félrenézésre ad lehetőséget. Nem nagy szavak kellenek, hogy ilyen hülyék az emberek, meg olyan hülyék, meg el kell venni a jogosítványt, hanem a közlekedési szakembereknek kellene megvizsgálni a forgalmi helyzetet. Ennek a kiegészítő lámpának akkor lenne értelme, ha lenne egy jobbra kanyarodó külön sáv. Ha valahol ilyen nagy arányban fordul elő baleset, akkor meg kell vizsgálni, hogy van e értelme az egésznek.

  9. csepelikerdezo szerint:

    Tóth Ervin,
    Felesleges ennyi embernek vezetnie, ha nem látja az úttest mindkét oldalán lévő piros jelzést…

Itt lehet hozzászólni !