Felgyújtották a Csodakút Óvoda egyik tárolóját – megvan az elkövető

Mr.Gabee, Csepel.info

Videó: Facebook

Mr.Gabee információi szerint pénteken késő este felgyújtották a Csepeli Csodakút Egyesített Óvoda 1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 110. szám alatt található Csodakút tagóvodájának tárolóját.

Elsődleges információk szerint szándékos gyújtogatásról van szó. XXI.kerület Csepel Önkormányzata nemrég újította fel az udvart.

Update: Szerkesztőnk információi szerint az elkövetőt a helyszín közelében a Csepeli Rendőrkapitányság munkatársai néhány percen belül a helyszín közelében elfogták.

Pótolják a játékokat

Borbély Lénárd polgármester a Facebook oldalán írt a történtekről:

Egy hajléktalan férfi az éjszaka során felgyújtotta a Csodakút Óvoda udvari játéktárolóját. Tettének nem volt semmi oka és semmi szándéka. Ezért is érthetetlen, amit csinált. A gyerekek játékait mindenesetre megsemmisítette a tűzben.

A tárolót és a játékokat pótolni fogjuk. A tettes pedig remélem, hogy megkapja a méltó büntetését. A legjobb az lenne, ha megtérítené az okozott kárt, de erre sajnos nem látok esélyt.

– fogalmazott Csepel polgármestere.

Csepel.info

9 hozzászólás “Felgyújtották a Csodakút Óvoda egyik tárolóját – megvan az elkövető” bejegyzésre

  1. quglis szerint:

    Szabadna megtudni, hogy ki, vagy kik voltak?

  2. Béla szerint:

    Úgy hallottam, hogy az egyik hajléktalan volt.

  3. kormánypárti szerint:

    Az ovi udvarán szoktak tanyázni a hajléktalanok. Egyre pofátlanabbak. Most egy csikk okozott bajt, de ott dobálják el a feles üvegeket és a használt injekciós tűket is, emellett ott végzik el a dolgukat.

  4. Betke szerint:

    Kormánypárti, hogy jutnak be az ovi udvarára? Kerítés, kapu?

  5. Zotyesz szerint:

    Átugranak a kerítésen. Évek óta probléma, hogy odapiszkítanak a kerítéshez, bejárathoz. Sokszor a részeg alkeszokat-hajléktalanokat az sem zavarja, ha éppen ott játszanak a gyerekek. De bezzeg amikor az önkormányzat bekeményít, az országos sajtó jár ide, hogy megvédjék a szegény hugyozós-szarós-gyújtogatós társaságot 🙁

  6. kormánypárti szerint:

    Nyilván nem akkor tartózkodnak ott, amikor nyitva az ovi, ezért feltehetően nem a nyitott kaput használják. Az épületbe nem mennek be és nem tulajdonítanak el semmit. Szerintem ez így mindössze a birtokháborítás szabálysértését meríti ki. Olyan mint amikor a hajléktalan egy társasház lépcsőházába megy be aludni.

  7. Májkrém szerint:

    Csepelen már évek óta vannak hajléktalanok, és sok mocskot hagynak maguk után, arról nem is beszélve, hogy igen sokszor az óvodák közelében vannak és oda WC-znek… Na akkor erről is csak a “Karigeri” tehet? Tudtommal már jó régóta a kerületnek fidesz-es vezetése van, akkor meg miről beszélünk? 🙂

  8. Zsivány szerint:

    Azért másznak be az ovi területére, mert a közteresek ott békén hagyják őket, nyugodtan tudnak szittyózni. Az történt, hogy a fából készült kerti bódé mellett tette le a röviditalt a csöves, ami felborult. A kiömlött tömény alkoholra ráesett a parázs a cigiről és meggyulladt, majd továbbterjedt a tűz.

  9. […] Felgyújtották a Csodakút Óvoda egyik tárolóját – megvan az elkövető […]

Itt lehet hozzászólni !