Baráti tűz: most halottakkal kampányolt volna Hadházy de rossz helyen

Ripost

Korábban Szekszárdon a koronavírusos betegekhez próbált berontani

A kormányt akarta bírálni, de a nagy akarásban egy baloldali önkormányzatnak rontott neki. Aztán meg még az is kiderült, hogy…

Hadházy Ákos a Facebookján kitett egy videót – pontosabban csak egy linket, amin megnézhető a felvétel -, ami szerint a szentendrei halottasházban méltatlan körülmények vannak, a halott embereket egymás hegyén-hátán tartják.

Az LMP-nek sem kellő, most független képviselő emiatt a kormányt bírálta, jöttek az unalomig ismert közhelyek az egészségügyről, kórházak állapotáról, a kormány felelősségéről, így meg úgy a propaganda, satöbbi, satöbbi.

Csakhogy: az általa mutogatott felvételek a szentendrei önkormányzat felügyelete és fenntartása alá tartozó halottasházban készültek, a szentendrei polgármester pedig a baloldal által támogatott Fülöp Zsolt. Vagyis, nem a kormányhoz, hanem a baloldali városvezetéshez kellett volna fordulnia.

Vagy azt nem tudta Hadházy Ákos, hogy a halottasházat a helyi önkormányzat tartja fent, vagy azt nem, hogy a szentendrei polgármester nem kormánypárti. Vagy egyiket sem tudta. Csak szokásához híven ész nélkül vagdalkozott,

Az egész akciót nyilvánvalóan azért szervezte Hadházy Ákos, hogy megpróbálja bebizonyítani, a koronavírus-járványt a kormány nem megfelelően kezeli.

Később aztán, miután Fülöp Zsolt szentendrei polgármester vizsgálatot indított a halottasházzal kapcsolatban az is kiderült, hogy a halottasházban egyetlenegy olyan ember nem volt, aki koronavírusban halt volna meg.

Ha nem lenne annyira szégyellnivaló és tragikus ez az egész kínunkban nevetnénk. De így?

Forrás: Ripost

13 hozzászólás “Baráti tűz: most halottakkal kampányolt volna Hadházy de rossz helyen” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Sajnos az unalomig ismert közhelyek, IGAZAK! És az is igaz, hogy a kormány lerabolja az
    önkormányzatokat. Az összefüggések nyilvánvalóak.

  2. Bélabá szerint:

    Te vagy a közhely, rohadtul unalmas vagy János.

  3. kormánypárti szerint:

    Hadházy saját maga készíthette a felvételt, még ha mást is állít. Nagyon kalimpál, hogy felhívja magára a figyelmet.

  4. zsák krumpli szerint:

    Kit érdekel hogy milyen önkormányzat van! A kegyeleti jogot mindenkinek tiszteletben kell tartani! Hadházy jól tette, hogy felhívta a figyelmet az állapotokra!

  5. kormánypárti szerint:

    Sajnos, akik a munkájukból adódóan halottakkal foglalkoznak, azok számára csak munkadarabok az elhunyt emberek. Úgy bánnak velük, mint a krumplis zsákokkal. Ez a szomorú valóság, így volt korábban is. Másképp nem lehet hosszútávon kiégés nélkül végezni ilyen szakmákat. Hadházy orvosi egyetemet végzett, tisztában van ezzel. Meginterjúvolták a temetkezési vállalkozót, ő is megmondta. Akár az átlag magyar vállalkozó. a temetkezési vállalkozók is faszarágiak, mindenen spórolni akarnak. Ha nem viszel lepedőt a kórházba vagy nem fizetsz érte, nem takarják le még fekete nejlonnal sem hozzátartozódat szállításnál, tárolásnál.

  6. zsák krumpli szerint:

    Engem az bosszant, ha minden mögött politikát kerestek! Lehet valaki részvétlen politikai elfogultság nélkül is! Való igaz, jobb hogy nem tudjuk, hogyan bánnak az elhunyt hozzátartozónkkal! A Csepeli Kórház azon osztályáról is megvan a véleményem, ahol az emberek átlag az utolsó egy hetüket töltik!

  7. Dávid szerint:

    Mindegy milyen oldali a város vezetés ez akkor is megengedhetetlen, amúgy meg el lehet menni Budapestre pl Erzsébet kórház dettó ugyan ez a helyzet csak még rosszabb . Mezítelen emberek egymás hegyén hátán .

  8. kormánypárti szerint:

    “Megengedhetetlen”, “felháborító”
    Az igazság az, hogy a hozzátartozók taszítják el maguktól az elhunyt szerettüket. Régen szokás volt a virrasztás és a nyitott koporsós temetés, előtte az elhunytat lemosták, megfésülték, felöltöztették. Ma sokan még elbúcsúzni sem akarnak az elhunyt rokonuktól egy üvegfalon keresztül.

  9. zsák krumpli szerint:

    Igazad van kormánypárti! Mindenért az emberek a felelősek! Azért is hogy ezt a tolvaj bandát az ország vezetésére megválasztották!

  10. kormánypárti szerint:

    “Engem az bosszant, ha minden mögött politikát kerestek!”
    Minősítő jelzőkkel vagy anélkül, de a választók többsége döntött úgy ahogy és nem a természet törvényei. Nem csalás, nem ámítás!

  11. zsák krumpli szerint:

    Semmi sem tart örökké! Még Orbán birodalma sem!

  12. concept szerint:

    kormánypárti#Komolyan állítod hogy a Hadházy leutazik “vidékre” és feltűnés nélkül kamerával bemegy a tárva-nyitva lévő halottasházba és a videón látható jelenlévő dolgozóknak rá sem hederítenek?
    Nem valószínűbb hogy az egyik dolgozó készítette mert besokalit pl. attól hogy a főnöke valamiért arra utasította hogy spóroljanak a koporsófedelekkel (pedig a videón látható több darab is a falhoz támasztva)ezért az alul lévő fedetlen testre,közvetlenül az elhunyt arcára,testére tették a felette lévő koporsót úgy 70-80+kg-al?
    És még csodálkozol hogy nem akarnak nyitott koporsós temetést,aki itt alsó helyet “kapott” és rápakoltak az már nem is alkalmas ilyenre.

  13. kormánypárti szerint:

    Talán egyébként is a szentendrei temetőt látogatta magánjellegű okból kifolyólag és észrevette hova hordják be a halottakat, rögtönözve találta ki, felcsap alkalmi kémnek. Én azt érzékelem, Hadházy éber elvtárs, mindig nyitott szemmel jár, mániákusan pedálozik, hogy terhelőt találjon a kormány ellen. Prekoncepciója szerint több területen nem megfelelően zajlik a járvány menedzselése. Azt a képet, hogy a halottak egymás hegyén-hátán fekszenek egy temető halottasházában, ahol rendszerint temetésre készítik elő az elhunytakat, összekapcsolja a covid-válsággal. Mint ahogy a legutóbbi posztjában egy szakrendelő üres folyosójáról készült képbe belemagyarázza az egészségügy összeomlását. Valójában rengeteg rendelőben az a rend, hogy a kontaktusok elkerülése végett szándékosan nem a folyosón várakoztatják a betegeket: legfeljebb egy-egy személyt engednek be a váróba, miközben egy beteggel az orvos foglalkozik bent a rendelőben. A többi beteg addig az utcán várakozik.

Itt lehet hozzászólni !